• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kahvaltı takımını nereden bulabilirim??

espoirs

Guru
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
529
259
333
Kızlar bu kahvaltı takımı internette buldum.Markası galiba Karaca ama emin değilim.Aranızda bu takımı bir mağazada gören varsa bana yardım etsin:(((

Teşekkür ederim ,sanırım yeni bir model değil o yüzden bulamadım ben bu takımı.
Yemek takımı da karaca dan almayı düşünüyorum,aranızda kullanan var mı karaca nın takımını?

Hiç bilmiyorum çünkü sadece fotoğrafını bulabildim.Mağazada hiç görmedim ya..İnşallah bulurum çok hoşuma gitti

bende çeyiz setimi karacadan aldım
yemek takımım falan karaca hep
daha kullanmadım ama çevremde arkadaşlarım memnun olduklarını söylüyorlar

karacanın kahvaltı takımını tüm karaca mağazalarında bulabilirsin
yakından daha hoş bir takım ben sorduğumda fiyatı 220 idi

bende yemek takımımı ve bardak takımımı karaca almayı düşünüyorum.
Arkadaşlarım kullanıyor ve çok memnunlar. Karelerin kenarlarında kırılma olur diye onları da korkutmuşlar ama çok sık kullanıp bulaşık makinasında yıkamalarına rağmen hiç bir kırılma ya da deseninde kaybolma olmadı. (ben özellikle inceledim alacağım için aklinialirimsmile )

Bu kahvaltı takımını ve Karacanın kar yemek takımlarından X5 modelini almayı düşünüyorum.Sizin söylediklerinizden sonra içim rahatladı.Rahatlıkla alabilirim.Bir de karacanın baharat seti var beyaz renk.Henüz mağazasında görmedim ama o da hoşuma gitti.
Bu arada arkopol ne demek ,porselen değil mi yani bu kahvaltı takımı.

Bu kahvaltı takımını ve Karacanın kar yemek takımlarından X5 modelini almayı düşünüyorum.Sizin söylediklerinizden sonra içim rahatladı.Rahatlıkla alabilirim.Bir de karacanın baharat seti var beyaz renk.Henüz mağazasında görmedim ama o da hoşuma gitti.
Bu arada arkopol ne demek ,porselen değil mi yani bu kahvaltı takımı.

golf topu şeklinde olan bahrat seti mi senin dediğin eğer oysa ben gördüm fena değil hatta altına yapma yeşil çimlerle güzel durabilir :) kaydirigubbakcemile2
ama arkopol ne bilmiyorum CADIARZU

evet golf topu şeklinde,ben sadece internette gördüm.Mutfağımın dolaplarını beyaz tezgahı siyah yaptırıyorum,o yüzden beyaz baharat takımı arıyorum...

benim kahvaltı takımımda karacanın karanfil desenli olanı. resimdekilerden çok daha güzel bi takım gayet kibar ince bi porseleni var. tavsiye ederim canım.

canım arkapol porselen mi bilmiyorum hani eskiden kırılmayan tabaklar vardı gazeteler falan verirdi :) o maddeden mi acaba ?
porselen alırken çok hafif olmasına dikkat etmeliymişiz bu arada haberiniz olsun
ayrıca ben o golf takımlıyı mağzasında görmüştüm dediğim gibi yeşil çimenlerle süslemişlerdi altını çok hoş duruyordu.
bende karacanın kare modellerinden iki tanesi arasında kaldım yani aslında hiç bir markada içime sinen bir model olmadı ama en azında karacadakiler daha hafifti :) benim arada kaldığım modeller de şu altın ve gümüş kareler tabağın ortasına doğru uzanıyor birisi bu
http://img197.imageshack.us/img197/5177/karacayemkt7y.png
diğeri de küçük küçük dallardan yapraklar uzanıyor yine tabağın etrafına (nasıl tarif yaptım yaa kaydirigubbakcemile3 ) diğeri de o fiyatlar sanırım heryerde aynı 990 civarı
http://www.krcshop.com/asp/product/4003/84-Prc-Yemek-Takimi-8054

Son düzenleme:
canım bende var bu takımdan ben 220 ye almıştım. Nereden bulabileceğine gelince karacanın mağazalarından ve alışveriş merkezi evkur vb. yerlerden bulabiirsin. Arkadaşlarında dediği gibi resimdekinden çok daha güzel bir takım. Bende çeyizime aldım henüz kullanmadığım için kullanışlı olup olmadığı konusunda yorum yapamıycam ama çok parçalı ve çok hoş bir takım. Pasta takımı gibi kullanılabilir. Ben çok beyenerek aldım.

Teşekkürler kızlar.gidip baktım Karacaya sonunda.Ama farklı bir modelini aldım.Sanki daha cıvıl cıvıl renkli olmalı gibi geldi bana bir kahvaltı takımı.

Eklentiler

• $karaca kahvaltı-takimi 4.jpg
    $karaca kahvaltı-takimi 4.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 70
Back