• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kıl derdi psikolojimi bozdu

ben vücuda lazer yaptım düzenli gitmememe rağmen ii sonuç aldım ve lakin ordaki henüz mini mini tazecik bi eleman aaa burada azcıkın tüy var alak mı demesiyle pekte rahatsız etmeyen o tüyleri lazer ile aldım ve sonuç şu an bildiğin kıl oldu:5:.:14: meğer lazer arttırıyo. bıyıklarımı iğneli yaptım hem uzun sürüyor hemde ben 2-3 sene bıyıklarımın olduğu yeri hep uyuşuk olarak hissediyodum . en iyisi sir ağda ve yüz için tüy dökücü serum. hülya leyla çabuk bitki dermanı kesinlikle tavsiye ederim .düzenli kullanımda kesin sonuç alırsın:23:

Kesinlikle ama kesinlikle lazere başvurma. Benimde yüz bölgemde favori çene bıyık vardı. Bildiğin uzun siyah siyah tüyler. İğneli yaptırdım. Zeynep Polat a yaptırdım netten bakarsan bulabilirsin. Zaten forumda iğneli epilasyon alanı bölümünde var gidenler memnun kaldıkları yerleri söylüyorlar. Zeynep hanım mecidiyeköyde ama karşıda da Handan hanımdı sanırım ondan memnun olanlar var bakıp kendine uygun olana gidebilirsin şahsen benim bitti. Arkadaşıma tavsiye etmiştim o da çok memnun.

Kesinlikle ama kesinlikle lazere başvurma. Benimde yüz bölgemde favori çene bıyık vardı. Bildiğin uzun siyah siyah tüyler. İğneli yaptırdım. Zeynep Polat a yaptırdım netten bakarsan bulabilirsin. Zaten forumda iğneli epilasyon alanı bölümünde var gidenler memnun kaldıkları yerleri söylüyorlar. Zeynep hanım mecidiyeköyde ama karşıda da Handan hanımdı sanırım ondan memnun olanlar var bakıp kendine uygun olana gidebilirsin şahsen benim bitti. Arkadaşıma tavsiye etmiştim o da çok memnun.
Evet diğer forumlarda okuduğum kadarıyla handan Hanım'dan randevumu aldım az önce. Umarım benimkiler de biter senin gibi. Senin kaç seans sürdü peki?

sir ağda yapıştırıp çeksen olmaz mı hem ağda tertemiz yapar.

Ağda yapıyorum zaten evet temizliyo ama geçici çözüm ki bu ben tamamen kurtulmak istiyorum. Erkekler her gün traş oluyo ben haftada bir :)

Ağda yapıyorum zaten evet temizliyo ama geçici çözüm ki bu ben tamamen kurtulmak istiyorum. Erkekler her gün traş oluyo ben haftada bir :)

cnm hormonlarında bişey yok dimi ? ama yuzde tehlıkelı ya cogalırsa işte ben ondan ağda dedım en azndan sonucu belli.

cnm hormonlarında bişey yok dimi ? ama yuzde tehlıkelı ya cogalırsa işte ben ondan ağda dedım en azndan sonucu belli.

Ben de hormonlardan şüphelendim ama bir sıkıntı yokmuş tamamen vücudumun tüy üretmeyi sevmesinden kaynaklı benim sorunlarım :(

$image.jpg $image.jpg
Foto eklemeye çalıştım ama oldu mu bilmiyorum bu da başka bir kıl derdim :)
Hangi Kaş modelim daha iyi sizce modaya uyup kalınlaştırayım dedim ama şimdi de kararsızım.
Sol tarafta azıcık kara bakmışım ama fotodan o :) sol yeni model

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar benim derdim bu maalesef, çenemdeki tüyler. Insan içine çıkmaya utanıyorum. Boynuma kadar ilerlediler. Örtülü bir bayanım dışarda şalımla falan örtüyorum ama arkadaş arasında çok utanıyorum. İğneliye başlamıştım 2 sene önce ama gittiğim yer çok kötüydü ve başka alternatifim de yoktu. Şimdi istanbuldayım ama burda da piyasa kalabalık kime yaptıracağımı şaşırdım. Bana tavsiye edeceğiniz bir şey var mı ne yapayım ben bu tüyleri pardon kılları :((((

bende de benzer problem vardı bende kapalıyım belki pek fazla görünecek yerde değildi ancak ben kendim rahatsz oluyordum yıllardır ağda ile fayda bulmaya calışıyordum şimdilerde ise 5 6 seans oldu lazere gidiyorum baya baya fayda gördüm cok rahatladım tavsiye ederim canım

Evet diğer forumlarda okuduğum kadarıyla handan Hanım'dan randevumu aldım az önce. Umarım benimkiler de biter senin gibi. Senin kaç seans sürdü peki?

bende Anadolu yakasında canan hn a iğneli epilasyona gittim , bende memnun kaldım bitti gitti ççok şükür:)

şayet yüzündeki kıllar kalın ve siyahsa hiç tereddüt etme lazere git, yaptıran ve gayette memnun bi kişi olarak öneriyorum tabikide işin ehline gidiceksin

7 8 seansa tertemiz olursun ki en son noktasını diyorum daha az seansta sürebilir. Ben bir sene gittim ara ara kaç seans gittim işin açıkçası saymadım ilk aylarda sürekli gittim sonra azaldı. Kesinlikle lazer filan sürme çünkü arttırır. İğneli epilasyon en iyisi tabi gittiğin yerin iyi olması şartıyla. Umarım memnun kalırsın.

7 8 seansa tertemiz olursun ki en son noktasını diyorum daha az seansta sürebilir. Ben bir sene gittim ara ara kaç seans gittim işin açıkçası saymadım ilk aylarda sürekli gittim sonra azaldı. Kesinlikle lazer filan sürme çünkü arttırır. İğneli epilasyon en iyisi tabi gittiğin yerin iyi olması şartıyla. Umarım memnun kalırsın.

mavi aşk a katılıyorum kesinlikle tek çözüm iğneli epilasyon, güvendiğin evine yakın bir yer:)

Canım ben çok çekiyom tüylerden yani kıllaran aslında cekmekte su ben çok hastayım o konuya tüye kıla gelemem vücudumda umarım esim tüysüz olur:D gelelim konuya vücudumun heryerini aldırıyorum agdayla..aklına gelebilecek heryer sırt göbek gügüs flnda dahil yüzüm boynum sert cıkıyo ama az cıkıo kuaför şok oluyo bu kadar acı kimse görmücek kızım nie aldırıyon en ince yeri bile dikkat ettriom olsun ben görüyrm diorum cünkü ben cok rahatsız oluyorum ama agdayı kuafre sölyrm bnm istedgmden olsun die böle koyu gri ve pırıltılı acıtıo ama uzun süre cıkmıyo ve aldıktan sonra bebek yağı sür masaj yaparaktan iyi geliyo ama esmerseniz ve tüyleri sevmiyosanız benim gibi hayat gercekten zor :D

Back