• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deligibideli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
73
94
38
Ankara
Eveeet bugün accayip hırslıyım kızlar neden bilmiyorum ama bugün çok fena bişeyler var ben de 😂 yine her zamanki gazla başlamış gibi gelebilirim ama hayıııır. Bu kez gerçekten dediğimi yapacam. Sizi de o yüzden şahit tutuyorum 🙈😅 çünkü o zaman daha kolay oluyor 🤷🏻‍♀️ öncelikle 24 yaşında 160 boyundayım, 50 kilodan 4-5 sene içerisinde 78 kiloyu bulan bir insanım, nasıl yaptım ben de bilmiyorum 🤦🏻‍♀️ ama olan oldu sonra şöyle bir dişimi sıkayım diyip 74e indim ve şuan oralardayım. Ama yeter mi yetmeeez!! Çünkü neden benim de öyle güzel kolum bacağım karnım sırtım popom olmasın diğmi?? Yapıcam ulen bu kez, bırakmayacam 😂 eğer olursa yanıma yoldaş biriler seviniriim, mutlu oluruum ama kimsecikler ses vermese de sesime ben bu işi verdiğim kilolarla bitiririm 💪🏻 pekiiiğ napıcam da kilo vericem?? Özel bir diyetim yok çünkü diyet yapmayı bilmiyorum.

*Yediklerime dikkat edicem
*Yapay şeker tüketmemek için canla başla çalışıcam!
*Paketli gıdalara yanaşmayacam!
*Her gün 3 sürahi (herhalde 3 litre ediyordur) su içecem! Suyun içine bir limon, bir çubuk tarçın, 2 karanfil atıvericem çünkü normalde su içmiyorum ki eğlenceli hale gelsin.
*Her gün Leslie yapıcam!! Bundan da asla vazgeçmeyecem ki toparlansım vücudum. Dik, sağlam, çevik dursun. Sarkmasın sağım solum 🤦🏻‍♀️😂
**Bir de squat falan yaparım herhalde şekillensin diye vücudum ama bunun iki yıldızlı olmasının sebebi daha ne yapacağımı bilmemem.

Neyse böyle işte bugün ilk günüm. Bir tartım yok en kısa zamanda alicam bı tane. Ve her hafta belirlediğim bir günde aç karnına tartılacam yazarım onları da buraya, ay inşallah kilo almam da veririm 😂😂🤭 girdik bakalım bir yola Allah utandırmasın 😁 bu yolda destek olacak olanlarınızı severim ❤️ hepinizi de yanaklarınızdan öperim 💕

Eveeet bugün accayip hırslıyım kızlar neden bilmiyorum ama bugün çok fena bişeyler var ben de 😂 yine her zamanki gazla başlamış gibi gelebilirim ama hayıııır. Bu kez gerçekten dediğimi yapacam. Sizi de o yüzden şahit tutuyorum 🙈😅 çünkü o zaman daha kolay oluyor 🤷🏻‍♀️ öncelikle 24 yaşında 160 boyundayım, 50 kilodan 4-5 sene içerisinde 78 kiloyu bulan bir insanım, nasıl yaptım ben de bilmiyorum 🤦🏻‍♀️ ama olan oldu sonra şöyle bir dişimi sıkayım diyip 74e indim ve şuan oralardayım. Ama yeter mi yetmeeez!! Çünkü neden benim de öyle güzel kolum bacağım karnım sırtım popom olsun diğmi?? Yapıcam ulen bu kez, bırakmayacam 😂 eğer olursa yanıma yoldaş biriler seviniriim, mutlu oluruum ama kimsecikler ses vermese de sesime ben bu işi verdiğim kilolarla bitiririm 💪🏻 pekiiiğ napıcam da kilo vericem?? Özel bir diyetim yok çünkü diyet yapmayı bilmiyorum.

*Yediklerime dikkat edicem
*Yapay şeker tüketmemek için canla başla çalışıcam!
*Paketli gıdalara yanaşmayacam!
*Her gün 3 sürahi (herhalde 3 litre ediyordur) su içecem! Suyun içine bir limon, bir çubuk tarçın, 2 karanfil atıvericem çünkü normalde su içmiyorum ki eğlenceli hale gelsin.
*Her gün Leslie yapıcam!! Bundan da asla vazgeçmeyecem ki toparlansım vücudum. Dik, sağlam, çevik dursun. Sarkmasın sağım solum 🤦🏻‍♀️😂
**Bir de squat falan yaparım herhalde şekillensin diye vücudum ama bunun iki yıldızlı olmasının sebebi daha ne yapacağımı bilmemem.

Neyse böyle işte bugün ilk günüm. Bir tartım yok en kısa zamanda alicam bı tane. Ve her hafta belirlediğim bir günde aç karnına tartılacam yazarım onları da buraya, ay inşallah kilo almam da veririm 😂😂🤭 girdik bakalım bir yola Allah utandırmasın 😁 bu yolda destek olacak olanlarınızı severim ❤ hepinizi de yanaklarınızdan öperim 💕
Hayirli olsun. Hadi sana da eslik edeyim 😂 benimde tartim yoktu persembe gunu 101e geldi kaldiysa oralarda sende al canim.

Ahah canımsıın 😍 yalnızlık Allah'a mahsus benimde bu yolda yanıma yoldaş gerek 😂 ay gidiyim de bakıyım bı ben de alayım, teşekkür ederiim 🌺
Rica ederim canim. Bende kac kilodan basladim bilmiyorum tartim yoktu. 65dim ustune kilo almistim pijamalarimda oturunca totom aciliyo. Tahmini en son 68i gormus olmaliyim. Suan 60 olmusum 1 ayda 😂

Rica ederim canim. Bende kac kilodan basladim bilmiyorum tartim yoktu. 65dim ustune kilo almistim pijamalarimda oturunca totom aciliyo. Tahmini en son 68i gormus olmaliyim. Suan 60 olmusum 1 ayda 😂
Ay ben şu vaziyette 65i görsem yeterli gerçekten 🙈 çünkü çok çok da zayıf olmak istemiyorum, Allah var kocam da istemiyor 😂😂 şöyle göbeksiz bı 65 olıyım baktım canım az daha vermek istiyo ineceğim maksimum 60, daha da kimse beni bir gram indirtemez 😂 ama kaaaç kilo var daha benim oraya inmeme 😔😔

Ay ben şu vaziyette 65i görsem yeterli gerçekten 🙈 çünkü çok çok da zayıf olmak istemiyorum, Allah var kocam da istemiyor 😂😂 şöyle göbeksiz bı 65 olıyım baktım canım az daha vermek istiyo ineceğim maksimum 60, daha da kimse beni bir gram indirtemez 😂 ama kaaaç kilo var daha benim oraya inmeme 😔😔
14 kiloda kilomuymus. Millet yuz kusurlardan 70'e 60'a dusuyo. Sen neden basaramayasin. Bastan boyle salma kendini. Zamaninda 65den 47ye bile dusmus biri olarak once bogazimiza beynimize hukmediyoruz sonrasi Allah kerim😂

Bende bebeklerden firsat buldukca evde leslie yapiyorum. Su siralar hastalar pek vaktim olmadi yapamadim. Ablamlar gelmisti bebekler uyuyodu yuruyus yapicaklardi bende takildim peslerine

Bende bebeklerden firsat buldukca evde leslie yapiyorum. Su siralar hastalar pek vaktim olmadi yapamadim. Ablamlar gelmisti bebekler uyuyodu yuruyus yapicaklardi bende takildim peslerine
Çoook çok geçmiş olsun kuzucuklara 💕 ay aman zor valla çocukla, benim işte bu sebepten kilo vermem de lazım şimdi böyleyim yarım bide çocuk doğurursam hiiiih 😩😩

sabah ve akşam yeşil çay yada adaçayı içmeni tavsiye ederim çok yardımcı oluyor kilo vermede 😊
Adaçayı acı ama yeşil çayı seviyorum 😍😍 çok teşekkür ederim canımcım tavsiyen için ❤️ bide birinden duymuştum sanırım bu yeşil Çaylı sütlü bişeyler vardı ay aman herkes o kadar çok şey söylüyor ki 🤦🏻‍♀️

Adaçayı acı ama yeşil çayı seviyorum 😍😍 çok teşekkür ederim canımcım tavsiyen için ❤ bide birinden duymuştum sanırım bu yeşil Çaylı sütlü bişeyler vardı ay aman herkes o kadar çok şey söylüyor ki 🤦🏻‍♀️
Yok sen herzaman sade olanına yönel ben yeşilçay adaçayı ve yesil elmayla verdim 1 aya yakin bir sürede 17 kilo yesil çay ve ada cayinin cok faydası oldu sabah aç karnına ve yatmadan önce iç 1 bardak nasil rahatlatiyor mideyi 😊😋

Yok sen herzaman sade olanına yönel ben yeşilçay adaçayı ve yesil elmayla verdim 1 aya yakin bir sürede 17 kilo yesil çay ve ada cayinin cok faydası oldu sabah aç karnına ve yatmadan önce iç 1 bardak nasil rahatlatiyor mideyi 😊😋
Ayy maşallaaah 😍 e bize de söyle sırrını yönetimini bacım 🤭 mesela bu yeşilçay sallama olur mı yoksa demleyecez mı?? Az tarif et kız 😂

Ayy maşallaaah 😍 e bize de söyle sırrını yönetimini bacım 🤭 mesela bu yeşilçay sallama olur mı yoksa demleyecez mı?? Az tarif et kız 😂
Ben sallama almadım aktardan doğal yaprak aldim sallamaya göre daha acıydı ama olsun yesil elma diyeti yaptim gunde istedigim kadar yesil elma yedim 6 gün diyet yapıyordum 1 gun kendime izin verip istedigim gibi yiyordum tatlı hariç 😊 spora bile gitmedim evde yaptm egzersiz yürüyüş yaptım vücudum sarkmasın diye ilk hafta 6 kilo verdim ikinci hafta 7 sonra gittikçe yavaşladı zaten ideal kiloma gelmiştim hiç biryerim sarkmadi ve inanirmisn 3 yil gecti üstünden 4 kilo almışım ama yiyorum yani artik diyet yok birde ozamndan akşam yememe gibi bir alışkanlık oldu o aydan sonra 6dan sonra birsey yiyemiyorum bu yüzden almıyorum sanırım ben biraz abartmıştım ama değdi yine olsa yine yaparım 😊 arastir bir yesil elma diyetini

Çoook çok geçmiş olsun kuzucuklara 💕 ay aman zor valla çocukla, benim işte bu sebepten kilo vermem de lazım şimdi böyleyim yarım bide çocuk doğurursam hiiiih 😩😩
Sagol canim. Aynen bende cabuk kilo aliyorum hamilelikte 50 ile hamile kalmama ragmen 80 kusurla doguma girmistim🙈

Ben sallama almadım aktardan doğal yaprak aldim sallamaya göre daha acıydı ama olsun yesil elma diyeti yaptim gunde istedigim kadar yesil elma yedim 6 gün diyet yapıyordum 1 gun kendime izin verip istedigim gibi yiyordum tatlı hariç 😊 spora bile gitmedim evde yaptm egzersiz yürüyüş yaptım vücudum sarkmasın diye ilk hafta 6 kilo verdim ikinci hafta 7 sonra gittikçe yavaşladı zaten ideal kiloma gelmiştim hiç biryerim sarkmadi ve inanirmisn 3 yil gecti üstünden 4 kilo almışım ama yiyorum yani artik diyet yok birde ozamndan akşam yememe gibi bir alışkanlık oldu o aydan sonra 6dan sonra birsey yiyemiyorum bu yüzden almıyorum sanırım ben biraz abartmıştım ama değdi yine olsa yine yaparım 😊 arastir bir yesil elma diyetini
Yok artık 😲😲 2 hafta da 13 kilo ağzımı kapatmıyorum hala 🤯 valla sağlıksız mağlıksız ama kilonun fazlası da sağlıksız ay 😏 ben bakıyım bı buna 😅

Back