- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 358
- 35
- Konu Sahibi JaneRizzoli
-
Kader arkadaşımKızlar benim derdim bu maalesef, çenemdeki tüyler. Insan içine çıkmaya utanıyorum. Boynuma kadar ilerlediler. Örtülü bir bayanım dışarda şalımla falan örtüyorum ama arkadaş arasında çok utanıyorum. İğneliye başlamıştım 2 sene önce ama gittiğim yer çok kötüydü ve başka alternatifim de yoktu. Şimdi istanbuldayım ama burda da piyasa kalabalık kime yaptıracağımı şaşırdım. Bana tavsiye edeceğiniz bir şey var mı ne yapayım ben bu tüyleri pardon kılları(((
Kader arkadaşım
Aynıyımmm bendee öyleyimm..
Çene altım falan hep öyleSakal bildigin Bende tesettürlü oldugum için bi nevi kayboluyorlar ama insan içine çıkamıyorum
Lazer yaptırmayı düşünüyorum
Çene bölgesindeki ayva tüyleri artırmaz mı peki?Sadece çene bölgenize lazer yaptırın, yüzün geri kalanına yaptırmayın. Evet ayva tüyleri lazer arttırıyor. Ama sadece çeneye yaptırırsanız bişey olmaz. Kıl şeklinde olanlarda lazer çok etkili, kısa sürede kurtulursunuz ve memnun kalırsınız. Ben çene bölgesindeki kıllar için gitmiştim ama her taraf tertemiz olsun diye tüm yüzüme yaptırmıştım. Şimdiki aklım olsaydı sadece çene bölgesini yaptırır kurtulurdum. Siz öyle yapın.
Sadece çene bölgenize lazer yaptırın, yüzün geri kalanına yaptırmayın. Evet ayva tüyleri lazer arttırıyor. Ama sadece çeneye yaptırırsanız bişey olmaz. Kıl şeklinde olanlarda lazer çok etkili, kısa sürede kurtulursunuz ve memnun kalırsınız. Ben çene bölgesindeki kıllar için gitmiştim ama her taraf tertemiz olsun diye tüm yüzüme yaptırmıştım. Şimdiki aklım olsaydı sadece çene bölgesini yaptırır kurtulurdum. Siz öyle yapın.
Ayva tüyüm yokki benimLazerle ilgili de araştırdım o da ince ayva tüylerini azdırıyormuş diye duydum offf ben kurtulmak isterken yenilerinin gelmesini istemiyorum
Çok zor arkadaşım çok zorAyva tüyüm yokki benimHeryerim kara kara
ben karayımÇok zor arkadaşım çok zorbenim de bir yerden kılım çıkmaya başladımı kapkara çıkıyor bir de benim tenim bembeyaz düşün artık.
valla çözüm varsa bana da söyleyin bende de ayva tüyleri her yerde çıkmaya başladı önceden yoktu bunlar çok sinirlerim bozuluyo
acaba yurtta kaldığım için mi böyle oldu yoksa herkeste var mı merak ediyorum
Çok zor arkadaşım çok zorbenim de bir yerden kılım çıkmaya başladımı kapkara çıkıyor bir de benim tenim bembeyaz düşün artık.
Vücut için gidiyorum zaten ama yuze lazer tavsiye etmiyorlar skntim o e en onemli yer de orasi herkes goruyo sonucta.E işte ne güzel, sen tam lazer için uygun adaysın; siyah kıl, beyaz ten.
Bana eskiden sadece bende var gibi geliyordu meğer bir çok kişi bu dertten muzdaripmiş. Valla en iyisi iğneli diye duydum senin yerinde olsam o kıllar coşmadan başlarım iğneliye. Benim durumum çok daha kötü çok kararsızım o yüzdn
Vücut için gidiyorum zaten ama yuze lazer tavsiye etmiyorlar skntim o e en onemli yer de orasi herkes goruyo sonucta.
ben de yurtta kalıyorum yurtta kalmadan önce kolumdakiler falan görünmezdi hiç sarışınım zaten ama şuan sarı olmasına rağmen kalınlaştılar sanki yavalla çözüm varsa bana da söyleyin bende de ayva tüyleri her yerde çıkmaya başladı önceden yoktu bunlar çok sinirlerim bozuluyo
acaba yurtta kaldığım için mi böyle oldu yoksa herkeste var mı merak ediyorum
Aa ilk kez duyuyorum neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?