- 6 Mart 2024
- 10.044
- 8.575
- 163
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
Kızlar bazı süphelerim var da sizce bu kaka alerjik bebek kakası mı? Yoksa normal mi? Anne sütü alıyor sadece.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var ama yoğun değil. günde 4-5 kere. Kilo alımı da iyiKusma var mı aslım
Bence alerjik değil, bizim çocuk alerjik derisinde dökülme kızarıklık var senin bebekkoda var mıvar ama yoğun değil. günde 4-5 kere. Kilo alımı da iyi![]()
yok hayır ama sivilceler var. bugün muayene oldu doktor da alerji olduğunu düsünmüyorum dedi ama sabah poposundan kan geldi ıslak mendile temizlerken. o yüzden süphelendim. doktor da tekrar olursa fotoğrafını çekip bana gönderin dedi. korktum ben ne bilemBence alerjik değil, bizim çocuk alerjik derisinde dökülme kızarıklık var senin bebekkoda var mı
abla bebeğin kakası ya hu! ayrıca başlıktan görsel paylaştığım belli. hassasanız bebek kakasına açmayınYa arkadaş konunu açar alerjik bebeği olana özelden foto atıp yorum istiyorum diyebilirsin de.
Kakalı bez resmi ekleyip konu açmak ne demek.
İyice şirazeyi şaşırdınız ama…
Taze anasın endişelenmen normal aşkom ama alerjik olsa tek reaksiyon göstermez oğlandan biliyorum bence kaka normal başka belirti yok, sen yine kan gelirse doktora yaz hemencecikyok hayır ama sivilceler var. bugün muayene oldu doktor da alerji olduğunu düsünmüyorum dedi ama sabah poposundan kan geldi ıslak mendile temizlerken. o yüzden süphelendim. doktor da tekrar olursa fotoğrafını çekip bana gönderin dedi. korktum ben ne bilem![]()
ya valla mı? çok rahatladım. sabah ıslak mendile minicik kan geldi korktum ben de. doktor da kanı görmeden kesin var ya da yok diyemem alerji diyince emin olamadıkGayet guzel bir kaka, sutu de sindirmis.
Normal normal korkmaKızlar bazı süphelerim var da sizce bu kaka alerjik bebek kakası mı? Yoksa normal mi? Anne sütü alıyor sadece.
Aa nasıl kan? Şimdi gördüm yorumu emin misin kan olduğuna?ya valla mı? çok rahatladım. sabah ıslak mendile minicik kan geldi korktum ben de. doktor da kanı görmeden kesin var ya da yok diyemem alerji diyince emin olamadık![]()
Valla açarımda şikayet ederimde. Burası kaka ya da akıntı fotosu paylaşılan bir kurum mu???abla bebeğin kakası ya hu! ayrıca başlıktan görsel paylaştığım belli. hassasanız bebek kakasına açmayın
Topuk kani sonucunda kf degeri normalse makattan gelen kaka icin fistur (catlak) ya da alerjiden suphelenirler. Cok buyuk ihtimalle catlak kanamasidir kuzucum, bir de su suratindaki sivilceleri sormussun gecen gun, onlarda yenidogan sivilcesi, asagi yukari 7-8 aylikken tamamen yok oluyor.ya valla mı? çok rahatladım. sabah ıslak mendile minicik kan geldi korktum ben de. doktor da kanı görmeden kesin var ya da yok diyemem alerji diyince emin olamadık![]()
ya toplu iğne ucu kadar ıslak mendile geldi temizlerken.Aa nasıl kan? Şimdi gördüm yorumu emin misin kan olduğuna?
tamam abla senin kütüğü avrupaya alıyoruzValla açarımda şikayet ederimde. Burası kaka ya da akıntı fotosu paylaşılan bir kurum mu???
Bebeğin kakası ne demek ya, bebekler gaita yapınca başka mı oluyor.
Medeniyet denilen de bi şey var.
Bebeğimin kakası beni şüphelendirdi.
Alerjik bebek anneleri yazarsa özelden foto atıp yorum istiyorum demek ap ayrı…
O zaman alerjik bir durum yoktur ama yine de doktoru bilgilendir böyle kakası mukus mukus gelirse o zaman anlaşılır zatenya toplu iğne ucu kadar ıslak mendile geldi temizlerken.
doktora gittik. çatlak göremedi ama ufak çatlaklar olabilir gözden kaçan dedi. hametan verdi. tekrarlarsa da fotoğraf istedi. inşallah tekrarlamazO zaman alerjik bir durum yoktur ama yine de doktoru bilgilendir böyle kakası mukus mukus gelirse o zaman anlaşılır zaten
Benim bebeğim bağırsak tepkili alerjik kilo alımı gayet iyi.Topuk kani sonucunda kf degeri normalse makattan gelen kaka icin fistur (catlak) ya da alerjiden suphelenirler. Cok buyuk ihtimalle catlak kanamasidir kuzucum, bir de su suratindaki sivilceleri sormussun gecen gun, onlarda yenidogan sivilcesi, asagi yukari 7-8 aylikken tamamen yok oluyor.
Yani herhangi bir durumda zaten kilo alimi dusuk olurdu, tecrübelerime gore ufaklik oldukca saglikli, masallah![]()