aynen yalçından beklediğim bir davranıştı,cemile çok safca davrandı ve inandı
yalçının aliyi öpmemesi çok dokunuyo bana yaa filimde bile olsa o kuzunun ne kabahati var kabul etmeseydin o zaman,
bence sinan tepkisi çok normal ,aşık olduğu kadın arkasına bakmadan çekti gitti durumu anlatıp da gidebilirdi madem dönüşte boşanacaktı,
kibara gelince bence onun davranışları harika bayılıyorum kibbara hiç çocuğu olmamış birisi özlemini o çocuklarla gideriyor,
bir de şu dizinin saatini biraz öne alsalar tadından yenmicek
ben son reklamda yattım sonra noldu bittimi devam mı etti,
mahkemeden çıkıyorlardı en son sonra noldu
Evet mervecim ezel gibi bunu da kaçıracak elinden..
saçma bi programa daha başlıyolar ya ona güvenmişlerdir... amaaa Tomris akıllı kadın,peşini bırakmaz bu işin... dizimizi izlemeye devam ederiz merak etmeyin...amaaa azcık da olsa ara istemiyorum ben yaaa :gitme::gitme:
Ben de ara istemiyorum ama ya başka kanal almazsa çok güzel gidiyodu:gitme:
Evet mervecim inşallah dizimizin keyfini kaçırmazlar..
Atv de de bi sürü yeni dizi başlıyo bunu da almaz heralde gün kalmadı..:gitme:
Dün akşam bitecek diye zevk bile alamadım seyrederken hep yarım kalcak diye düşündüm..Final bile yapmıycaklar..
ben bilmiyodum bitceğini girememiştim nete gündüz... yıldız gitmicek durunnn! diye bağırcak hevesiyle izledim resmen... ama biterse yalçın cezasını bile çekmeden,sinanla cemile kavuşmadan biterse ....... :gitme::gitme:
:sinifsinif::sinifsinif:
Offfff ya içine ettiler işte dizinin:umursamaz:
Akşam izledin mi sinan cemileye hiç yüz vermedi..Kızın eli havada kaldı..:umursamaz:
ben cemileyle kızının kavuşmasına ve cemilenin aşşağıda kızına şarkı söylediği sahneye dayanamadım çok dokundu bana. sonunda yalçın insafa geldi bu işkenceye son verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?