• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kara çocuğu'da beğenenler buraya ;)) Burak Özçiviiiitt

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben bunu ilk gördüğümdenn beri bayılıyorummmma:asigim:.hatta erkek arkkadaşım o mu ii ben mi dediii sen tabi hayatımm diceğimi sanıodu :pışıkyapansmile: tabikiiiiiiidee o dedimm kızdı git o zman ona diee.hahah bu da yetmezmiş gibi çocuğa nie kızıosun canım yaa bak şimdii losttaki kate mi ben mi güzelim dedim .tabiki o dedii.heh işte aynı şey dedimmmmmmm hahaahahaha o beni daha fenaaa bozduuu ne yaniii o kdar uçurum mu varr aramızda o çocukla neyim eksik laa diee:):):)

cok hoş cocuk bu yaaaa bi daha girmicem bu topice.
ztn begenirdim..artık begenmemem lazım sevgilisi olan birini begenememmafoldumben

mugla akyakada fılm cekımlerı vardı. gecen sene karsılaşmıştık akyakada. gercekten cok yakışıklı. anam bunu yazdıgımı eşim görse keser vallahı. artık ızletmıyo bıle dızıyı:sinifsinif:

Evli olmasan kesin asik olurdum ben buna garanti yüzde bir milyon hatta...kaydirigubbakcemile3

Benim herif bile kolay kolay kabul etmez baska bir erkegin
yakisikli oldugunu ama buna kabul ediyor..şakkıdı.

Hayatta başarılar, hiç tipim değil.:dilcikar:

bebe len bu daha:ecrin_bebek:

burak3ul8sb5da5.jpg

819_burakozcivit-2.jpg

baba-ocagi-foto-5.jpg

burakozcivit11gu0.jpg

burak-ozcivit-9.jpg

Esmerleri çekici bulmam ama bu çocuk başka şeytan tüyü var mübarek ve bebek yüzlü zaten yakışıklı oldumu sarışın esmer kumral fark etmez hakkını verecen

search
begendigim tek tip sarışınlardı ama bu adam benim bu fikririmi tamamiyle degiştirmiş durumdadır.. yakışıklıdan ötedir, gözlerinde çok mana vardır, konuşması insanı kendinden götürür..., çalıkuşu filmiyle gönülleri bir kere daha fethetmiştir..
hergün adını googleden yazıp haberlerini okudugum tek insandır... daha önce ünlülere aşık olanları çok kınayıp gülerdim sanırım başıma geldi.. bu adamı psikopat derecede çok seviyorum ve begeniyorum. nişanlımı da sırf buna benzediği için kabul etmiştim :) hahayy ne ergen düşünceler bu ünlü birine aşık olmak ama ne bileyim vardır belki benim gibisi aranızda.. uzaktan uzaga seviyorum ben bu adamı :KK53: (yakından olsa hiç reddetmezdim zaten) :KK70: ... filminin galasına gitmiştim bayılmamak için zor tuttum kendimi... adam gerçekte,canlı canlı daha bi ayrı güzel.. maaşallah.. fahriyeyi de çok severim Allah daim etsin mutluluklarını.

search

Back
X