- 16 Mart 2016
- 388
- 645
- 18
Çok teşekkür ediyorum. Doktorun verdiği krem yeni oluşan lekeye çok iyi geldi tamamen gitti. Ama eski leke üzerinde pek etki göstermedi.Kötü bir şey çıkmaması çok iyi. Geçmiş olsun. Lazer için iyi düşünün her doktor önermiyor.
Çok teşekkür ediyorum. Doktorun yazdığı krem yeni oluşanı tamamen yok etti. Ama eskisi üzerinde çok etki etmedi.Kılcal damar çatlaması... Tedavisi var merak etme, dermatolojiye gittiğinde orayı önce uyuşturup sonra dondurup sonra çok ince bir enjektörle çekecekler... Bu arada aşırı sıcak banyo, gözenekleri yumuşatmak için buhar banyosu, sauna, hamam bunlardan uzak durmalısın.
Teşekkür ediyorum. Doktorun yazdığı krem iyi geldi yeni oluşan tamamen yok oldu. Diğeri üzerinde pek etki etmedi. O da sanki biraz küçüldü ama duruyor. Toplamda daha 5-6 kez kullandım. Büyük bir tüp krem. Bakalım geçmezse lazeri düşünebilirim. Tekrar teşekkür ediyorum.Geçmiş olsun...
Güzellik Uzmanıyım, leke niz muhtemelen kılcal damar lezyonu, lazer yaptırmalısınız daha çok yayılacaktır aksi durumda.
Güneş koruyucu evde bile olsanız günde 2 kez kullanmalısınız.
Lazere de lütfen eylül ayın da başlayın. Şu an havalar çok sıcak koruması çok zor olur leke kalabilir, eylül de başlayıp mayıs ta sonladırmalısınız lazerinizi.
Önerdiğiniz bir güneş koruyucu krem var mı yüksek faktörlü? Cildim yağlıdır bu arada.Geçmiş olsun...
Güzellik Uzmanıyım, leke niz muhtemelen kılcal damar lezyonu, lazer yaptırmalısınız daha çok yayılacaktır aksi durumda.
Güneş koruyucu evde bile olsanız günde 2 kez kullanmalısınız.
Lazere de lütfen eylül ayın da başlayın. Şu an havalar çok sıcak koruması çok zor olur leke kalabilir, eylül de başlayıp mayıs ta sonladırmalısınız lazerinizi.
Babe nin ürünleri çok güzelÖnerdiğiniz bir güneş koruyucu krem var mı yüksek faktörlü? Cildim yağlıdır bu arada.
Geçmiş olsun. Belki aynı şey değildir. Bebeklerin cildi çok daha hassastır. Doktorum bana krem yazdı. Yeni çıkan tamamen geçti. Diğeri de hâlâ kırmızı ama sanki biraz küçüldü ki çıkalı yaklaşıl 3-4 yıl olmuştur. Basit bir şey olsa da içinize şüphe düşmemesi açısından bir doktora götürebilirsiniz. Tekrardan geçmiş olsun.19 aylık kızımın burnunda çıktı bende hava değişikliği demiştim ama 15 gündür geçmedi aynı sizinki gibi..Geçer die çok ustelemedim ama suan içime kurt düştü açıkçası randevu alıp bende götüreyim ilk fırsatta:/
Teşekkür ediyorum araştırıp iyi bir güneş kremi alacağım önerinize de bakacağım. İyi akşamlarBabe nin ürünleri çok güzel
Doktorum damar beni olduğunu söyledi. Bana çoğalması düşük ihtimal dedi. Yazdığı kremle yeni çıkan tamamen geçti. Eskisi de kırmızı ama biraz küçüldü gibi. Bir hafta kadar olmuştur en fazla kullanalı. Düzenli de kullanamadım ama yeni çıkan tamamen yok oldu.Benimde burnumun üstünde oyle kirmizi nokta cikti gecmiyor senelerdir.
Bagrinizdakilerden bende cok cikiyor geciyor. Surekli belki seninde cikar gecer.
Sevindim. Oda gecer insaALLAH.Doktorum damar beni olduğunu söyledi. Bana çoğalması düşük ihtimal dedi. Yazdığı kremle yeni çıkan tamamen geçti. Eskisi de kırmızı ama biraz küçüldü gibi. Bir hafta kadar olmuştur en fazla kullanalı. Düzenli de kullanamadım ama yeni çıkan tamamen yok oldu.
Ani hava degisimlerinden olmus cnm bizimki de. .Geçmiş olsun. Belki aynı şey değildir. Bebeklerin cildi çok daha hassastır. Doktorum bana krem yazdı. Yeni çıkan tamamen geçti. Diğeri de hâlâ kırmızı ama sanki biraz küçüldü ki çıkalı yaklaşıl 3-4 yıl olmuştur. Basit bir şey olsa da içinize şüphe düşmemesi açısından bir doktora götürebilirsiniz. Tekrardan geçmiş olsun.
Güzel haber eskiler yok olmasa da çoğalmasından kötü olmasa gerek. Inşallah onlara da bir çare bulursunuz.Çok teşekkür ediyorum. Doktorun verdiği krem yeni oluşan lekeye çok iyi geldi tamamen gitti. Ama eski leke üzerinde pek etki göstermedi.
Çok teşekkür ediyorum.Güzel haber eskiler yok olmasa da çoğalmasından kötü olmasa gerek. Inşallah onlara da bir çare bulursunuz.
Merhaba ayni sorun bende de var doktor kilcal damar genislemesi olabilir dedi acnelyse verdi ama hic bir gelisme goremiyorum sizin kullanginiz krem nedir acaba ismini yazmamissinizÇok teşekkür ediyorum.
Niye şaka gibi olsun ki? ( Bu arada konu eski farkındayım)Tek derdin bumu? şaka gibisin gerçekten
Fotograf var mi?Merhaba ayni sorun bende de var doktor kilcal damar genislemesi olabilir dedi acnelyse verdi ama hic bir gelisme goremiyorum sizin kullanginiz krem nedir acaba ismini yazmamissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?