• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kaynanayla basim dertte yardim kizlar

Canim ben oyle bisey beklemediğimiz için zaten dondum kaldim bisey diyemedim retlesmeyip napcam habire bitmiyor istekleri hem faydası yok hem bekliyor bekliyor UOTE="minnie, post: 42008679, member: 381871"]K.validemin hiç bir işini yapmadim bunu nedeni hem onu samimiyetsiz bulmam hem nişanlı olduğumuz dönem yokmuşum gibi davranmasi hemde bişey yaptimi alışkanlık halien getirmesi. Bana kalirsa o da sende restleşmişsiniz bundan sonra geri dönüş yapma herkes başının çaresine baksın sen ev taşırken hamileyken faydası olmamış bundan sonra ne faydası olacak. Ayrica ben hanciyim sen yolcu ne demek ne biçim bi laf bu artik bende hanciyim anne deseydin yolcular gelip geçer ben kaliciyim deseydin[/QUOTE]
Ca

gidersen sacini basini yolarim valla. bukadar net yani.

kendi kizini cagirsin. sen hizmetcisimisin. kocanda hizmetcilik yapmiyorsun diye bosayacaksa ugurlar olsun

Zaten
gidersen sacini basini yolarim valla. bukadar net yani.

kendi kizini cagirsin. sen hizmetcisimisin. kocanda hizmetcilik yapmiyorsun diye bosayacaksa ugurlar olsun
Zaten biroturma filan olsa kizini cagirir beni cagirmaz ben ancak is oldumu cagirilirim

Cevao verebilmiş olmanıza çok sevindim.Ay boşver Allah aşkına.Hanci yolcuda ben anayım sen karı demeye getirmiş sonradan gelen vs. Onun için kullanılır yani bizde onun kafasını bilememde.Hiç kendine dert etme ve tabiki gitmede.Ama bişeyde bekleme.Zaten böylelerinden gelicek hayır Allah'tan gelsin.

Cevao verebilmiş olmanıza çok sevindim.Ay boşver Allah aşkına.Hanci yolcuda ben anayım sen karı demeye getirmiş sonradan gelen vs. Onun için kullanılır yani bizde onun kafasını bilememde.Hiç kendine dert etme ve tabiki gitmede.Ama bişeyde bekleme.Zaten böylelerinden gelicek hayır Allah'tan gelsin.
Valla canim ben ondan zerre kadar bisey beklemiyorum bu saate kadar yapmamış bu saatten sonra mi yapacak yapmasında zaten istemiyorum yeterki yuvamdan uzak dursun biktim artik ne zaman neyden kavga çıkaracak diye korkmaktan

Kesinlikle yüz verme oturmaya bile gitme eşine de durumu tatlı dille anlat araya rakip koymadan eşin arkanda olduğu müddetçe işin daha kolay ama gidersen ve ona cevap verip sert tavrını koymazsan ne kadar eşin arkanda da olsa yine yapacağını yapar belli tehlikeli bi kadın benimki de öyle canım çok üzülüyorum sanki onlar gelin olmadı hiç oğlunu seven insan gelinine gözü gibi bakar ama yumuşak olma canım sana iyilikle bile yaklaşsa o Kadından Şüphe et yani çünkü o kelimeyi kullandıysa Allah korusun her şeyi yapar dikkatli ol Allah yardımcımız olsun güzelim ...

Kesinlikle yüz verme oturmaya bile gitme eşine de durumu tatlı dille anlat araya rakip koymadan eşin arkanda olduğu müddetçe işin daha kolay ama gidersen ve ona cevap verip sert tavrını koymazsan ne kadar eşin arkanda da olsa yine yapacağını yapar belli tehlikeli bi kadın benimki de öyle canım çok üzülüyorum sanki onlar gelin olmadı hiç oğlunu seven insan gelinine gözü gibi bakar ama yumuşak olma canım sana iyilikle bile yaklaşsa o Kadından Şüphe et yani çünkü o kelimeyi kullandıysa Allah korusun her şeyi yapar dikkatli ol Allah yardımcımız olsun güzelim ...
Yok canim ya niyetini açıkça belli etti zaten bu saatten sonra asla guvenmem zaten güvenmiyordum biliyordum daha öncede bizi ipe goturmeye çalıştı başaramadı rabbim izin vermedi ama niyeti o bi basarsaddünyalar onun olacakta başaramad esimde diyor ben sizin icin cirpiniyorum takma nasil takma kadın resmen konusuyor acik acik ama su varki ALLAH BÜYÜK

Seni yolcu ederim demeye calismis galiba
Dehlenmesi gereken hayattan kvdir konu sahibi, ama esiniz degil, siz

Tavrınızi koymanizi , eşim olmadan gelmiyorum demenizi, yarın gelemem işim var demenizi beğendim ben. İyi yapmışsınız.

Back
X