- 2 Temmuz 2017
- 183
- 100
- 53
- 31
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
-
seninBenim de bu ay regl bitti bi kaç gün sonra lekelenme gibi oldu sonra kırmızı tamam dedim tekrar regl oluyorum ama olmadı. Arada peçeteye kıpkırmızı geldi. Dokrota gittim yara vs yoktu regl olmayı bekliyorum tekrar hormon tahlili yaptırıcam.
Şu am takvim 4 gün kaldı diyor sapıttı iyice. Yumurtlamadan da 10 gün filan geçti benim ki iki gün sonra lekelenmeyle başlar.senin
senin regl tarihine
vardi daha diye biliyorum
yerlesme??Şu am takvim 4 gün kaldı diyor sapıttı iyice. Yumurtlamadan da 10 gün filan geçti benim ki iki gün sonra lekelenmeyle başlar.
Yok yok yumurtlamadan önce de çok kırmızı kırmızı geldi sonra da. Bebekle ilgili bir şey olamaz. 2 gün önce de doktordaydım olsaydı kese görürdü minik de olsa. Bakalım hormonlardan bi pürüz çıkmasın da korktum valla bu ay fenaydı. Geçen ay hiç sorun yoktu. Önceki ay senle aynı sorunlar biliyosun.yerlesme??olabilirmi
o bi ay bende de oldu sonra ki ay duzeldi sukur. bebisim iyi degil dun pembe akinti gordum. bugun salak bi Dr gittim sanirsin devlet hastanesi kanama alani olusmis dedi dusebilirmis igne ve progestan verdi yatiyorum oyle korktugum yine basically anlayacan bugun kan falanda yok duzgun aciklamadikiYok yok yumurtlamadan önce de çok kırmızı kırmızı geldi sonra da. Bebekle ilgili bir şey olamaz. 2 gün önce de doktordaydım olsaydı kese görürdü minik de olsa. Bakalım hormonlardan bi pürüz çıkmasın da korktum valla bu ay fenaydı. Geçen ay hiç sorun yoktu. Önceki ay senle aynı sorunlar biliyosun.Senin bebişin nasılmış?
Bi kaç gün yat da başka bir yere git ya. Kanda düzenli artışa bakıldı mı?o bi ay bende de oldu sonra ki ay duzeldi sukur. bebisim iyi degil dun pembe akinti gordum. bugun salak bi Dr gittim sanirsin devlet hastanesi kanama alani olusmis dedi dusebilirmis igne ve progestan verdi yatiyorum oyle korktugum yine basically anlayacan bugun kan falanda yok duzgun aciklamadiki
Aşkiletam yerlesme olabliir miBenim de bu ay regl bitti bi kaç gün sonra lekelenme gibi oldu sonra kırmızı tamam dedim tekrar regl oluyorum ama olmadı. Arada peçeteye kıpkırmızı geldi. Dokrota gittim yara vs yoktu regl olmayı bekliyorum tekrar hormon tahlili yaptırıcam.
Aşkiletam bir kaç mesaj daha oku olamayacağını anlattım.Aşkiletam yerlesme olabliir mi
yatiyorumdaBi kaç gün yat da başka bir yere git ya. Kanda düzenli artışa bakıldı mı?
İyi iyi inşallah sağlıkla ilerler. İyi değil deme. Olumsuz konuşma sen de ilk zamanlar oluyo öule diyolar.yatiyorumda
ilceden tekrar sakaryaya gecmek 1 saat yol yapmak.istemedim ignemi vurdurdum yatiyorum 429 du beta 1245 e cikti gayet iyiydi bilemedim
umarim ...bi wc ye kalktim bide namaza kalkacam simdi onuda birbirine yakin.saatlerde yapip telrar yatmayi dusunuyorumİyi iyi inşallah sağlıkla ilerler. İyi değil deme. Olumsuz konuşma sen de ilk zamanlar oluyo öule diyolar.
Allah kabul etsin beybi. Olumsuz düşünmek yoğğk.umarim ...bi wc ye kalktim bide namaza kalkacam simdi onuda birbirine yakin.saatlerde yapip telrar yatmayi dusunuyorum
6+3 deydım sabah kalp atısını duydum aksma üstü lekelenmem olustu kanama alanı olusmustu.Doktor düşük tehlıkesı oldugunu soyledı . Yatısa aldılar ıkı saat serum yedim progestan igne yapıldı . Sonra anneme gectım orda yattım bir bucuk hafta İşe falan gitmedim . İğnem 5 gun sürdü sonra hapa devam ettım hala devam edıyorım suan kanama yok ama onlem acısından .ipne ve ilaçları kullandıgım süre içerisinde lekelenmem devam ettı suan iyiyim cok şükür. Progestan kanamayı kesıyor ama devam et ve lavabo ihtiyacın harici ayaga kalkma eşin ve cevrendekılerden rica et . Yerleşme sürecinde olablıyor. Rabbim yavrularımızı korusuno bi ay bende de oldu sonra ki ay duzeldi sukur. bebisim iyi degil dun pembe akinti gordum. bugun salak bi Dr gittim sanirsin devlet hastanesi kanama alani olusmis dedi dusebilirmis igne ve progestan verdi yatiyorum oyle korktugum yine basically anlayacan bugun kan falanda yok duzgun aciklamadiki
ayy olabilir demekki. esimden baska kimsem yok maleesef ama bugun toplasan 20 dk kalktim tum gunde zorunlu durumlarda oda.. sizin kanama kesildimi6+3 deydım sabah kalp atısını duydum aksma üstü lekelenmem olustu kanama alanı olusmustu.Doktor düşük tehlıkesı oldugunu soyledı . Yatısa aldılar ıkı saat serum yedim progestan igne yapıldı . Sonra anneme gectım orda yattım bir bucuk hafta İşe falan gitmedim . İğnem 5 gun sürdü sonra hapa devam ettım hala devam edıyorım suan kanama yok ama onlem acısından .ipne ve ilaçları kullandıgım süre içerisinde lekelenmem devam ettı suan iyiyim cok şükür. Progestan kanamayı kesıyor ama devam et ve lavabo ihtiyacın harici ayaga kalkma eşin ve cevrendekılerden rica et . Yerleşme sürecinde olablıyor. Rabbim yavrularımızı korusun
kesildi yazmisin zaten nasi telasli okudumsa farkedememisim6+3 deydım sabah kalp atısını duydum aksma üstü lekelenmem olustu kanama alanı olusmustu.Doktor düşük tehlıkesı oldugunu soyledı . Yatısa aldılar ıkı saat serum yedim progestan igne yapıldı . Sonra anneme gectım orda yattım bir bucuk hafta İşe falan gitmedim . İğnem 5 gun sürdü sonra hapa devam ettım hala devam edıyorım suan kanama yok ama onlem acısından .ipne ve ilaçları kullandıgım süre içerisinde lekelenmem devam ettı suan iyiyim cok şükür. Progestan kanamayı kesıyor ama devam et ve lavabo ihtiyacın harici ayaga kalkma eşin ve cevrendekılerden rica et . Yerleşme sürecinde olablıyor. Rabbim yavrularımızı korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?