Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaşın kavis kısmından sonrasını tamamen alııyorlar ve kalanına boya ile şekil veriyolar diye biliyorumm
bence bunlar kaş kalemiyle yapılmış, yani kendi kaşlarına doğal olarak verdikleri bi şekil değil..öyle düşünüyorum
adı ne bilmiyorum ama mr.spak kaşı diyorum ben tarif edebilirsin kuaföre yaptırmayı düşünüyorsun sanırım
anladım..umarım arkadaşın da kaşı uyum sağlar da doğal kullanır boyamak zorunda kalmazkoyduğu resimler aynen öyle yarısından sonra boya ama doğal olanlarda var çevrede....
anladım..umarım arkadaşın da kaşı uyum sağlar da doğal kullanır boyamak zorunda kalmaz
kaşlarını almayıp uzatmalısın boşluk olan kısımları doldurmalısın hiç kavis bırakmadan düz çekik bi kaş olmalı.ama bunlar koyultup bide çiziyolar gibi geliyo bana.bende çok beğeniyorum bu kaşları ece erkenede yapmıştı kemal doğulu bak bi resimlerine istersen.resmen çizme yani.bide toplama saçlara çok yakışıyo sılanınki gibi önü bombeli bi toplama topuz.
adı ne bilmiyorum ama mr.spak kaşı diyorum ben tarif edebilirsin kuaföre yaptırmayı düşünüyorsun sanırım
bence çok komik duruyor.. moda diye kendinizi uzaylıya çevirmenin alemi yok