Bu kez olacak, olmalı.

sevo_can

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2016
62
286
8
merhaba... yeni üyeyim ama siteye üye olmamın amacı da beni anlayacak insanları takip edip destek alabilmek aslında.. 31 yaşındayım. 5 yıl kadar önce diyet ve yürüyüş ile 108 den 89 a kadar düştüm 3 ayda.. fakat altını hiç göremedim.. defalarca başladım ve bu 89 bende kabus oldu..hep 89 da durdum .. kilo veremedikçe bıraktım, bıraktıkça kilo aldım yani işin özü.. tabi herşeyi diyeti yürüyüşü bırakınca yine aynı kiloya döndüm.. tartım bozuk ve şimdi 105-106 civarıyım yine muhtemelen.. vardiyalı çalışıyorum bu yüzden uykum da öğünlerim de düzensiz ve saçma maalesef.. koşu bandı aldım eve.. psikolojimi düzeltip sıfırdan başlamak istiyorum yardımınızla..destek olabilecek bana yardım edebilecek var mı aranızda..

Bugün itibarıyle yıllar sonra diyete başlamış bulunmaktayım. hemen tartılayım dedim pil aldım geldim 100,2 gösterdi.. sanırım bozuk çünkü daha fazla olduğumu düşünüyorum.. dün yazmıştım 106 falandır herhal diye.. bir yerde tartılmam lazım.. ki umarım bozuk değildir tabiiki bu daha çok işime gelir günüm geç bittiği için geç başlıyorum bu hafta, geçte kalktım zaten..

geceden 3 gün kurusu ıslatmıştım .. saat 11 de onun suyunu içtim, kayısıları yedim..
12 de büyük bir dilim köy ekmeği( tam buğday,buğday,çavdar unlu),1 haşlanmış yumurta 3 çeri domates,1,5 kk peynir, 1 biber yedim.. şimdi de limonlu form çayı içiyorum(sallama).. marketten az önce kepekli ekmeğimi de aldım.. Tam buğday ekmeğinin 1-2 günü vardı kepekli aldım o yüzden..

Gazam mübarek olsun diyeyim mi :)

De canım mübarek olsun
İstersen söyle yap cuma takım grupları var çok sıkı takip var kilo vermeden bırakmıyorlar onlara katıl önerim..

Çok teşekkür ederim ziyaretiniz için.. . Süpermiş.. Henüz yeni ve herkese yabancı olduğum için geriden takip ediyorum maalesef.. Çözeyim siteyi bir alemlere akacağım :)

Varan 1 .. Bismillah deyip baslayalim bakalim..

Sabah 11 kayisili su ve 3 kayisi ( gun kurusu)

12de 1 haslanmis yumurta, 1.5 kk peynir. Domates biber. 1 buyuk dilim koy ekmegi(tam bugday,cavdar, bugday)
13:30 limonlu yesilcay (sallama)

15:10 civari kepekli ekmekten tost ( peynir biraz fazla) ,5 zeytin,domates salatalik,sekersiz cay
17:30 2. bardak az tuzlu ayran, cay
19:05 1 kase mahluta corba, salata, yogurt, 3 catal tavuk izgara, patates izgara 2 dilim

Sonrasinda sadece cay.. Cayi yillardir sekersiz tuketirim.. Normalde eve her geldigimde Turk kahvesi icerim.. Onu sekersiz icemedigim icin yapmadim bugun... Ama kahvesizlige dayanamam buna bir cozum bulmam lazim..

Umarım sağlıkla isetdiğin kiloya ulaşırsın.

Bende yıllardır kilo vermeye çalışıyorum. Hep verdim ve tekrar fazlasıyla geriye aldım.
Hatamın hızlı vermek olduğuna karar verdim.

Şimdi sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye ve hareketimi atırmaya çalışıyorum.

Başarılar :)

teşekkür ederim.. ben sabit 89 üstüyüm altını hiç göremedim yıllardır.. bu kez ilk hedefi 89 tutuyorum.. yeni başladım.. umarım yeni yıla daha sağlıklı ve daha zayıf gireriz hep birlikte..

bize gerekli olan şey irade ve moral.. sonrası zaten olur..

güzel günler dilerim..

Dünden inciler... Yazamayınca bugüne kalfı..
Sabah kayısılı su ve 3 kayısı
12civarı 2 haşlanmış yumurta 2dilim kepekli ekmek peynir domates ve kekikli tost cay

14 :00 bit avuç alıç ve bir avuç bizim oralarda kızamık denen dağda yetişen bi yabani meyve .. Dışardaydım cebime almıştım..

16 civarı 5 parça ceviz içi

19:00 1 kase çorba, yarım kase bulgur pilavı, yoğurt

1 haşlanmış mısır.. Saatler ve yiyecekler saçma oldu biraz.. Aralarda şekersiz çay ve limonlu form çayı..

Suya odaklanmam lazım şimdi sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…