• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kahvaltı takımını nereden bulabilirim??

tabi senin tercihin ama bende ilk gösterdiğin takım var çok beğenerek aldım ben. böyle renklilerdense o daha çok hoşuma gitti

ay ben bunun türk lalesi desenlisini aldım çok severek. burda hala görüyorum ben mağazalarda. karaca satan bı yere gır istet tatlım

canım arkapol porselen mi bilmiyorum hani eskiden kırılmayan tabaklar vardı gazeteler falan verirdi :) o maddeden mi acaba ?
porselen alırken çok hafif olmasına dikkat etmeliymişiz bu arada haberiniz olsun
ayrıca ben o golf takımlıyı mağzasında görmüştüm dediğim gibi yeşil çimenlerle süslemişlerdi altını çok hoş duruyordu.
bende karacanın kare modellerinden iki tanesi arasında kaldım yani aslında hiç bir markada içime sinen bir model olmadı ama en azında karacadakiler daha hafifti :) benim arada kaldığım modeller de şu altın ve gümüş kareler tabağın ortasına doğru uzanıyor birisi bu
http://img197.imageshack.us/img197/5177/karacayemkt7y.png
diğeri de küçük küçük dallardan yapraklar uzanıyor yine tabağın etrafına (nasıl tarif yaptım yaa kaydirigubbakcemile3 ) diğeri de o fiyatlar sanırım heryerde aynı 990 civarı
84 Pr. Yemek Takm 8054 KRC Online Maazas | Karaca & KRC

ikincisini çok beğendim. benım takımlarım da karaca ama yuvarlak yemek takımım kare deil.

Back