Bu killarla başım dertte :( nolur bi fikir verin

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
832
Puanlar
73
Kizlar daha onceki.konulara baktim ama.net birsey bulamdim :(
Cildim cok hassas ve iz kaliyor tahris oluyor jilet kullaniyordum ama hem sobrasinda kasiniyor.kizariyor hem.cikarken sivilce cikiyor izleri kaliyor . Epilasyon aletini ve eldiveni denedim beceremedim canim cok acidi napcagimi bilemaz.haldeyim bacaklarimdada kil donmeleri.cikiyor surekli cok iz var cok uzuluyorum.artik :( :(

Bildiginiz gittiginiz veya yaptiginiz yontemler varmi tavsiye edeceginiz bi.kuaforde olabilir:(

Kıl Dönmesi varsa lazer yaptır derim. Zaten en rahatı lazer.
Ayrıca tabiki canınız aciyacak bizim de acıyor!!

Suanda bunun.icin maddi durumum musait degil :( hijjenik bir.yerde bulamdim.unutaniyorumda ustelik

ben lazer yaptırmıştım ama tvde reklamını gördüğüm bi ürün var, 2 ayda dudak üstünde bile etkin sonuç diye, adı gelmedi aklıma, yaptırmamış olsam onu denerdim sanırım

Kizlar daha onceki.konulara baktim ama.net birsey bulamdim :KK43:
Cildim cok hassas ve iz kaliyor tahris oluyor jilet kullaniyordum ama hem sobrasinda kasiniyor.kizariyor hem.cikarken sivilce cikiyor izleri kaliyor . Epilasyon aletini ve eldiveni denedim beceremedim canim cok acidi napcagimi bilemaz.haldeyim bacaklarimdada kil donmeleri.cikiyor surekli cok iz var cok uzuluyorum.artik :KK43: :KK43:

Bildiginiz gittiginiz veya yaptiginiz yontemler varmi tavsiye edeceginiz bi.kuaforde olabilir:KK43:

Evde lazer cihazlari var su taksitcilerden 100 er lira taksitle bile alabilirsin gecen hafta denedim kolumun bi kismina dokuldu baya iyi bisi ben lazer yaptirdim ihtiyacim yok ama almayi dusunuyorum annem icin

Alt taraf ve kol altı için ağda yapın bence.
Ayrıca tabi ki canınız aciyacak guzel ve temiz olmak oyle kolay olmuyor. :KK12:
Hamileligimde 8.ayıma girdim ve hala ağda yapıyorum çatır çatır . 20-30 gün içinde rahat oluyorum en azından temiz ve yumuşacık oluyor :halay:
Bacaklar için de epilasyon makinesiyle işi bitiriyorum .
Jilet hayatımda hiç bi yerime surmedim. Yapan arkadaşlarım var yazın kısa etek askılı bluz bile giyemiyorlar. Erkek gibi diken diken oluyor .
Bence ağda kesin çözüm . Maddi olarak toparlaninca da lazer yaptirirsiniz.

lumea kıl çıkmasını durdurmuyo sadece uyutuyo yazıyo internette diye almamıştım. normal lazerde düzenli bi yıl yaptırınca yaptırınca bidaha çıkmıyo ya lumea da mı öyle yoksa süreklilik mi gerek yıllarca biliyo musun cherrycim

Bende ayni.seyi.duydum kuzum :(

Alt taraf ve kol altı için ağda yapın bence.
Ayrıca tabi ki canınız aciyacak guzel ve temiz olmak oyle kolay olmuyor. :KK12:
Hamileligimde 8.ayıma girdim ve hala ağda yapıyorum çatır çatır . 20-30 gün içinde rahat oluyorum en azından temiz ve yumuşacık oluyor :halay:
Bacaklar için de epilasyon makinesiyle işi bitiriyorum .
Bende oyle dusunuyorum bife kil koklerim cok saglamlasmis.birinde 2 e adrt cikiyor hatta cektigimde agdayla kaniyo korkuyorum epilasyinda ayni diyorumki bi agdaya gideyim vucudum alissin kendim yapmaya basayim
Jilet hayatımda hiç bi yerime surmedim. Yapan arkadaşlarım var yazın kısa etek askılı bluz bile giyemiyorlar. Erkek gibi diken diken oluyor .
Bence ağda kesin çözüm . Maddi olarak toparlaninca da lazer yaptirirsiniz.

Back