Bu Kalp seni unutur mu? Show Tv

meldam

Kaderimin Efendisiyim
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2007
14.906
22
208
41
Diğer
Çetin Tekindor, berrak tüzünataç, Bülent İnal, Okan Yalabık, Mehmet Ali Alabora, Melis Birkan gibi geniş bir oyuncu yelpazesine sahip dizi, Hatırla Sevgili'nin devamı niteliğinde olacak

1980′den günümüze gelen yeni bir dizi çekmeye hazırlanıyor.Senarist Nilgün Öneş. Yönetmenliğini ise “Ihlamurlar Altında” dizisinin yönetmeni Aydın Bulut olacak. Yeni dönem dizisi büyük olasılıkla Sezon başında Show Tv‘de seyircisiyle buluşacak. Bu dönemin kahramanları yeni oyuncular ile karşımızda olacak. Özellikle ‘‘Özallı Yıllar” bu yeni bölüme damgasını vuracak

ayy bu sene hangi dizileri izliceğime bir türlü karar veremedim..kaliteli görünen bir sürü yapım var..bu da onlardan biri...haa bunu izlicem o ayrı ama uff yanii :(

ayy bu sene hangi dizileri izliceğime bir türlü karar veremedim..kaliteli görünen bir sürü yapım var..bu da onlardan biri...haa bunu izlicem o ayrı ama uff yanii :(

hatırala sevgili sonuna kadar izledim muhteşemdi
şimdiye kadar aklımdadır çemberimde gül oya hatırla sevgili gibi kaliteli diziler
bu da umarım öyle olur

hatırala sevgili sonuna kadar izledim muhteşemdi
şimdiye kadar aklımdadır çemberimde gül oya hatırla sevgili gibi kaliteli diziler
bu da umarım öyle olur

bu sezon aşk-ı memnu nun yanında uyan sevgili ve de benim güzel meleğimi kesinlikle izlicem...

Dizinin adı Bu kalp seni unutur mu olacakmıs denildigine göre, ayrıca Hülya Avsarda girmis oyuncu kadrosuna :bbo:

Bu diziyi sabırsızlıkla bekliyorum..hihoyyyt

Valla hatırla sevgili dizisini seyretmiş biri olarak bu dizi kaçırmam sanırım
kadroda iyi. Başlasada seyretsek..

hatırla sevgılı ve cemberımde gul oya gıbı bır dıızı sanırım ..

ve ben kesınlıkle kacırmayacagım..

Back