• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kez başarmak istiyorum.....:))

isimyok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
3
0
36
Denizli
Merhaba, ben 107 kiloyum. Her defasında 10 kilo verip 12 kilo geri ala ala bu hale geldim. :47: Bu kez istediğim kiloya düşene kadar vazgeçmek yok. Ilk hedefim 90 burada hergün yazarak zayıflamayı düşünüyorum. Bana destek olursanız sevinirimmm... Yaş ilerledikçe kilo vermek zorlaşıyor. Girdiğim ortamlarda da çok rahatsız olmaya başladım. Daha önce bu kadar takmazdım. şimdi başarma zamanıııı... Herkesin desteğini bekliyorummm....:79:

Merhaba, ben 107 kiloyum. Her defasında 10 kilo verip 12 kilo geri ala ala bu hale geldim. :47: Bu kez istediğim kiloya düşene kadar vazgeçmek yok. Ilk hedefim 90 burada hergün yazarak zayıflamayı düşünüyorum. Bana destek olursanız sevinirimmm... Yaş ilerledikçe kilo vermek zorlaşıyor. Girdiğim ortamlarda da çok rahatsız olmaya başladım. Daha önce bu kadar takmazdım. şimdi başarma zamanıııı... Herkesin desteğini bekliyorummm....:79:

merhaba ben de sitenin yeni üyelerindenim. ben 70-79 lar topiğinde yazıyorum kilo vermek için motive oluyorsun . benim nacizane tavsiyem -eğer gruplarda yazmıyorsanız- kilonuza uygun topikte yazmanız .başarılar:kkk::kkk:

ah ahh canım bende sen gibiyim ben 2 ayda 73ten 67 ye düştüm büyük bir irade ile ama gel görki gecen pazartesi bir doğum gününe katıldım yediğim bir dilim pasta bir sarma ve birazcık rus salatası ondan sonra her akşam bişeyler atıştırdım eşimde saolsun almış abur cubur kuruyemiş tabi boğazımı tutamadım 2 aydır almıyorduk gecen tartıldım olduşmuyum 69 kafayı yedim emi ya kilo almak ne kadar kolay ama vermek hep aç hep bitkin hep spor offf yoruldum artık bir ilaç kullanıyorum doktor tavsiyesi ile o tutuyordu beni ama oda kabızlık yapyor ne yapacagımı sasırdım vallaha yaa allaha dua edyorum artık yardım et die hepimize kolay gelsin:43:

Teşşekkürler desteğiniz içinnn... Bende 2 gündür 1 er saatlik. Doğa yürüşleri yapıyorum. Yürüyüşler moraimi oldukça yükseltiii. şimdiden etkisi olduğunu düşünüyorum. En azından beden oaak düşeceğimi düşünüyorumm... Diyette az yemeye basladım ama düzenli olmuyor. Onu düzene sokucam bu iş bu yıl bitecek 60 kiloya kadar yolu var:36::66:

Meraba arkadaşlar. Bende 64 kiloyum şimdi. Kilo aldım malasef. :S. Zayıflmak istiyorum. kilo almamın sebebi çikolata malesef. çikolatı çok seviyorum. vazgeçemiyorum. Sigara tiryaklği gibi bişey heralde.
Benim bir kaç önerim var. Eti lifalif öneririm. süt ile birlikte yiyorsunuz. hem tok tutuyor hem de bağırsakları çalıştırıyor. Ayrıca stres, üzüntü bağırsakların çalışmasını yavaşlatıyormuş. Pskoljide çok önemli.
Aslında gün boyu düşük kalorili yiycekler tüketip günde 1 saat yürüyüşle başarabiliriz. Sabah güzel bir kahvaltı sonra meyva sonra yogurtlu yemekler olabilir. Soğukluk cacığı, yoğurtlu karnıbahar naneli. lezzetli aslında:) ben seviyorum. akşama normal akşam yemeği ama çok az miktarda. Ve bol salata. pilav varsa sadece 1 veya 2 kaşık yiyebilrsiniz. lipton form plus çayı var çok etkılı ıcınde bırsuru bıtkı var o da bağırsak çalıştırıyor. ayrıca zencefil daha etkili bağırsak çalıştırmada. günde 2 kez birbuçuk çay kaşığı toz zencefil içebilirsinzi.ben lipton form çaya koyuyorum tadı bıraz acı oldugu ıcın lımon sıkıp acılıgını alıyorum 1 cay kasıgı da bal eklıyorum hemde enerjı versın dıye. zencefıl ıştahı kapatıyor. ben etkisini gördüm. Toz zencefil AKMAN marka var bildiğim. Marketlerde baharat bölümde satılıyor. Yeşil renk pakette. Kolay bulabilmeniz için söyliyim dedim :):90:

Birbirimize moral vererek başaralım. Bi 5 kilo vermeyi hedefleyim. Sabah uyandığımıza aynaya bakmalıyız. Hoşlanmadığımız yönlerimizi gördüğümüzde gün içerisinde abur cuburdan çikolatadan :D uzak durmak aklımıza gelir. Ayrıca kesınlike aç kalarak zayıflanmaz. Çünkü sadece kas erimesi olur. Buyuzden gun boyu metebolızmamız çalısması ıcın bir seyler atıştırmalıyız. meyve. yoğurt, haşlanmış tavuk. salata, konfleks vb.
Ayrı bi öneri daha. gün içinde sabahtan berı ne kadar, ne yedıgınzı düşünün. gündüz fazla kaçıdıysanız akşam salata veya çorba içip günü kurtarabilirsinz. buda çok etkılı. aknıza hep bugün ne yedım , şu saate kadar ben ne yedim. diye düşünerek sizi abur cuburdan fazla yemeden uzaklaştırma yöntemidir.
Ben bu konuda çok araştırma yapıp okuduğum için bilgi sahibiyim. Ama yakın zamanda finallerim başlacağı için yürüyüşü bıraktım ders çalışmak için. Eğer yürüş yapmadıysanız en azında çaylarla ve az yiyerek kurtabilirsiniz günü. Zencefili mutlaka her gün tüketin. günde 2 bardak 1 buçuk çay kaşıyı kaynamış su ile tüketin.

Back
X