- 18 Haziran 2010
- 5.571
- 1.669
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım yapıyorum faydasını görüyorum ama sanki popom büyüyormuş gibi geliyor iyi mi yapıyorum kötü mü anlayamadımSquat ve lunges kalçayı sıkılaştırmak ve kaldırmak için tercih edilir tatlım instagramdan squat yada fitness sayfalarını takip ederek program bulabilirsin ben 2 ay düzenli yaptığımda bile az cok farkettiğini gördüm
ya o kadının bende egzersiz videosu var yahu çok sıkıcı zaten 15 sene öncesinin mi ne videocallanetics popoyu acayip şekle sokuyor hem de 3 günde farkı görebiliyosunuz
sıkıcı ama etkili bir egzersiz. ben 4 gün yapıp bıraktım ona rağmen farketmişti. gerçi bırakınca kötü oluyor yineya o kadının bende egzersiz videosu var yahu çok sıkıcı zaten 15 sene öncesinin mi ne video
dün gördüm bende başladım o programa ama senn yazını okuyunca daha öncede bu hareketleri yapmış bi insan olarak o üst bacaktaki kalınlaşmanın bundan kaynaklı olucağını farkettim.Ya bir squat modasıdır gidiyor ama squat kasında esas çalışan kas popo kası değildir! Squat bol yapan arkadaşlar sağlam bir quadriceps yaparlar ama popo değil. Quadriceps de bacağın ön kısmında dizin üstü ve kalçası arasında uzanır, denemek isteyenler tek seferde 70 squat yapsın ve ertesi gün dizlerinin tutmadığını görünce anlayacaklar ki tutulan yani çalıştırılmış olan yer diz üstleri(quadriceps)dir glutealler değil:)
Ayrıca squat diz eklemlerini çokça zorlar ve bu da zaten 50 li yaşlarda kadınların başına bela olan diz ağrısı kıkırdak aşınmalarını daha erken yaşlara çekmesi işten bile değil. Bence bu egzersizi defaatle kıkırdak takırtılarını dinlemeden yapmaya devam edenler geleceğin diz endoprotez hastası adayları maalesef..
Dolayısıyla gluteus maximus hareketleri diye aratın onları yapın sevgili popo sever hanımlar, yoksa futbolcu bacaklarınız olur benden söylemesi:))