- 20 Ağustos 2015
- 50
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi Cilekkokusuu95
-
Tamam ya bide yapı olarak çok uzun yanlara kadar al dururken çok canım yanıyor he malın hem kısa istiyorum ben su soralgibi ama zor o kadar kaliniBence normal kaşlarınız. Amma illa kalınlaşsın istiyosanEnHarbiKiz yardımcı olabilir bak onunkiler kalın
Sürekli aklına alıştığı için herkes ondan herkese öyle gelmiştirBenim de kaşlarım baya kalındı ve ne zaman kuöför değiştirsem anlamayıp inceltiyorlar. Hiç bir şey sürmedim 1 ayda eski haline dönüyor. Bence çok da inceltmemişler sizinkini, gayet normal görünüyor.
Bence hiç dokunma gayet normal duruyorTamam ya bide yapı olarak çok uzun yanlara kadar al dururken çok canım yanıyor he malın hem kısa istiyorum ben su soralgibi ama zor o kadar kalini
Işte çok uzun geliyor bana aldırırken canım yanıyor dediğinizi anladım kuaföre hiç tarif yapmam ben artık yapı can ogrenipaslında normal kalınlıkla sadece şekilsiz alınmış.burdan nasıl tarif edebilirimbilmiyorum deneyeceğim
kaşının uzunluğu çok güzel sakın elleme oraya ,sadece kaşın başlangıç yerinden bir sıra aldır..kaşın oval duruyor bak o zaman şekli nasıl çıkaçak
Malın kalmış orlar ciddenEki Görüntüle 1611118 çizdiğim yereleri ama bır sıra çok değil
kalın değil aslında..ama çok düz girmiş şekil oval olmuş..aslında hiç elleme kaşlarına iyice uzasın ve bilen bir yere git aldır benceMalın kalmış orlar cidden
Şimdi bu kuaföre ilgili değil ama çok uzun yanlara doğru aldırırken 586946 saat geçiyor ve açıyor kenarları aldirsami diyom ama iyice aciyacm offbence güzel ya ince de değil kalın da
çok güzel olmuşlar beğendim:)
hiçama hiç elletmeŞimdi bu kuaföre ilgili değil ama çok uzun yanlara doğru aldırırken 586946 saat geçiyor ve açıyor kenarları aldirsami diyom ama iyice aciyacm off
Ya esmer tenlisin diyen var ?fotoda shop yok enerem esmerse) esmerlere ince olmuyo diyorlar dahiçama hiç elletme
öbür arkadaşın beyazla çizdiği yerler var ya onlar da uzun onları bir alayım dese oralar nasıl açılır incecik olur
çok kıvamında olmuş inanki
Ya fotoğrafta shop yok.Buğday,aradan bile açığım süt beyaz değilim ama esmer de degilim ki.gözlere olmamış daha çokKalın değil bence ama esmerlere daha kalın olmalı yapısı çok acaip saçınla kasınbirlescek gibi
Ben kaşlarimla mutluyum karışmasana yaaaBence normal kaşlarınız. Amma illa kalınlaşsın istiyosanEnHarbiKiz yardımcı olabilir bak onunkiler kalın
Sana her şey yakışıyor canımın için, benimkisi kıskançlıktanBen kaşlarimla mutluyum karışmasana yaaainceltmek istemiyorum kalın yakışıyor benm yüz tipime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?