• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kedinin evii :)

kedi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
6.759
360
0
31
İngiltere
Bilen bilir nişanlımla aynı evde uzun zamandır birlikte yaşıyorum. ve Yeni taşındıgımız evin butun dizaynı bana ait. Evde kedi avr diye herşeyi atıp yeniden Almak durumunda kaldık:16:

Salonuum-------------------------------
$salonum.webp$salonum4.webp$salonum tv koltugum.webp$salonum5.webp

Mutfagım----------------------------

$mutfagım.webp$mutfagım (2).webp$mutfagım 3.webp$mutfagım3.webp

Manzaram -------------------------------

$manzaram.webp$manzaram (2).webp$manzaram (3).webp$manzaram 3.webp$manzaram2.webp

Giysi odası-------------------------------

$giyinme odası.webp

Giriş- höl----------------------------------

$hölümm.webp$Kapı girişim.webp

Ana banyo -vc--------------------------------

$ana banyom.webp$ana banyom 2.webp

Oyun odasıı ps3 hani:1:------------------------------

$oyun odası.webp$oyun odası2.webp

Misafir odasıı-------------------------------------

$misafir odası.webp$misafir odam1.webp$misafir odası2.webp

Yatak odam-----------------------

$yatak odam.webp$yatak odam 2.webp$yatak odam3.webp$yatak odam 4.webp$yatak odası vc.webp

:nazar::nazar:Allah herkeze Güzel güzel evler nasip etsin huzurla oturmayı ansıp etsin benim küçük yuvam burası :):16::72:

Birde sevgili köpeğim alexim var $doberman.webp

Salonumun bir iki fotografını ekleyememişim salonumun bunun gibi diğer yarısı var ordada yemek masam var onuda çekip koyucam zmanım olunca Sayfa 5te solunun diğer fotoları var :32:

Son düzenleme:
Güle güle otur canım Allah'tan küçükmüş evin ben böyle büyük ev görmedim.. :53: Birde dikkatimi çekti her odada plazma var plazmamı satıyorsunuz ucuzsa bizede gönderebilirsin.. :52:

Maşallah evin çok güzel... Manzarası da bir başka güzel... :nazar: :nazar:
Güle güle, huzur ve sağlıkla oturun inşallah... :34:

maşallahh, salonun çok güzel, ama halın biraz küçük kalmış oraya, mutfağında güzel ama dediğim gibi orayada güzel bi halı şart, onun dışında buraları güzel aksesuarlar, objelerle süsleyip çoook daha sevimli ve sıcak bi hale getirebilirsin. manzaranda çoooook güzel, çok şanslısın bu konuda. :21:
bir tek yatak odanı pek beğenemedim, o k.rengi dolap pek bi baymış o odayı. onun yerine beyaz mobilyalar olsaymış o odada şahane olurmuş. bu arada maşallah her odanızda da tv var, hatta bi odada iki tane
:nazar:

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, mutlulukla inşallah.. :nazar: :nazar: :nazar:

Manzara süper, herşey ışıl ışıl harika amaa yatak odan çok kasvetli sanki pek önemsenmemiş gibi duruyo

Güle güle otur canım salonun çok tertipli ferah ve sade oolmuş siyah beyaz rengi asla bir arada sevmem ama senin konsept uyumlu iç açıcı oolmuş bir iki objele daha sevimli canlı hale getirebilirsin bence aşkla sevgiyle otur içinde:16:

Güle güle otur canım Allah'tan küçükmüş evin ben böyle büyük ev görmedim.. :53: Birde dikkatimi çekti her odada plazma var plazmamı satıyorsunuz ucuzsa bizede gönderebilirsin.. :52:
evet her odada var plazma :ssz: Hahah satmayı düşünürsek söylerim:9:
Maşallah evin çok güzel... Manzarası da bir başka güzel... :nazar: :nazar:
Güle güle, huzur ve sağlıkla oturun inşallah... :34:

Manzara süper, herşey ışıl ışıl harika amaa yatak odan çok kasvetli sanki pek önemsenmemiş gibi duruyo
Yatak odamda yapay çiçeğim ve Minik masa alıcam Çok büyük doldurcam orayıda :15:
Güle güle otur canım salonun çok tertipli ferah ve sade oolmuş siyah beyaz rengi asla bir arada sevmem ama senin konsept uyumlu iç açıcı oolmuş bir iki objele daha sevimli canlı hale getirebilirsin bence aşkla sevgiyle otur içinde:16:
Siyah beyaz değil kahve-krem :) Evet zaten küçük obheler kaldı geriye onalrda yapınca koyarım gnee :32::16:
Gerçekmi bu yaa :) ben ailenle yaşıyorsun diye biliyodum :))

Niye şaka olsun:24:

ben ailemle oturorum demedimki sana :34:

maşallahh, salonun çok güzel, ama halın biraz küçük kalmış oraya, mutfağında güzel ama dediğim gibi orayada güzel bi halı şart, onun dışında buraları güzel aksesuarlar, objelerle süsleyip çoook daha sevimli ve sıcak bi hale getirebilirsin. manzaranda çoooook güzel, çok şanslısın bu konuda. :21:
bir tek yatak odanı pek beğenemedim, o k.rengi dolap pek bi baymış o odayı. onun yerine beyaz mobilyalar olsaymış o odada şahane olurmuş. bu arada maşallah her odanızda da tv var, hatta bi odada iki tane
:nazar:

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, mutlulukla inşallah.. :nazar: :nazar: :nazar:
Zaten yerler parke kasten küçük halı aldım oaraya . Balkon pımapenınden höl sonuna kadar yolluk var zaten. Mutfaktada Yuvarlak modrn yolluk var çıkammaış zanırsam :25: O yatak odasındaki dolap evde vardı çıkarma şansım yok. İki tane ev olan yer oyun odası ps3 delisi sevgilim avr arkadaşalrıyla oynuyolar.:4:
Saol alalh hepinizin gönlünden geçine sizede versin :nazar::nazar:

güle güle otur canım evin ve manzaran çok güzel benim de ilk dikkatimi çekenler plazmalar oldu valla :)

şimdi koltukların kahve kremmi ben siyah beyaz gördüm sanki

Bilen bilir nişanlımla aynı evde uzun zamandır birlikte yaşıyorum. ve Yeni taşındıgımız evin butun dizaynı bana ait. Evde kedi avr diye herşeyi atıp yeniden Almak durumunda kaldık:16:

Salonuum-------------------------------
Eki Görüntüle 534212 Eki Görüntüle 534213 Eki Görüntüle 534214 Eki Görüntüle 534215

Mutfagım----------------------------

Eki Görüntüle 534216 Eki Görüntüle 534217 Eki Görüntüle 534218 Eki Görüntüle 534219

Manzaram -------------------------------

Eki Görüntüle 534220 Eki Görüntüle 534221 Eki Görüntüle 534222 Eki Görüntüle 534223 Eki Görüntüle 534224

Giysi odası-------------------------------

Eki Görüntüle 534225

Giriş- höl----------------------------------

Eki Görüntüle 534227 Eki Görüntüle 534228

Ana banyo -vc--------------------------------

Eki Görüntüle 534229 Eki Görüntüle 534230

Oyun odasıı ps3 hani:1:------------------------------

Eki Görüntüle 534231 Eki Görüntüle 534232

Misafir odasıı-------------------------------------

Eki Görüntüle 534233 Eki Görüntüle 534234 Eki Görüntüle 534235

Yatak odam-----------------------

Eki Görüntüle 534236 Eki Görüntüle 534237 Eki Görüntüle 534238 Eki Görüntüle 534239 Eki Görüntüle 534240

:nazar::nazar:Allah herkeze Güzel güzel evler nasip etsin huzurla oturmayı ansıp etsin benim küçük yuvam burası :):16::72:

Birde sevgili köpeğim alexim var Eki Görüntüle 534244

Burası Göztepe sahillllll:52:
çok özlemişimmmmm...:31:
ben de Sanita'nın orada oturuyordum, son 6 yıldır Antalya'da yaşıyorum..ailem hala İzmir'de.
güle güle otur...
beni çok güzel anılara götürdün, sağol

Burası Göztepe sahillllll:52:
çok özlemişimmmmm...:31:
ben de Sanita'nın orada oturuyordum, son 6 yıldır Antalya'da yaşıyorum..ailem hala İzmir'de.
güle güle otur...
beni çok güzel anılara götürdün, sağol
Saol canımm. evet Güzel yalı benim otudugum yer am a5 dk sonra göztepe :8: Nedemek bişeylerden mutlu osluysan ne mutlu bana :16:
ohhh ferah ferah az esyalı en sevdiğimden :)))
bnde ekliim yaa özendim :34:
güle güle otur cnm:21:

ya ben Bu evi incik bincikle doldursam nasıl temizlikcem zaten temzlk 4 saatmı alıyor. Onları sil kruula Anaommmmm Yok ya iyi böyle Bir iki kçk şey alcam taam işte:32:
ekle canım seninkinide göreelk:nazar:

Saol canımm. evet Güzel yalı benim otudugum yer am a5 dk sonra göztepe :8: Nedemek bişeylerden mutlu osluysan ne mutlu bana :16:

ya ben Bu evi incik bincikle doldursam nasıl temizlikcem zaten temzlk 4 saatmı alıyor. Onları sil kruula Anaommmmm Yok ya iyi böyle Bir iki kçk şey alcam taam işte:32:
ekle canım seninkinide göreelk:nazar:

ahahahaa aynı ben :)) bnde eşyalarla doldurmadım temzlememek için :) eklicem yakın bi zamanda bi temzlik yapiimda öle çekerim fotoları:1:

ev kocaman canım güle güle otur valla tertemiz gözüküyor ferah bir görüntüsü var manzara mükemmel ;)

eviniz harika olmuş misler gibi cicbici:) bende 3 yıldır nişanlımla aynı ewde yaşıyorum... tabii bizim ewimiz böle değil daha çok öğrenci ewi ;))) bu aralar bizde ew bakıyoruz...nasipse bizimde artık kendi ewimiz olacak;) güzel bi duygu yaa yaşanası bir duygu:)) ALLAH ağzınızın tadını bozmasın...haaa bu arada playstation odanıza bayıldım :))

eviniz harika olmuş misler gibi cicbici:) bende 3 yıldır nişanlımla aynı ewde yaşıyorum... tabii bizim ewimiz böle değil daha çok öğrenci ewi ;))) bu aralar bizde ew bakıyoruz...nasipse bizimde artık kendi ewimiz olacak;) güzel bi duygu yaa yaşanası bir duygu:)) ALLAH ağzınızın tadını bozmasın...haaa bu arada playstation odanıza bayıldım :))
İnşallah ahlah sizin gönlünüze görede veriri. Evet güzel bir duygu ya bu biizm 4 evimiz. Hepsi buakdar buyuk değildi ebn istediğim için burya geldik. Ama en buyuk hyalımız bahçeli mustakil ev balkalım artık:32: ps odasına oda bayılıyor am der koltuklar kokutuyor ya çok pis ter öğkkk pis adam :20::19:

ev kocaman canım güle güle otur valla tertemiz gözüküyor ferah bir görüntüsü var manzara mükemmel ;)

Saol allah razı olsun bakan gözleriniz güzel görüyor. DAha yeni temzilik yaptım ondan temizdir Çok toz oluyor hergun toz paspas apmak drumundayım hafta bir balkonu yıkıyorum. ama otlu süpürge aldım Çok uğraştırıyor elktirkli otluyla azcık ıslatıp atırı veriyom tozunu:52:

Back
X