Bu Kapı Kollarından Hangisi Güzel?

yarn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
53
1
36
İstanbul
Kızlar kapı kollarına bakıp bana fikir verir misiniz? doğanlar kapı kolları

doğanlar kapı kolları diye gogle dan aratıp bulup bakıp yorumlamamızı istiyor arkadaş.

komik ya. senin için bizmi seçicez. bence sen arasında kararsız kıldığın modellerin fotolarını koy biz sana öyle yardımcı olalım.:)

Nesi komik zaten resimlerini koyabilseydim koyacaktım. Kimsenin zorla fikrini istemiyoruz istemezsen fikir vermezsin.

Biraz geç oldu muhtemelen artık kapı kolu sorununuzu çözmüşsünüzdür, fakat belki başkasının işine yarar diye yazıyorum. Doğanlar Kapı Kolları gerçekten de çok kaliteli, yıllardır kullanıyorum ve kullananları biliyorum. Hala ilk günkü gibi duruyorlar, yazlıklarda dahi. Model olarak ise benim en çok tercih ettiğim modeller Doğanlar Jumba saten nikel rozetli kapı kolu ( Doğanlar Jumbo saten nikel rozetli oda kapı kolu | Prinç malzemeden yapılanlar | Kapı Kolları (Doğanlar Kapı Kolu vb.) | HIRDAVAT FIRSATI adresinde resmi ve fiyatı var) ve Doğanlar Aras saten nikel rozetli kapı kolu ( Doğanlar Aras saten nikel rozetli oda kapı kolu | Prinç malzemeden yapılanlar | Kapı Kolları (Doğanlar Kapı Kolu vb.) | HIRDAVAT FIRSATI adresinde resmi ve fiyatı var, bu arada fiyatları da bayağı uygun bu sitenin. Hani bilginiz olsun diye söylüyorum.) . Bu 2 model çoğu müşterim tarafından beğeniliyor, umarım siz de beğenirsiniz.

Umarım birilerine yardımcı olabilmişimdir. İyi günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…