Y yarn Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2010 53 1 36 İstanbul 5 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi yarn #1 Kızlar kapı kollarına bakıp bana fikir verir misiniz? doğanlar kapı kolları
Y yarn Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2010 53 1 36 İstanbul 5 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi yarn #2 Bakan yok mu? arkadaşlar.
Anuska Guru Kayıtlı Üye 12 Nisan 2007 6.212 77 358 57 5 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi yarn #3 Fotoğraflar nerede?
arzutr Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2008 471 9 118 48 İstanbul 6 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi yarn #4 doğanlar kapı kolları diye gogle dan aratıp bulup bakıp yorumlamamızı istiyor arkadaş.
Defnem08 Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Mart 2008 726 117 648 21 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi yarn #5 komik ya. senin için bizmi seçicez. bence sen arasında kararsız kıldığın modellerin fotolarını koy biz sana öyle yardımcı olalım.:)
komik ya. senin için bizmi seçicez. bence sen arasında kararsız kıldığın modellerin fotolarını koy biz sana öyle yardımcı olalım.:)
Y yarn Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2010 53 1 36 İstanbul 21 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi yarn #6 Nesi komik zaten resimlerini koyabilseydim koyacaktım. Kimsenin zorla fikrini istemiyoruz istemezsen fikir vermezsin.
Nesi komik zaten resimlerini koyabilseydim koyacaktım. Kimsenin zorla fikrini istemiyoruz istemezsen fikir vermezsin.
M mimari Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Aralık 2011 5 0 0 İzmir 23 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi yarn #7 Biraz geç oldu muhtemelen artık kapı kolu sorununuzu çözmüşsünüzdür, fakat belki başkasının işine yarar diye yazıyorum. Doğanlar Kapı Kolları gerçekten de çok kaliteli, yıllardır kullanıyorum ve kullananları biliyorum. Hala ilk günkü gibi duruyorlar, yazlıklarda dahi. Model olarak ise benim en çok tercih ettiğim modeller Doğanlar Jumba saten nikel rozetli kapı kolu ( Doğanlar Jumbo saten nikel rozetli oda kapı kolu | Prinç malzemeden yapılanlar | Kapı Kolları (Doğanlar Kapı Kolu vb.) | HIRDAVAT FIRSATI adresinde resmi ve fiyatı var) ve Doğanlar Aras saten nikel rozetli kapı kolu ( Doğanlar Aras saten nikel rozetli oda kapı kolu | Prinç malzemeden yapılanlar | Kapı Kolları (Doğanlar Kapı Kolu vb.) | HIRDAVAT FIRSATI adresinde resmi ve fiyatı var, bu arada fiyatları da bayağı uygun bu sitenin. Hani bilginiz olsun diye söylüyorum.) . Bu 2 model çoğu müşterim tarafından beğeniliyor, umarım siz de beğenirsiniz. Umarım birilerine yardımcı olabilmişimdir. İyi günler dilerim.
Biraz geç oldu muhtemelen artık kapı kolu sorununuzu çözmüşsünüzdür, fakat belki başkasının işine yarar diye yazıyorum. Doğanlar Kapı Kolları gerçekten de çok kaliteli, yıllardır kullanıyorum ve kullananları biliyorum. Hala ilk günkü gibi duruyorlar, yazlıklarda dahi. Model olarak ise benim en çok tercih ettiğim modeller Doğanlar Jumba saten nikel rozetli kapı kolu ( Doğanlar Jumbo saten nikel rozetli oda kapı kolu | Prinç malzemeden yapılanlar | Kapı Kolları (Doğanlar Kapı Kolu vb.) | HIRDAVAT FIRSATI adresinde resmi ve fiyatı var) ve Doğanlar Aras saten nikel rozetli kapı kolu ( Doğanlar Aras saten nikel rozetli oda kapı kolu | Prinç malzemeden yapılanlar | Kapı Kolları (Doğanlar Kapı Kolu vb.) | HIRDAVAT FIRSATI adresinde resmi ve fiyatı var, bu arada fiyatları da bayağı uygun bu sitenin. Hani bilginiz olsun diye söylüyorum.) . Bu 2 model çoğu müşterim tarafından beğeniliyor, umarım siz de beğenirsiniz. Umarım birilerine yardımcı olabilmişimdir. İyi günler dilerim.