Bu kaka alerjik bebek kakasına benziyor mu?

Sizinkinde sut alerjisi mi var intolerans mi? Kefire tepki vermesi kazeinle baglantili alerji gibi geldi banada.

Kilo alimi siz diyet yaptiginiz icin mi iyi? Yoksa diyetsizde mi iyiydi? Asiri kusma ya da asiri ishal yok muydu?

Sizinkinde sut alerjisi mi var intolerans mi? Kefire tepki vermesi kazeinle baglantili alerji gibi geldi banada.

Kilo alimi siz diyet yaptiginiz icin mi iyi? Yoksa diyetsizde mi iyiydi? Asiri kusma ya da asiri ishal yok muydu?
Süt proteini ve yumurta alerjisi. Deri testi yapıldı ve şuan takipte. Kefir konusu o gün ekstra dikkatimi çektiği için (alerjiden şüpheleniyordum) aklımda kalmış. Hatta o dönem sorunu henüz anlamadığımızda doktorumuz probiyotik kullandırdı sanki o bile arttırdı gibi gelmişti.
Kilo alımı daha öncesinde de iyiydi, diyetten sonra da iyi görünüyor şuan için. Aşırı kusma hiç olmadı, genelde kusma varsa normaldi sadece diyetten bir süre önce fışkırarak kusma başlamıştı 1-2 kez ama zaten ondan hemen sonra durum belli oldu onu da ben yine hiperlaktasyona bağlıyorum çünkü dediğim gibi net bu sorun vardı diyemiyorum, kaka ishal boyutuna gelmedi, belki bir iki kez olmuştur. Mukuslu kakalar, kakada iğne ucu kadar kanlar, kaka sonunda silerken gelen kanlar, aşırı gaz huzursuzluk vardı. Kakada ve sonunda gelen kanlar hala devam ediyor muhtemelen çoklu besin alerjisi var, durum çocuk alerji doktoru tarafından takip ediliyor

Sizi sadece alerji + pediatri mi takip ediyor?

Kızlar bazı süphelerim var da sizce bu kaka alerjik bebek kakası mı? Yoksa normal mi? Anne sütü alıyor sadece.
Bence normal bu kaka.
Kan görülmediği sürece alerji için endişelenmeyin bence.
Oğlum bir gün acayip yeşil renkli bir kaka yapmıştı. O alerji kakasıymış, doktorumuz öyle demişti. O rengi görünce, zaten hiç şüpheniz olmaz, hemen anlarsınız

Evet . Çok ileri seviyede değil çok şükür ama erkenden fark edilmeseydi belki de ilerleyebilirdi diye düşünüyorum. Rotadan önce fark edildi, iki doktor önerisi ile rota yapılmadı
Benim 2 kizimda benzer sebeplerle rota asisi olamadi. Sonra buyuk olan 2 yasini doldurduğunda rota oldu, kardesi 1 aylikti daha.

Ya kadın bebeği için endişeleniyor senin derdine bak be

Benim bildiğim kakasında kanın iplik gibi görüntüsü oluyor alerjik olunca. Ya da mukus oluyor. Zaten görünce anlıyorsun. Benim bebeğimde alerjiye sebep olan bişey var ama nedir bilmiyoruz küçükken kakasında kan gördüm ama bu kadar küçük değildi kakasını katı yapıyodu bana o zaman doktor eğer kakanın etrafı kanlıysa o çatlak ya da yırtıktır eğer içinde iplik gibi görüntü varsa o alerji kaynaklıdır demişti. Bi de mukus oluyordu arada. Bahsettiğin sivilcelerin fotoğrsfı var mı

Benim 2 kizimda benzer sebeplerle rota asisi olamadi. Sonra buyuk olan 2 yasini doldurduğunda rota oldu, kardesi 1 aylikti daha.
Çok geçmiş olsun, nasıl geçirdi hastalığı? Aslında eşim asker o yüzden hep karmakarışık yerlerde bulunuyoruz bence gerekli gerçi artık karmakarışık olmayan yer de yok ama yine de riske edemedik biz de…

Tesekkur ediyorum

Oldukca agir gecirdi, degerleri dusene dek hastane yatisi vermediler (2 gun), sonra 10 gun hastanede yatti. Son 2 gunune dek hic yemek yememisti.

Ya ilk defa dün bebeğimin kakasında kan gördüm, 3 gündür antibiyotik kullanıyor onun etkisi olabilir mi çok tedirgin oldum

Ya ilk defa dün bebeğimin kakasında kan gördüm, 3 gündür antibiyotik kullanıyor onun etkisi olabilir mi çok tedirgin oldum
ya doktora gidin bence. ben sabah bezini değişirken gördüm hemen doktora koştuk. bu arada doktor kanamayı görmek istiyor. o yüzden eğer tekrar olursa fotoğrafını da çekin. bizim hala tekrarlamadı. popişinde kızarıklık var belki de tahriş oldu o yüzden kanadı diye düsünüyorum. dünden beri ıslak mendil kullanmayı buraktım. suyla yıkıyorum poposunu her bez değişiminde.

Aslında görünce direkt fotoğrafını çektim elimde olsun diye, şu an takip ediyorum tekrar olacak mı bekliyorum eğer olursa hemen gideceğim ama inşallah olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…