- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
-
Eevet suan kanama yok ultrasonda da gorunmedı ama doktor devam et 12. Haftanın sonuna kadr dedı . Ben yerlesme de de leke yasamıstım galıba bizim veletler asi olucak gelıslerının sert olusundan belliayy olabilir demekki. esimden baska kimsem yok maleesef ama bugun toplasan 20 dk kalktim tum gunde zorunlu durumlarda oda.. sizin kanama kesildimi
Eevet suan kanama yok ultrasonda da gorunmedı ama doktor devam et 12. Haftanın sonuna kadr dedı . Ben yerlesme de de leke yasamıstım galıba bizim veletler asi olucak gelıslerının sert olusundan belli
Bide ben bulantım cok oluyodu oda vucudumu kasıyordu o bıle sebeb olmus olablır . Tedbiri ve duayı elden bırakmayalım hakkımızda hayırlısı inşsanirim benimde dun kus gozu kadar gordum panikledim daha.onceki dusukten dolayi bugun bisey yok sukur oglen ignemi vurdurdum progestanida hapi aldim simdi 2.yi alacam bakalim tekrar olurmu.
Canım naptın cinsiyetı öğrendın mı kanamalı gebelıklere erkek dıyorlar ama dogrumu bılemedım benımkı erkek cıktısanirim benimde dun kus gozu kadar gordum panikledim daha.onceki dusukten dolayi bugun bisey yok sukur oglen ignemi vurdurdum progestanida hapi aldim simdi 2.yi alacam bakalim tekrar olurmu.
Merhaba kızlar
Adetim ortalama 7 gün sürer. Yaklaşık 2.5/3 yıldır adet sonrası kanlı akıntı gelir. Doktor buna normal dedi.
10 aydır evliyim.
Geçen salı günü adetim bitti. Perşembe korunmasız ilişkiye girdik. Yine kanlı akıntı geldi 4 gün. Dün temizdim. Bugün normal kan geliyor sabahtan beri. adet kanı gibi değil. Neden olabilir? Hamilelik bu kadar çabuk belirti verirmi?
Merhabalr bu konu hakında üzgünüm benim bi fikrim yok bende aynı 10 aydır evliyim çocuk istiyoruz ama daha kısmet olmadı bu ay hafif baş dönmem var kabartma tozu ile gebelik testi yaptım o teste göre olumlu ama adetime daha 10 günüm var böyle bi test yapıp doğru çıkan varmı aranizda size böyle bi ihtimal olabilirmi tesekur ederim☺Benim de bu ay regl bitti bi kaç gün sonra lekelenme gibi oldu sonra kırmızı tamam dedim tekrar regl oluyorum ama olmadı. Arada peçeteye kıpkırmızı geldi. Dokrota gittim yara vs yoktu regl olmayı bekliyorum tekrar hormon tahlili yaptırıcam.
hadi yaaCanım naptın cinsiyetı öğrendın mı kanamalı gebelıklere erkek dıyorlar ama dogrumu bılemedım benımkı erkek cıktı
Böyle saçmalıklara inanmıyorum ben. Kabartma tozu asitik çişle tepkimeye elbette girer. Ayrıca zaten regle 14 gün kala olur yumurtlama döllendiyse bile henüz tutunmadı bile. Bu esnada da hiç bir belirti olamaz. İmkansız. Yaşadıklarınız psikolojik. Regl gecikmesinden önce yaşanacak belirti kasıklarda ağrı olabilir e o da zaten rehlin de belirtisi oluyor. Ayrıca hcg hormonunun yükselmesi için zamana da ihtiyaç vardır. Bu nedenle regl gecikmeden test yapılmamalı. Evte yapılacak tek test de strip/kaset/çubuk şeklinde hcg testi olmalıdır.Merhabalr bu konu hakında üzgünüm benim bi fikrim yok bende aynı 10 aydır evliyim çocuk istiyoruz ama daha kısmet olmadı bu ay hafif baş dönmem var kabartma tozu ile gebelik testi yaptım o teste göre olumlu ama adetime daha 10 günüm var böyle bi test yapıp doğru çıkan varmı aranizda size böyle bi ihtimal olabilirmi tesekur ederim☺
TeşekürlerBöyle saçmalıklara inanmıyorum ben. Kabartma tozu asitik çişle tepkimeye elbette girer. Ayrıca zaten regle 14 gün kala olur yumurtlama döllendiyse bile henüz tutunmadı bile. Bu esnada da hiç bir belirti olamaz. İmkansız. Yaşadıklarınız psikolojik. Regl gecikmesinden önce yaşanacak belirti kasıklarda ağrı olabilir e o da zaten rehlin de belirtisi oluyor. Ayrıca hcg hormonunun yükselmesi için zamana da ihtiyaç vardır. Bu nedenle regl gecikmeden test yapılmamalı. Evte yapılacak tek test de strip/kaset/çubuk şeklinde hcg testi olmalıdır.
Kabartma tozu ile gebelik testini yeni duydum onu da geçtim de yahu daha döllenmeden ne testi ?Merhabalr bu konu hakında üzgünüm benim bi fikrim yok bende aynı 10 aydır evliyim çocuk istiyoruz ama daha kısmet olmadı bu ay hafif baş dönmem var kabartma tozu ile gebelik testi yaptım o teste göre olumlu ama adetime daha 10 günüm var böyle bi test yapıp doğru çıkan varmı aranizda size böyle bi ihtimal olabilirmi tesekur ederim☺
Arkadaşlar lütfen böyle yorumlar yapmayalım eşimle çocuk çok istiyoruz hevese kapıldım internete karşıma çıktı denemek istedim sizin belki çocuğunuz vardır ama benim yok ve çok istiyorum yoksa bende biliyorum döllenme olmadığını ama rabbimin kudretine inanıyorumKabartma tozu ile gebelik testini yeni duydum onu da geçtim de yahu daha döllenmeden ne testi ?
Yinde yorumunuz için teşekürlerArkadaşlar lütfen böyle yorumlar yapmayalım eşimle çocuk çok istiyoruz hevese kapıldım internete karşıma çıktı denemek istedim sizin belki çocuğunuz vardır ama benim yok ve çok istiyorum yoksa bende biliyorum döllenme olmadığını ama rabbimin kudretine inanıyorum
Biraz bilinçlenin ama lütfen lütfen lütfen. Sadece heves etmekle olmuyor. Donanımlı da olmak lazım. Bizim de çocuğumuz yok. Ben tüp yaptıracağım mesela. O yüzden mantık dışı bir fikir tahammül sınırlarımda değil. İnşallah o yaşını da yanlış yazmışsındır. Çünkü önce lütfen senin ergenliğin bi bitsin.Arkadaşlar lütfen böyle yorumlar yapmayalım eşimle çocuk çok istiyoruz hevese kapıldım internete karşıma çıktı denemek istedim sizin belki çocuğunuz vardır ama benim yok ve çok istiyorum yoksa bende biliyorum döllenme olmadığını ama rabbimin kudretine inanıyorum
Hakkında hayırlısı. Bilinçli anneler olun yetiştirdiğiniz çocuklar geleceğimiz olacak.Arkadaşlar lütfen böyle yorumlar yapmayalım eşimle çocuk çok istiyoruz hevese kapıldım internete karşıma çıktı denemek istedim sizin belki çocuğunuz vardır ama benim yok ve çok istiyorum yoksa bende biliyorum döllenme olmadığını ama rabbimin kudretine inanıyorum
Size ne kardeşim bi yorum yazdık insan gibi bi soru sordum fikriniz varmı diye ayrıca yaşından sana neBiraz bilinçlenin ama lütfen lütfen lütfen. Sadece heves etmekle olmuyor. Donanımlı da olmak lazım. Bizim de çocuğumuz yok. Ben tüp yaptıracağım mesela. O yüzden mantık dışı bir fikir tahammül sınırlarımda değil. İnşallah o yaşını da yanlış yazmışsındır. Çünkü önce lütfen senin ergenliğin bi bitsin.
TeşekürlerHakkında hayırlısı. Bilinçli anneler olun yetiştirdiğiniz çocuklar geleceğimiz olacak.
Sağlıklı bir toplum oluşsun temennimiz. Yanlış gördüğümüzü eleştiririz.Size ne kardeşim bi yorum yazdık insan gibi bi soru sordum fikriniz varmı diye ayrıca yaşından sana ne
Canım benımkı suan 17 haftalık ama 12. Haftada gösterdi kendını hatta ben degısır gozuyle bakıyodum ama degısmedi .hadi yaa11 hafta icindeyim erken.daha belli olmaz heralde persembe randevum.var bakalim kac haftalik minigin
haftaya.belli olur.benimki belkideCanım benımkı suan 17 haftalık ama 12. Haftada gösterdi kendını hatta ben degısır gozuyle bakıyodum ama degısmedi .
Hayırlısı olsun saglıkla gelsınhaftaya.belli olur.benimki belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?