- Konu Sahibi deligibideli
Ahah hey maşallah ay ben de veriyim kilo amiiinSagol canim. Aynen bende cabuk kilo aliyorum hamilelikte 50 ile hamile kalmama ragmen 80 kusurla doguma girmistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahah hey maşallah ay ben de veriyim kilo amiiinSagol canim. Aynen bende cabuk kilo aliyorum hamilelikte 50 ile hamile kalmama ragmen 80 kusurla doguma girmistim
Sağlıksız olduğunu bilerek başladım ama ben kiloluyken kendimi cok kötü hissediyorum o psikolojiden cikmam için bunu yapmayi göze aldim cevremde var birsürü boyle yok az yiyorum yok yogurt kuru yaptim onlar ise yaramiyor kisa surede vermek istiyosan ac kalacaksin benim tahammülüm yok 7 aya 1 yila oluyorsa 1 ayda olacak yaniYok artık 2 hafta da 13 kilo ağzımı kapatmıyorum hala valla sağlıksız mağlıksız ama kilonun fazlası da sağlıksız ay ben bakıyım bı buna
Öyle kilo alınca ben insülin direncim falan çıktı. O da çok illet bişey kırılması için kilo vermen lazım ama insülin direnci kilo vermene engel oluyorAmin canim dedigin gibi fazlasi da sagliksiz kilonun
Ay benim 2 ay olsa da olur tek gitsin de şu kilolarSağlıksız olduğunu bilerek başladım ama ben kiloluyken kendimi cok kötü hissediyorum o psikolojiden cikmam için bunu yapmayi göze aldim cevremde var birsürü boyle yok az yiyorum yok yogurt kuru yaptim onlar ise yaramiyor kisa surede vermek istiyosan ac kalacaksin benim tahammülüm yok 7 aya 1 yila oluyorsa 1 ayda olacak yani