Bu kanser mi

Kiloluyum ben kolumda belli değil haliyle ama dokununca hissediliyor
Beni sivrisinek bile ısırınca geri tepiyor, küçük bilye gibi deri altında sertlik bırakabiliyor.
Üretken vücudum var zaar.
O sebeple ben hiç olumsuz düşünmedim, siz de içinizi ferah tutun ve patronunuza acil bir durum ile hastaneye gitmek zorunda olduğunuzu belirtin.
İstediği kadar canı sıkılsın, atacak hali yok ya!
Ha atarsa da mahkemelerde süründürün.

Morardıysa bir darbe almışsınızdır. Akabinde hematom(kanamanın doku altında birikmesi) oluşmuştur. Hematom da bayağı sert oluyor. Birkaç haftaya geçer. Ama siz yinede bir genel cerraha gösterin. İçiniz rahat etsin

Merak etmeyin şişlik var diye kötü olacak anlamına gelmez.yoktur birşey içiniz rahat etsin diye gidin.

Kızlar müdür pazartesi git doktora dedi.bugün olmaz dedi anlayışls karşıladım

kedi ..... görmüş yara sanmış

biyere çarpmışsınızdır farkında olmadan

ama yine de bi doktora gidin :)
Eşim kolumu sıktı.morluk gitti.normalde hiç fark etmezdim de morluk var mı diye bkrken baktım orası şiş.darbeye bağlı değil sanki.belki çok daha uzun zamandıe var gibi

Koltuk altımda bişi çıkmıştı.meme usg yapışdı ve memede çok küçük bir sürü kist çıkmıştı.hiçbişi sebepsiz değil.mutlak bişi var kolumda

Şarbon olmasın , büyük ihtimalle kanser değildir, cilt altı dokudaysa ortopedi ve ya dermatoloji ya da mantıklı olarak her ikisine bir sıra alın sabah.

Belimde 2 yıldır geçmeyen bir lenf bezi vardır. Hatta büyüyor gibi hissediyorum. Kaç tane doktora gittim bir sıkıntı yok. Böyle kötüyü çağırmayın kaldı ki morluk falan diyorsunuz mutlaka çarptınız.

Eşim kolumu sıktı.morluk gitti.normalde hiç fark etmezdim de morluk var mı diye bkrken baktım orası şiş.darbeye bağlı değil sanki.belki çok daha uzun zamandıe var gibi
Bence panik yapıyorsun. Oğlum birkaç yıl önce bir arkadasiyla çarpıştı. Gözünün altı morardı. Sonra o morluk geçti. Ama morluk geçtikten sonra orada sert kist gibi birşey oluştu. Bende senin gibi çok korktum panik yaptım. Cocuk cerrahına götürdüm. Travmaya bağlı hemotom oluşmuş, zamanla geçer dedi. Dediği gibi oldu

bunu bıze mı soruyorsunuz kanser olduğunu ya da olmadığını doktorun bılmesı ıçın bır suru test yapıyor... boyle olmayın lutfen bır sorununuz varsa doktora gıdın eğer doktor bışıler soylerse hastalıkla ılgılı burda sorun ...

personeller gelmeden izinden hiçbir yere kımıldayamıyorum.p.tesi de gidemezmişim doktora.öyle dediler.p.tesi gelmesi gereken personelin işi uzamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…