Yara ya da sivilce de değil. Anlamadığım şekilde kırmızı bir leke olarak kalıyor. Sanki hasar görmüş gibi yakından bakınca. Bunlar çoğalır mı böyle acaba ya moralim çok bozuldu.Pek bene, egzamaya benzemiyor ama yara ya da sivilce olabilir.
Ne zaman ortaya çıktılar, acıyor mu elleyince ?Yara ya da sivilce de değil. Anlamadığım şekilde kırmızı bir leke olarak kalıyor. Sanki hasar görmüş gibi yakından bakınca. Bunlar çoğalır mı böyle acaba ya moralim çok bozuldu.
Yok ağrı filan olmuyor. Biri 3-4 yıl olmuştur çıkalı ama hatırladığım bir şeyin çizdiğiydi o bölgeyi tabi o yüzden mi oldu hiç bilmiyorum diğerini de iki gün önce farkettim herhangi bir darbe de almadım ama Nasıl oldu şaşırdım görünce.Ne zaman ortaya çıktılar, acıyor mu elleyince ?
Sert mi ? Fotoda pek belli olmuyor ama biri biraz kabarık gibi görünüyor.Yok ağrı filan olmuyor. Biri 3-4 yıl olmuştur çıkalı ama hatırladığım bir şeyin çizdiğiydi o bölgeyi tabi o yüzden mi oldu hiç bilmiyorum diğerini de iki gün önce farkettim herhangi bir darbe de almadım ama Nasıl oldu şaşırdım görünce.
dotr. git. ne desek afaki olacak...Eki Görüntüle 1830129 Anlamadığım bir şekilde burnumun yanında kırmızı hiç geçmeyen bir leke oluşmuştu birkaç yıl önce. Ben de sanırım çizildi ya da yara oldu ondan sonra hasar gördü dedim ama iki gün önce de onun üzerinde aynı şekilde bir kırmızılık oluştu. Çok kötü duruyor. Geçmiyor da arkadaşlar nedir bu bilen var mı? Dermatolojiye gideceğim yakın zamanda bu yüzden. Neden olur, karşılaşan var mı? Kabarıklık filan yok fotoğraflarda tam belli olmayabilir ama yükleyeyim. Moralim çok bozulduÖnceki kaldı öyle bu da kalırsa ya. Şimdiden teşekkür ediyorum sizlere.
Hiç geçmiyor ne yazık ki anlayamadım neden çıkıyorsa.Aynı tür kızarıklık bu ara bende de oluyor, mevsimsel diye düşünüyorum ama geçmezse doktora gitmeli sanırım:/
Kabarıklık yok hiç. Sert de değil yüzeysel kabartı filan ya da ağrı da yok. Ama nasılsa kalıyor öyle.Sert mi ? Fotoda pek belli olmuyor ama biri biraz kabarık gibi görünüyor.
Araştırdığımda biraz benziyor ama sebebi ne olabilir ki böyle birden olup geçmiyor. Başka bir yerde yok sadece burnumun yanında oldu böyle.Kılcal damar çatlaması olabilir.
Aynı kızarıklık başka bölgelerinizde de var mı ?
Ilginç ben ya da damar diyecem ama fotoda baya büyük görünüyor. Bir an önce doktora görünün, inşallah iç hastalık ya da ciddi bir sorun değildir ki büyük ihtimalle değildir.Kabarıklık yok hiç. Sert de değil yüzeysel kabartı filan ya da ağrı da yok. Ama nasılsa kalıyor öyle.
Teşekkür ediyorum. Aslında yüzümün bütününe bakıldığında küçük duruyor fotoğrafı kırptığım için epey büyük durmuş. Doktora gittim damar beni olduğunu söyledi örümcek ağı gibi bidesi sanırım. Lazer tedavisi oluyormuş. Şimdilik krem verdi umarım işe yarar.Ilginç ben ya da damar diyecem ama fotoda baya büyük görünüyor. Bir an önce doktora görünün, inşallah iç hastalık ya da ciddi bir sorun değildir ki büyük ihtimalle değildir.
Gözlük kullanmıyorum. Doktora gittim damar beni dedi. İlaç verdi şimdilik. Cevabınız için teşekkür ediyorum.gözlük kullanıyor musunuz? tam o kısma denk geliyor kırmızılıklar çünkü.
Damar beni olduğunu söyledi doktor. Kılcal damar çatlağına benziyor nokta şeklinde. İlaç verdi şimdilik. Teşekkür ediyorum cevabınız için.kılcal damar yırtığı olabilir...
Kötü bir şey çıkmaması çok iyi. Geçmiş olsun. Lazer için iyi düşünün her doktor önermiyor.Teşekkür ediyorum. Aslında yüzümün bütününe bakıldığında küçük duruyor fotoğrafı kırptığım için epey büyük durmuş. Doktora gittim damar beni olduğunu söyledi örümcek ağı gibi bidesi sanırım. Lazer tedavisi oluyormuş. Şimdilik krem verdi umarım işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?