Bu kanama sebebi ne

ayy olabilir demekki. esimden baska kimsem yok maleesef ama bugun toplasan 20 dk kalktim tum gunde zorunlu durumlarda oda.. sizin kanama kesildimi
Eevet suan kanama yok ultrasonda da gorunmedı ama doktor devam et 12. Haftanın sonuna kadr dedı . Ben yerlesme de de leke yasamıstım galıba bizim veletler asi olucak gelıslerının sert olusundan belli

Eevet suan kanama yok ultrasonda da gorunmedı ama doktor devam et 12. Haftanın sonuna kadr dedı . Ben yerlesme de de leke yasamıstım galıba bizim veletler asi olucak gelıslerının sert olusundan belli
sanirim benimde dun kus gozu kadar gordum panikledim daha.onceki dusukten dolayi bugun bisey yok sukur oglen ignemi vurdurdum progestanida hapi aldim simdi 2.yi alacam bakalim tekrar olurmu.

sanirim benimde dun kus gozu kadar gordum panikledim daha.onceki dusukten dolayi bugun bisey yok sukur oglen ignemi vurdurdum progestanida hapi aldim simdi 2.yi alacam bakalim tekrar olurmu.
Bide ben bulantım cok oluyodu oda vucudumu kasıyordu o bıle sebeb olmus olablır . Tedbiri ve duayı elden bırakmayalım hakkımızda hayırlısı inş

Arkadaşlar merhaba ben adetimi 2 temmuz gibi başladı önce az kahve akıntı devamı adet gibi ama az 2 gün felan normalde baya yoğun olurum 7 gün sürer bitmesi lazım kahve akıntı devam ediyor 10 gün geçti bugünde kanama şeklinde başladı anlamadım niye böyle acaba

Canım naptın cinsiyetı öğrendın mı kanamalı gebelıklere erkek dıyorlar ama dogrumu bılemedım benımkı erkek cıktı

Merhabalr bu konu hakında üzgünüm benim bi fikrim yok bende aynı 10 aydır evliyim çocuk istiyoruz ama daha kısmet olmadı bu ay hafif baş dönmem var kabartma tozu ile gebelik testi yaptım o teste göre olumlu ama adetime daha 10 günüm var böyle bi test yapıp doğru çıkan varmı aranizda size böyle bi ihtimal olabilirmi tesekur ederim☺

Böyle saçmalıklara inanmıyorum ben. Kabartma tozu asitik çişle tepkimeye elbette girer. Ayrıca zaten regle 14 gün kala olur yumurtlama döllendiyse bile henüz tutunmadı bile. Bu esnada da hiç bir belirti olamaz. İmkansız. Yaşadıklarınız psikolojik. Regl gecikmesinden önce yaşanacak belirti kasıklarda ağrı olabilir e o da zaten rehlin de belirtisi oluyor. Ayrıca hcg hormonunun yükselmesi için zamana da ihtiyaç vardır. Bu nedenle regl gecikmeden test yapılmamalı. Evte yapılacak tek test de strip/kaset/çubuk şeklinde hcg testi olmalıdır.

Reactions: JES
Teşekürler

Kabartma tozu ile gebelik testini yeni duydum onu da geçtim de yahu daha döllenmeden ne testi ?

Kabartma tozu ile gebelik testini yeni duydum onu da geçtim de yahu daha döllenmeden ne testi ?
Arkadaşlar lütfen böyle yorumlar yapmayalım eşimle çocuk çok istiyoruz hevese kapıldım internete karşıma çıktı denemek istedim sizin belki çocuğunuz vardır ama benim yok ve çok istiyorum yoksa bende biliyorum döllenme olmadığını ama rabbimin kudretine inanıyorum

Yinde yorumunuz için teşekürler

Biraz bilinçlenin ama lütfen lütfen lütfen. Sadece heves etmekle olmuyor. Donanımlı da olmak lazım. Bizim de çocuğumuz yok. Ben tüp yaptıracağım mesela. O yüzden mantık dışı bir fikir tahammül sınırlarımda değil. İnşallah o yaşını da yanlış yazmışsındır. Çünkü önce lütfen senin ergenliğin bi bitsin.

Reactions: JES
Hakkında hayırlısı. Bilinçli anneler olun yetiştirdiğiniz çocuklar geleceğimiz olacak.

Size ne kardeşim bi yorum yazdık insan gibi bi soru sordum fikriniz varmı diye ayrıca yaşından sana ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…