- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Beni sivrisinek bile ısırınca geri tepiyor, küçük bilye gibi deri altında sertlik bırakabiliyor.Kiloluyum ben kolumda belli değil haliyle ama dokununca hissediliyor
Morardıysa bir darbe almışsınızdır. Akabinde hematom(kanamanın doku altında birikmesi) oluşmuştur. Hematom da bayağı sert oluyor. Birkaç haftaya geçer. Ama siz yinede bir genel cerraha gösterin. İçiniz rahat etsinDirseğimin az üzerinde bastıtınca hissedilen bir şişlik var.bayağı sert.normalde hissetmezdim de eşim kolumu sıktı orası bildiğiniz mordu.morluk geçti ama tam orada bir şişlik var.kanser olabilir mi.sizce ne olabilir
Sarımanolyam neden hep en kötüsünü düşünüyorsun.Ölmekten de korkarım da.oğlum var kardeşim var onları bu dünyada yalnız bırakmak daha üzücü
P.tesi git dedi.bugün olmaz dediDurumu bildir
Hemen sabah git derim
Sağlığından değerli birşey yok
Keyfî bir durum da yok
Eşim kolumu sıktı.morluk gitti.normalde hiç fark etmezdim de morluk var mı diye bkrken baktım orası şiş.darbeye bağlı değil sanki.belki çok daha uzun zamandıe var gibikedi ..... görmüş yara sanmış
biyere çarpmışsınızdır farkında olmadan
ama yine de bi doktora gidin :)
Bence panik yapıyorsun. Oğlum birkaç yıl önce bir arkadasiyla çarpıştı. Gözünün altı morardı. Sonra o morluk geçti. Ama morluk geçtikten sonra orada sert kist gibi birşey oluştu. Bende senin gibi çok korktum panik yaptım. Cocuk cerrahına götürdüm. Travmaya bağlı hemotom oluşmuş, zamanla geçer dedi. Dediği gibi olduEşim kolumu sıktı.morluk gitti.normalde hiç fark etmezdim de morluk var mı diye bkrken baktım orası şiş.darbeye bağlı değil sanki.belki çok daha uzun zamandıe var gibi
personeller gelmeden izinden hiçbir yere kımıldayamıyorum.p.tesi de gidemezmişim doktora.öyle dediler.p.tesi gelmesi gereken personelin işi uzamış.bunu bıze mı soruyorsunuz kanser olduğunu ya da olmadığını doktorun bılmesı ıçın bır suru test yapıyor... boyle olmayın lutfen bır sorununuz varsa doktora gıdın eğer doktor bışıler soylerse hastalıkla ılgılı burda sorun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?