- 29 Kasım 2013
- 99
- 67
- 28
- Konu Sahibi JaneRizzoli
-
Evet diğer forumlarda okuduğum kadarıyla handan Hanım'dan randevumu aldım az önce. Umarım benimkiler de biter senin gibi. Senin kaç seans sürdü peki?Kesinlikle ama kesinlikle lazere başvurma. Benimde yüz bölgemde favori çene bıyık vardı. Bildiğin uzun siyah siyah tüyler. İğneli yaptırdım. Zeynep Polat a yaptırdım netten bakarsan bulabilirsin. Zaten forumda iğneli epilasyon alanı bölümünde var gidenler memnun kaldıkları yerleri söylüyorlar. Zeynep hanım mecidiyeköyde ama karşıda da Handan hanımdı sanırım ondan memnun olanlar var bakıp kendine uygun olana gidebilirsin şahsen benim bitti. Arkadaşıma tavsiye etmiştim o da çok memnun.
sir ağda yapıştırıp çeksen olmaz mı hem ağda tertemiz yapar.
Ağda yapıyorum zaten evet temizliyo ama geçici çözüm ki bu ben tamamen kurtulmak istiyorum. Erkekler her gün traş oluyo ben haftada bir :)
cnm hormonlarında bişey yok dimi ? ama yuzde tehlıkelı ya cogalırsa işte ben ondan ağda dedım en azndan sonucu belli.
Ben de hormonlardan şüphelendim ama bir sıkıntı yokmuş tamamen vücudumun tüy üretmeyi sevmesinden kaynaklı benim sorunlarım
Benimde çene ve yanakta ince ince var ama bişey yapamam ki daha kötü olur diye korkarım:18:
Kızlar benim derdim bu maalesef, çenemdeki tüyler. Insan içine çıkmaya utanıyorum. Boynuma kadar ilerlediler. Örtülü bir bayanım dışarda şalımla falan örtüyorum ama arkadaş arasında çok utanıyorum. İğneliye başlamıştım 2 sene önce ama gittiğim yer çok kötüydü ve başka alternatifim de yoktu. Şimdi istanbuldayım ama burda da piyasa kalabalık kime yaptıracağımı şaşırdım. Bana tavsiye edeceğiniz bir şey var mı ne yapayım ben bu tüyleri pardon kılları(((
Evet diğer forumlarda okuduğum kadarıyla handan Hanım'dan randevumu aldım az önce. Umarım benimkiler de biter senin gibi. Senin kaç seans sürdü peki?
Evet diğer forumlarda okuduğum kadarıyla handan Hanım'dan randevumu aldım az önce. Umarım benimkiler de biter senin gibi. Senin kaç seans sürdü peki?
7 8 seansa tertemiz olursun ki en son noktasını diyorum daha az seansta sürebilir. Ben bir sene gittim ara ara kaç seans gittim işin açıkçası saymadım ilk aylarda sürekli gittim sonra azaldı. Kesinlikle lazer filan sürme çünkü arttırır. İğneli epilasyon en iyisi tabi gittiğin yerin iyi olması şartıyla. Umarım memnun kalırsın.
Eki Görüntüle 879794 Eki Görüntüle 879795
Foto eklemeye çalıştım ama oldu mu bilmiyorum bu da başka bir kıl derdim :)
Hangi Kaş modelim daha iyi sizce modaya uyup kalınlaştırayım dedim ama şimdi de kararsızım.
Sol tarafta azıcık kara bakmışım ama fotodan o :) sol yeni model
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?