• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kaşıntı beni mahvettiiiiiiiiii :(

GunesinKizi35

9. takım mezunu
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
3.940
10.152
408
İzmir
kızlar gözlerimi oyasım geliyor . alerjik rinitim var ama son günlerde ilaçlarım hiç bir şekilde fayda etmiyor . gözlerim çok felaket kaşınıyor. lütfen tavsiyede bulunun bana. yoksa cidden oycam gözlerimi doktor derseniz cuma için randevu aldım ama cumaya kadar bi çözüm önerin gözlerimi oymadan :43::43:

Benim de alerjik rinitim var. Gözlerinizi bebe şampuanıyla yıkamanızı tavsiye edebilirim. Bana da doktorum söylemişti. Hatta yıllardır göz makyajımı bebe şampuanıyla temizlerim.

benim annemin de gözünde böyle aşırı kaşıntıları oluyordu,ama baya fazlaydı. gözyaşı bitmiş.şimdi yapay gözyaşı kullanıyor.hergün damla damlatıyor.yoksa tamamen kuruyor .gözümüzün içinin ıslak olması lazım tabi.doktora gitmeyi ihmal etme sakın.

Sizi yanlış yönlendirmek istemem ama öncelikle doktorunuza gitmelisiniz.
O yüzden randevu gününüze kadar bekleyiniz veya nöbetçi eczaneden yardım alabilirsiniz.
Benimde göz alerjim var ve kurum doktorumuz bana genelde "Gentagut" veriyor ve çok işe yarıyor.

Demlenmiş çayı soğut ve uyumadan önce çay kaşığı yardımıyla birer damla gözlerine damlat'tır.
İyi gelirse teşekkür için burdayım, daha da fenalaşırsa ben yokum.

Demlikteki çay,kaseye dökülüp buzlukta kısa süre bekletilir.
İyice soğuduktan sonra,içine pamuk batırılıp azıcık sıktıktan sonra göze kapatılır.

Damlatmak da olabilir tabii:)

çok teşekkürler kızlar hepinize ama o kadar kötüyüm ki günlük yaşamımı etkiliyor artık bu kaşıntı . gözlerimi oyacak gibi kaşıyorum artık. çok moralim bozuluyor :43::43::43:

çok teşekkürler kızlar hepinize ama o kadar kötüyüm ki günlük yaşamımı etkiliyor artık bu kaşıntı . gözlerimi oyacak gibi kaşıyorum artık. çok moralim bozuluyor :43::43::43:

canim ovalamak cok zararli acile filanmi gitsen acaba ?
gecmis olsun bu arada goz onemli yani..

Son düzenleme:
ya kızlar bilmiyorum ki bende gece saat 12 gibi falan yatayım diye pc kapadım . uyuduğumda saat 4 tü :43::43: kaşıntı uyutmadı bir türlü

benimde dediğiniz gibi oluyor
doktorlar göz damlası veriyor tam kalıcı bir çözüm olmuyor
senelerdir bu konuda 10 sene olucak doktora gittim
bir çözüm alamadım.
gözünüz çok kaşındığında havluyu ıslatın gözlerinize kompleks yapın kaşıntısını alıyor
ben öyle yapıyorum artık.:34:

Ben de göz yaşı sorunundan dolayı suni göz yaşı ve restasis kullanıyorum ama kaşıntıma engel olmuyor. Kirpiklerimi koparasım geliyor :) Doktor bana her gün bebe şampuanı veya çayla silmemi söylemişti. Ben yapmıyorum tabi ki düzenli işler insanı olmadığım için:) Belki faydası olur sana.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back