Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yok canım netten sayılmaz aslında bende hoslanan bırı varmıs yakın cevremden ,facede konustuk benım resmım vardı ama onun yoktu tabı ben onemsemedım ılk fıkırlerımız uyustugu ıcın cok sevınmıstım dıgerlerıne hıc bakmadım,ama bugun bunu duyunca sasırdım,yanı ıskelet gıbı bı sey galıba
olabilir..
okuldayken bizim mimarlık öğrencileri arasında 1.90 lık zenci bir arkadaş vardı,tabiri caizse kemiklerinin üzeri deri kaplı gibi görünüyordu,kas,yağ falan yoktu görünürde..o derecede zayıftı yani..60 kiloydu..
off cok moralım bozuldu ben 170 boyundayıım 58 kıloyum yanı ondan daha kıloluyum,uzaktan resmını gordum ustu ıyı duruyodu da bacakları cok zayıf,kendısı bokscu madalya alcakmıs ondan sonra kılo alcam dıyo cunku 50 kılolarla yapılıyomus boks macı onun ,off ben kendımı kotu hıssederım gormeden bıle kendımı şişko hıssedıyorum yanın da nasıl hıssetcem acaba ,ama ıyı bı ınsan o yuzden gerı cekılemıyorum
Benimde görüşüm bir kızın yanına ondan minik ufak tefek erkek yakışmadığı...Boyu uzun artık bol bol beslersin=) Duygularınla hareket et illaki kilo alır=))