• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadar yanlız kalacağımı tahmin etmezdim...

asdfasdf77

Dimdim Mikmik'e aşık!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
404
0
116
Herşey o kadar iğrenç ki nereden başlasam, neyi anlatsam bilemiyorum!:50:
Üniversiteye hazırlanıyorum bu yıl, onun yükü inanılmaz derecede ağır geliyor, dayanamıyorum
7 yıllık erkek arkadaşımla sanırım ilişkimiz bitti. Sanırım diyorum çünkü hiç birşey bilmiyorum. Son zamanlarda konuşamıyoruz bile, konuşsakta 3 dk iyiysek hemen arkasına 1 dk kötü oluyor ve telefonu kapatıyoruz. Önceleri ondan uzak olduğum için üzüntümün hırçınlığa dönüştüğünü düşünmüştüm. Özellikle de bayram tatilinden o geri dönerken hiç hoş olmayan şeyler yaşadık. Ben ona kötü davrandım, o sustu, sonra gitti.:14: Neyse ben o gidince haksızlık ettiğimi düşünüp özür diledim, o da evlerine misafir bi kaç öğrenci geldiği için müsait olamadığını, o yüzden konuşamadığımızı söyledi, düzeldi sanki birşeyler ama hala eski duruma dönemedik. En son bu sabah eski sevgilisi ona mesaj atmış, onun hesabını kontrol ederken gördüm. Sesimi çıkarmadım önce, sonra öğleden sonra mesajı hala okumamış onu farkettim, aradım aradım açmadı. Neyse sonra 2 gibi konuştuk bugün okulu yokmuş, temizlik günüymüş evde, tabi ben kafamın doluluğundan bunu unutmuşum. Sonra kapı çaldı misafir öğrenciler geldi, kapatıyorum ben dedi. Bende çok sinirlendim çünkü sürekli telefonu kapatıyor onlar gelince-ki öbür arkadaşları kız arkadaşlarına karşı hiç böyle davranmazken o böyle bi zorunluluğu olduğunu düşünüyor- dedim ki kapatalım telefonu sende git o kızın mesajlarına cevap ver, o da ortam çirkinleşiyor iyice büşra kapatalım bence dedi bende bişey demeden kapattım telefonu. Sonra hesabını açtım baktım kıza cevap vermiş, bende o öyle yapınca gittim uyudum. 1 saat sonra uyandım, şifresini değiştirmiş, bende hesabımı dondurdum, telefonumu kapattım.:43: Kısaca birbirimize ulaşmamız için pek bi olanak kalmadı. Kuzenimin fake hesabından kontrol ediyorum, arkadaş sayısı gitgide artıyor sürekli:47: Telefonumu açtım baktım, aramamış bile. Farkındayım bu ilişki bitmeli ama ben onsuz ne yaparım ki?! O benim en yakın arkadaşım, sırdaşım, sevgilim, herşeyim, herşeyimm...
Benim hiç yakın arkadaşım yok, bi tane vardı taa ilkokuldan beri beraberdik-erkek arkadaşımla olduğu gibi- onun sevgilisi istemediği için benimle görüşmüyor artık! -Ben onlara ne yaptıysam:47:-
Evdekilere gelirsek onlar ayrı bi dünya, yüzüm asık oldu mu bana destek olmak yerine daha kötü davranıyorlar sanki bi suç işlemişim gibi. Ben her saniye palyaço gibi gülemem ki! Kısacası kimse beni anlamıyorr...
Sanırım buraya da yanlız olduğum için yazma ihtiyacı duydum. Yarında okuldaki psikoloğa gitmeyi düşünüyorum, zaten aramız çok iyidir ama en son konultuğumuzda ben ona aşkımızın büyüklüğünden bahsediyordum:43:
Şimdi iyi bi duşa ihtiyacım var, sonra da olanları düşünmeden uyumaya çalışırım herhalde, umarım başarabilirim...

Seni hak eden daha iyi birilerini bulmak için acını çekip unutucaksın canım.Emin ol daha güçlü olacaksın.dove 7 gün testi yap.spor yap.yeni kıyafetler al.polen ye.bol bol meyve ye.şımart kendini.hayatının hiçbir döneminde hiçkimse bunları senin için yapmayacak.sen dik durduğun kadar var olacaksın.herkes yalnızdır.iyiler de kötüler de.herşeye rağmen ayakta durabildiğimiz kadar iyi ve mutlu oluruz.ilerde küçücük masum bir eli ve o ele ait küçük bir kalbi kucakladığında anlayacaksın ki böyle adamlardan sevgili de eş de olmaz.En en en iyisini bulman dileklerimle.lütfen kalp kırıklıklığınla olur olmaz insanlara kanma.

ah tatllım

yalnız kalmak için daha çok gençsin :34:

bu bir geçiş dönemi ama boyle atlatıyor olmak da senin sucun

neden hayatına bir erkegin uzerine endeksledin ki? bu cok yanlıs

arkadaslar edinmeli kurslara gitmeli kendini geliştirmeliydin ve hala da bunu yapmalısın

insanlar hayata dair yatırımlarını sevgili, eş,çoluk,cocuk uzerine degil oncelikli olarak kendileri uzerine yapmalılar

cunu ne kadar kalabalıksak o kadar da yalnızız...

bi arkadas cevren olsa suan bu donemi bu kadar sorunlu atlatmıyor ilişkini de bu yuzden yıpratmıyor olurdun

huysuz ve gecimsiz bir insan degilsen arkadas edinmek zor degil...

yeterki bulundgun cevreleri nitelikli secmesini bil... önünde yasanacak koca bir hayat var

aşk guzel şey, ama o olmadan da yasanabilir....

Ah canim benim , 7 yil dile kolay...

Simdi ne desek bos gibi.
Aranizdaki sorunlar ne bilmiyoruz, yani neden sürekli kavga vb ediyorsunuz, ama bence fevri davranma hemen.

Iliskiler kolay kurulmuyor, heleki sizinki 7 yil olmus, eger gercekten seviyorsan, yapici ol canim, bir anlik öfkeyle silme herseyi.

AMA bu iliskinin yükünü sadece sen tasimayacaksin elbette, oda yapici olmasi gerek, baktinki ödün vermiyor kisiliginden... Zor olsada Bosver.

Evdekilerede fazla yansitma ayrica kendini agirlikli olarak derslerine ver derim, her ne olursa olsun Su akar Yolunu bulur , unutma :)

Hakkinda hayirlisi olsun ...

Eski sevgilisi derken? sizin yasiniz 18-19 araliginda gibi geldi eger daha kucuk degilseniz. 7 senedir beraberiz diyorsunuz peki bu eski sevgili neyin nesi? Bebeklik aski fln mi? Tabii ki sifresini degistirmesi kiza cevap yazmasi vs sizden birseyler sakladigi anlamina geliyor. Kendinde biliyorsun zaten iliskinizin bitmesi gerektigini...

Back