Bu kadar zayıf olabilir mi, doğru mudur?

sinemha

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
5.300
5.779
398
bı sey sormak ıstıyorum,sızce 175 boya 50 kılo erkek olur mu saçma mı sızce ya da yalan mı ,ben ınanmka ıstemıyorum da sızlere de sormak ıstedım:5:

yok canım netten sayılmaz aslında bende hoslanan bırı varmıs yakın cevremden ,facede konustuk benım resmım vardı ama onun yoktu tabı ben onemsemedım ılk fıkırlerımız uyustugu ıcın cok sevınmıstım dıgerlerıne hıc bakmadım,ama bugun bunu duyunca sasırdım,yanı ıskelet gıbı bı sey galıba

bu sefer yakısıklı olmasın nolcak dedım aam ımtıhan galıba ,saka gıbı

İçerik nedeniyle konu taşınmıştır.
Ek olarak neden saçma olsun ki arkadaşım, Allah'ın yarattığına saçma denir mi?

saçma derken hıc hayal edemıyorum daha once hıc boyle bıseyle karsılasmadıgım ıcın heralde

Yine de bir gör bence.
Seni etkilerse kilo da aldırırsın çok ahım şahım bir problem değil hani.

olabilir..
okuldayken bizim mimarlık öğrencileri arasında 1.90 lık zenci bir arkadaş vardı,tabiri caizse kemiklerinin üzeri deri kaplı gibi görünüyordu,kas,yağ falan yoktu görünürde..o derecede zayıftı yani..60 kiloydu..

benim liseden arkadaşım 195 boyundaydı 70 i zor bulurdu genelde..çok çok kötü duruyor bence :((

off cok moralım bozuldu :( ben 170 boyundayıım 58 kıloyum yanı ondan daha kıloluyum,uzaktan resmını gordum ustu ıyı duruyodu da bacakları cok zayıf,kendısı bokscu madalya alcakmıs ondan sonra kılo alcam dıyo cunku 50 kılolarla yapılıyomus boks macı onun ,off ben kendımı kotu hıssederım gormeden bıle kendımı şişko hıssedıyorum yanın da nasıl hıssetcem acaba ,ama ıyı bı ınsan o yuzden gerı cekılemıyorum

Benimde görüşüm bir kızın yanına ondan minik ufak tefek erkek yakışmadığı...Boyu uzun artık bol bol beslersin=) Duygularınla hareket et illaki kilo alır=))

Back