- Konu Sahibi deligibideli
Eveeet bugün accayip hırslıyım kızlar neden bilmiyorum ama bugün çok fena bişeyler var ben de yine her zamanki gazla başlamış gibi gelebilirim ama hayıııır. Bu kez gerçekten dediğimi yapacam. Sizi de o yüzden şahit tutuyorum çünkü o zaman daha kolay oluyor öncelikle 24 yaşında 160 boyundayım, 50 kilodan 4-5 sene içerisinde 78 kiloyu bulan bir insanım, nasıl yaptım ben de bilmiyorum ama olan oldu sonra şöyle bir dişimi sıkayım diyip 74e indim ve şuan oralardayım. Ama yeter mi yetmeeez!! Çünkü neden benim de öyle güzel kolum bacağım karnım sırtım popom olmasın diğmi?? Yapıcam ulen bu kez, bırakmayacam eğer olursa yanıma yoldaş biriler seviniriim, mutlu oluruum ama kimsecikler ses vermese de sesime ben bu işi verdiğim kilolarla bitiririm pekiiiğ napıcam da kilo vericem?? Özel bir diyetim yok çünkü diyet yapmayı bilmiyorum.
*Yediklerime dikkat edicem
*Yapay şeker tüketmemek için canla başla çalışıcam!
*Paketli gıdalara yanaşmayacam!
*Her gün 3 sürahi (herhalde 3 litre ediyordur) su içecem! Suyun içine bir limon, bir çubuk tarçın, 2 karanfil atıvericem çünkü normalde su içmiyorum ki eğlenceli hale gelsin.
*Her gün Leslie yapıcam!! Bundan da asla vazgeçmeyecem ki toparlansım vücudum. Dik, sağlam, çevik dursun. Sarkmasın sağım solum
**Bir de squat falan yaparım herhalde şekillensin diye vücudum ama bunun iki yıldızlı olmasının sebebi daha ne yapacağımı bilmemem.
Neyse böyle işte bugün ilk günüm. Bir tartım yok en kısa zamanda alicam bı tane. Ve her hafta belirlediğim bir günde aç karnına tartılacam yazarım onları da buraya, ay inşallah kilo almam da veririm girdik bakalım bir yola Allah utandırmasın bu yolda destek olacak olanlarınızı severim hepinizi de yanaklarınızdan öperim
*Yediklerime dikkat edicem
*Yapay şeker tüketmemek için canla başla çalışıcam!
*Paketli gıdalara yanaşmayacam!
*Her gün 3 sürahi (herhalde 3 litre ediyordur) su içecem! Suyun içine bir limon, bir çubuk tarçın, 2 karanfil atıvericem çünkü normalde su içmiyorum ki eğlenceli hale gelsin.
*Her gün Leslie yapıcam!! Bundan da asla vazgeçmeyecem ki toparlansım vücudum. Dik, sağlam, çevik dursun. Sarkmasın sağım solum
**Bir de squat falan yaparım herhalde şekillensin diye vücudum ama bunun iki yıldızlı olmasının sebebi daha ne yapacağımı bilmemem.
Neyse böyle işte bugün ilk günüm. Bir tartım yok en kısa zamanda alicam bı tane. Ve her hafta belirlediğim bir günde aç karnına tartılacam yazarım onları da buraya, ay inşallah kilo almam da veririm girdik bakalım bir yola Allah utandırmasın bu yolda destek olacak olanlarınızı severim hepinizi de yanaklarınızdan öperim