Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimde görüşüm bir kızın yanına ondan minik ufak tefek erkek yakışmadığı...Boyu uzun artık bol bol beslersin=) Duygularınla hareket et illaki kilo alır=))
kadınlara incelik zerafet yakışıyor ama insan erkek fazla zayıf olsun istemiyor değil mi ?
annemin söylediğine göre nişanlıyken babam da 58 kg mış..1.80 boya...Erkekler 30 undan sonra kilo almaya başlıyorlar..şu an 85-90 kg civarı babam..:)
kadınlara incelik zerafet yakışıyor ama insan erkek fazla zayıf olsun istemiyor değil mi ?
annemin söylediğine göre nişanlıyken babam da 58 kg mış..1.80 boya...Erkekler 30 undan sonra kilo almaya başlıyorlar..şu an 85-90 kg civarı babam..:)
senin için tipi bu kadar önemli mi tatlım?
kilo aldırabilirsin istersen. sakın tipiyle yargılama derim.
benim sevgilim 183 boyunda ve 60 kilo çıkmaya başladığımızda 58 kilo falandı ve ben ne yaptım ettim 1 buçuk senede anca 2 kilo aldırabildim. (çocuk yiyo yiyo nereye gidiyo bilmiyorum valla )
çocuğu önce tanımaya çalış. istemiyorsan da ümit verme zaten. ama dış görünüşüyle yargılama biz ne erkekler gördük yakışıklı ama baştan aşağı odun...