Çok saol canım mmanzaraya bittim
eviniz de çok zevkli döşenmiş
köpeğinize bayıldımm
çok sevdim ben tarzınızı ya evde klasikten öte sevdiğiniz şeyleri yapamaya odalar ayırmanız da ayrıca hoş

Ohh evin keyfine bak. İlk defa bu sitede birinin evine imrendim. Kocaman, bakımlı, güzel balkonlu, manzaralı, bahçeli ve benim için en önemlilerinden biri çift banyo... Daha ne olsun.
Maşallah deyim...İlgilenirsen bir kaç önerim var. Salonda uzun koltukları halıya biraz daha yaklaştırmalısın. Mesela salonda balkon çıkıntısı var ya, koltuğun kolunu oraya dayamışsın, işte orayı da o çıkıntıya dayama bence. O çıkınıdan kurtar yani biraz ortaya iterek. Diğer önerim masanın arkasındaki duvara küçük bir konsol yapıp doldurabilirsin. Daha göz doldurur. Diğer önerim de yatak odasındaki yatağın şekli. Yatağı cama dayaman yerine tv nin karşı duvarına sırtını verirsen o pencereyi kapama görüntüsünü düzeltirsin diye düşünüyorum. Sanırım orada bir kolon var. Ama yine de orada olursa şimdiki halinden daha iyi olur diye düşünüyorum. Zaten oraya koyduğunda da camlı duvara dayama. Geçiş payı olsun bir komodin koyulabilecek genişlikte. Bir diğer önerim salonda tekli koltuğun yanındaki iki gözlü dolap tv için bence daha uygun. Biraz alçak olur sanırım. Onu da bir ev marketten ayak alıp monteleyerek halledebilirsin. İçine de ıvır zıvır yerine birkaç aksesuar koyabilirsin. Şimdiki tv dolabından daha şık olur. Bir başka öneri, mutfakta kurutma rafı var ya, ne deniyor bilmiyorum, bulaşıkları ona koymak yerine oraya koymaya uygun aynı zamanda halı kaydırmasın diye de kullanılan süngerimsi şeyler var. Onların kalınından alırsan tezgahın daha iyi durur. O plastik şey gerçekten kötü duruyor. O bahsettiğim şeyi bulaşığın olmadığında elinde bez gibi sıkıp kaldırabilirsin kolayca. Mutlulukla otur. Umarım en kısa zamanda nikahlanırsınız.
ay çok saol çok mutlu ettin beni. salondaki koltuk o kolana yaklaşık değil zaten 1adım yer açık canım birde koltukları one yaklaştırırsam Çok sıkışcak arkaları çok açık kalcak ama genede saol tavsiyelerin içn. yatk odasının yatagı bende öyle düşündüm ama Oday girince hiç hoş durmuyor öyle.. O dediğin yatk odasına dıuvara monte leme olayını bnde düşünüyorum çok saol