• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kılların köküne kibrit suyu ya:(!

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
35
daha dün ağda yaptırdım,bugün baktım yavaş yavaş çıkmaya başlamışlar.regl olucak olmamın da etkisi var tabi de salı günü tatile gidicem,daha gitmeden hal böyle...
benimki gibi böyle erken çıkan var mı ya?en önemlisi bu yeni çıkan kısa tüyleri nasıl alıyorsunuz?el ağdası çözüm olabilir mi ki ya da epilatör mü gerek

herkese şimdiden çok teşekkürler

ağda azaltır ama çıkma süresi yine aynı oluyor makine felan kırdığı için tüyleri batıklar oluyor ve hepsi aynı boyda olmuyor bundan tam temiz olmuyor hiç..

ağda azaltır ama çıkma süresi yine aynı oluyor makine felan kırdığı için tüyleri batıklar oluyor ve hepsi aynı boyda olmuyor bundan tam temiz olmuyor hiç..

aynen dün kuaför de aynı boyda olsun diye jiletten başka yöntem yok diyor.malesef dediğin gibi tam anlamıyla hiç temiz olmuyor:(

imkanın varsa lazeer yaptır kökten kurtul . ben alt bacağımı yaptırıyorum büyük rahatlık valla . koltuk altı ve genitali de yaptırıcam kışa doğru . keşke daha önce yaptırsaydım diyorum .

imkanın varsa lazeer yaptır kökten kurtul . ben alt bacağımı yaptırıyorum büyük rahatlık valla . koltuk altı ve genitali de yaptırıcam kışa doğru . keşke daha önce yaptırsaydım diyorum .

işe başlayınca ilk işim o olucak valla,ben de düşünüyorum da şuan için mümkün değil malesef

benimde çok sık çıkıyor maalesef bunun nedeni nedir ki acaba çok mu iyi çalışıyo hormonlarımız bilemedimki :9: ben şuan yazlıktayım devamlı almam gerekiyor epilatör yapıyorum mecbur o da feci batık yapıyor bacaklarım dolu :( ya da azar azar çıkmaya başladılar mı jiletle alıyorum üstten... o şeklde duramıyorum çünkü. Seneye yaz öncesi epilasyon yaptırmayı düşünüyorum kesin çözüm çünkü kurtulmak şart bıktık artık yıllardır eziyet resmen...

Son düzenleme:
O kadar ağda yapıyorum taş çatlasın 1-2 defa rahat rahat istediğim gün elbise etek giyerek dolaşabilmişimdir genelde hemen çıkıyor bir de minicik alınmıyor da elbise falan da giyilmiyor çektiğim acıya değmiyor resmen :(

hormonlarınızda sorun olabilir veya yanlış yöntemle alıyorsunuzdur..ya da yanlış zamanda , adet öncesi almayın , hormonların tam civildeştiği zaman o sıra , aldığın gibi adetin bitene kadar tekrar çıkıyo zaten ,tekrar alıncak oluyo hatta..

dolunay epilasyonunu bir araştırın derim , forumda da konusu var..

ben de bu dertten aşırı derecede muzdariptim yıllardır epilatör ağda nedir bilmiyorum epilasyon bence bir bayanın yaptırması gereken en önemli bakım ve ağdadan falanda ucuzz kadife gibi bacaklarım allahıma bin şükür

genital ve koltuk altı için lazer yaptırıyorum,bu bir nebze olsun rahatlattı beni.yaz boyu elimde cımbız sürekli koltuk altımı gözlerdim

yeni çıkan var mı diye.

bacaklarıma şu an yaptırmıyorum ama ona da başlayacağım.bir ağda yapıyorum sadece ertesi gün kıl yok,akşama doğru çıkmaya

başlıyor resmen.ağdadan 1 hafta sonra epilatörle alıyorum çıkan kısaları,zaten ondan sonra kısır döngüye girmiş oluyorum.

bir ağdadan kalanlar uzuyor,bir epilAtörden.bıktım artık.sırf bu yüzden hiç etek giymiyorum çünkü asla pürüzsüz değil.

yara bere izi de cabası.

off amma dertliymişim:52:

Bu dolunay ve adetten sonraya göre ağda yapsanız belki sonuç alırsınız. Şu an dolunaydan sonra oluyor küçülen ay evresi ama adet öncesindeyseniz gene sonuç alınmıyor lazer yaptırırken de adet öncesi yaptırmamaya çalışıyordum.

Back