- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 42
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Her şislik kanser olsaydi ohooo.Dirseğimin az üzerinde bastıtınca hissedilen bir şişlik var.bayağı sert.normalde hissetmezdim de eşim kolumu sıktı orası bildiğiniz mordu.morluk geçti ama tam orada bir şişlik var.kanser olabilir mi.sizce ne olabilir
İş yoğun personel izinde.şu an doktora gidemem.önümüzdeki hafta öarşamba gibi bir genel cerraha gidicem.ya da yarın mı gitsem bilemedim kiEn iyisi doktor bilir canım
İnşallah birşey yoktur
İş yoğun personel izinde.şu an doktora gidemem.önümüzdeki hafta öarşamba gibi bir genel cerraha gidicem.ya da yarın mı gitsem bilemedim ki
Ölmekten de korkarım da.oğlum var kardeşim var onları bu dünyada yalnız bırakmak daha üzücüHer şislik kanser olsaydi ohooo.
Doktora gidin, kimse buradan size tanı koyamaz
Kötü düşunüp kötüyü çağırmayin.Ölmekten de korkarım da.oğlum var kardeşim var onları bu dünyada yalnız bırakmak daha üzücü
Hastaneye gitmek yarım günümü alır.müdür çıldırır.bugün söylemedim ona.emrivaki gibi olur.çekiniyorumErtelemeyin derim
15 dk ayırsanız yeterli muayene için
Hastaneye gitmek yarım günümü alır.müdür çıldırır.bugün söylemedim ona.emrivaki gibi olur.çekiniyorum
Öyle de hep mesaiye kalıyorum bu aralar.zamqn yetmiyorSağlığından önemli olmamalı işin
Kist mi.o iyi huylu oluyo yaniKist olabilir, vücudumda çokça vardır.
Elleyince oynar falan.
Birkaçı 20 senedir benimle.
Niye hemen kötüyü çağırıyorsunuz?
Morluk geçti ama sertlik var bariz kolumdaGeçmiş olsun.. Genel cerraha en erken zamanda bakınınız.. el ile muayenede tahminen bir öngörüsü olacaktır ama mutlaka usg isteyecektir diye düşünüyorum. Morluk vardi diyorsunuz, muhtemelen çarptınız ve ona bagli bir durumdur. En kötüsünü düşünmeyin hemen.. acil şifalar..
Çoğu kist iyi huyludur ve saçma yerlerde çıkar.Kist mi.o iyi huylu oluyo yani
Öyle de hep mesaiye kalıyorum bu aralar.zamqn yetmiyor
Kiloluyum ben kolumda belli değil haliyle ama dokununca hissediliyorÇoğu kist iyi huyludur ve saçma yerlerde çıkar.
Özellikle deri üzerinde kabartısı bayağı belliyse korkulacak bir şey yok.
Tabi ki en kısa zamanda doktora görünmeniz lazım.
Başka bir şey de olabilir.
Temkinli iyimserlik iyidir. Ihmal etmeyimin..Morluk geçti ama sertlik var bariz kolumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?