Bu Kalp seni unutur mu? Show Tv

herzaman ki gibi olan çocuklara oluyor
cemile birini sevmediği adamdan birini sonu belli olmayan bir maceradan 2 çocuk yapıyor sorumsuzca
sonra biri mutsuz bir ailede, diğeri baba sevgisi görmeden büyüyor.
ne aşkmış yaaa
yani insanoğlunun aşktan başka bir değeri yokmu acaba
sinanın yaptığıda ayrı bir saçmalık
cemilenin hamile olduğunu biliyor muhtemelen yakın dostlarından ne zaman doğum yaptığınıda biliyordur. hadi duymadı diyelim çocuğu görüncede şüphe duymazmı zaten cemileyle istemeden ayrıldılar
eee insanın hiçmi aklına gelmez kendi çocuğu olabileceği
valla sinanın aşkına diyecek yok hakkeden
hem cemileyi kimin eli kimin cebinde pozisyonuna soktu.
sonrada ağlaya ağlaya ayrıldığı kadına gider gitmez kocasıyla birlikte olup çocuk doğurma rolünü layık gördü.

aynen katılıoorm canım gtmeden cemile sonuçta hamileyim ben demişti ona hiç mi gelmez canım insanın aklına saçmalık yani

Son düzenleme:
zaten dün tam ağlama modundaydım gözlerim şi,şti sonunda... çok güzeldi o şarkı sahnesi...
yıldızın dönceği belliydi zaten yaa....vee ayrıca bu dizinin nasıl 2.sayfaya düştüğünü bende anlayamıyrum :S

Ben de salı günlerini iple çekiyorum...Ara verirlerse çok kötü olur.Umarım anlaşırlar.Ne bu ya tam bir diziyi zevkle izliyoruz,yayından kalkıyor...:umursamaz:

1 hafta ara vereceklerdi..Geçen haftanın reytingine göre devam edip etmemeye karar verilecekti noldu acaba sonuç?bilmiyorumkismile

kardelencim
devam edicekmiş
gecenin körüne kadar izledim valla geçen hafta

bende ilk bölümlerdeki o kanlı sahneler bitince izlemeye başladım ve cok severek izliyorum. görüntü,senaryo,mekanlar cok hoş bence...inşallah bu akşam yine cıkar,ara vermesinler.....hele ki sakın ama sakın yayından kaldırmasınlar....

Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe haftanın 4 günü var diye tanıtımları dönüyor.... Acaba 1 haftalık böyle mi olacak ? Önümüzdeki hafta mı?

Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe haftanın 4 günü var diye tanıtımları dönüyor.... Acaba 1 haftalık böyle mi olacak ? Önümüzdeki hafta mı?

Bende hiçbirşey anlamadım,eski bölümler mi yayınlanacak,yoksa yeniler mi...Niye 4 gün yayınlanıyor,diğer dizilere bakamam ki o zaman....:1no2:

Bu akşam yeni bölüm var mıbilmiyorumkismile

Show TV'de yayınlanan ve 12 Eylül 1980 askeri darbesi arka planında bir grup gencin yaşadıklarını anlatan televizyon dizisi "Bu Kalp Seni Unutur mu" sona erdi.

Yapımcı Tomris Giritlioğlu bugün (dün) yaptığı bir açıklamayla yaşadıkları ekonomik sorunlar nedeniyle üç haftadır beklemede olan diziyi dün kanalın yayından kaldırdığını duyurdu.

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği'nden 2009 Yılın Televizyon Dizisi ödülünü alan dizinin başka kanalda yayınlanması gündemde değil.

"Reyting düşüklüğü ve ekonomik sorunlar"

Asis Yapım tarafından hazırlanan dizinin senaryosunu Nilgün Öneş, öykü ve tretmanınıysa Mümtazer Türköne, Leyle Olça, Defne Sandalcı, Hülya Işıkkurt, Meltem Öneş yazıyor; yönetmenliğini Aydın Bulut yapıyordu.

Dizinin oyuncu kadrosunda Bülent ınal, Melis Birkan, Berrak Tüzünataç, Okan Yalabık, Saygın Soysal, Gülümsün Koray, Tuba Ünsal, Tansel Öngel, Yalçın Gürcan, Bülent Alkış, Tuğçe Kumral, Engin Hepileri, Fatih Dönmez, Hale Soygazi ve Salih Güney vardı.

SHOW OYALAYIP GÖNDERDı

Giritlioğlu, reyting düşüşünün ardından kanaldan para alamadıkları için oyunculara ve çalışanlara para ödeyemediklerini aktardı. Giritlioğlu; "Daha sonra oyuncularla ve set ekibiyle konuşarak indirim yaptık. Kanal bizi üç hafta oyaladıktan, bu esnada dizinin tekrar bölümlerini yayınlamaya başladıktan sonra diziye devam etmeyeceklerini açıkladı."

ZARAR GÖZE ALINDI AMA...

Dizi 13 Ekim'de izleyiciyle buluştu. ılk bölümler televizyonların en yoğun izlendiği saat 20.00'de yayınlanırken, daha sonra 22.15'e kaydırıldı. Dizinin istenilen reytingi alamaması yayın akışıyla ilgili sorunların oluşmasına neden oldu. Show TV ve program ekibi, reytingi yükseltmek için "zararı göze alarak" diziyi iki reklamla yayınladılar.

SHOW ıZLEYıCıSı ıLE UYUŞMADI

"'Hatırla Sevgili' daha romantikti, bu kez daha sert ve cesur bir dizi yaptık" diyen Giritlioğlu dizinin yayınlandığı Show TV'nin izleyici kitlesiyle dizinin uyuşmadığı görüşünde:

"Show TV'yi ağırlıklı olarak erkekler izliyor. Seyri zor bir dizi; takip istiyor, süreklilik istiyor. Diğer yandan Diyarbakır Cezaevi'nde yaşananlar, işkenceleri de düşünürsek izleyicinin diziyi izlemeye alışmaktan kaçındığını da söyleyebiliriz."
Kanalın dizi yayındayken "cesur ve demokratik davranarak içeriğine hiç müdahale etmediğini" belirten Giritlioğlu "Buna rağmen Diyarbakır Cezaevi'nde yaşananları anlattıkları bölümlere dahi muhaliflerin yeterince ilgi göstermediğini, diziye bu bağlamda sahip çıkmadıklarını" söylüyor.

üzüldüm bittiğine..kolay kolay show tv yi izlemeyeceğim artık..zaten doğru düzgünde birsey yok...sadece cuma aksamalrı volkan konak kuzeyin oğlunu izleyeceğim..o da volkan konak a olan saygım ve sevgimden...show tv acun ılıcalının formatlarına para yatırmaya devam etsin...

haydaa çok üzüldüm yaa
manyaklar yaa
çok güzel bir sahnede kalmıştı
off ya ben zaten show izlemiyordum
sadece bu dz yi izliyodumm
valla üzüldüm şimdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…