E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
-
bu ne biçim konuşma seklı buda sana kapak olsunmuş bıraz daha dıkkatlı konuşun lütfen
sevgili kronick profilinin altına gerçekçilik bekçisi yazda bizde ona göre davranalım benim ne amaçla yazıp yazmadığım seni ilgilendirmez bu benim yorumum sırf ilginçlik olsun diye yazdığımı nerden biliyorsun..senin gibilerde sırf önyargı olsun diye yazarlar..
bu arada allah yarattı demem evire çevire döverim demekle kendi evliliğindeki saygı durumunu ortaya koymuş oluyorsun bence...
böyle bir fikri gerçekten yani ciddi ciddi yazmış olabileceğine ihtimal vermek istemediğim için ilginçlik olsun diye yazdın dedim.ama eğer gerçekten bu hareketi yapabiliyorsan bu dahada ilginçCADIARZU
ben evliliğimde gereken saygıyı görüyorum merak etme.çünkü uyuyan eşimin kafasına su dökerek uyandırmak gibi saygısızlıklarım yokben genelde insan gibi uyanmasını bekler,ne için bu kadar çok uyuduğunu sorarım.dedimya diğer türlüsü benim saygı sınırlarım içinde yer almaz...sengözlerimebaksanab
meseleye bu şekilde bakarsak ts,o halde eşinde ister uyur ister uyanır.onu uyuduğu için yargılarken,uyuyan eşin kafasına su dökme fikrine karşı gelmemen ilginç..herkez ıstedıgını yapmakta özgur bence kımse kımseye bu konuda yadırgayamaz bana göre ısteyen su döker ısteyen dokmez uyandırmaz bu konuda saygıyı katmayalım
aslında orda ne demek istediğimi anladın su dökerim demekle su dökmeyecegimi sadece günbatımına kadaruyunmasının tahammül edilemeyecek birşey oldugunu anlatmak
istediğim çokta açık..ilginçlik yapıp dikkat çekmek istediğim yok ama nedense sen yargılamak istemişsin..
evliliğinde saygı görmüyosun diye bişeyde demedim tekme tokat döverim allah yarattı demem gibi argo bi cümleyi kurdugun için evliliğe gösterdiğin saygıyı ortaya koymuşsun dedim.
kızlar bıraz daha tartısırsanız siteden yasaklancaksınız gibime geliyor 1 hafta önce basıma geldi de uyarayım dedim : ) 3 gun gırememıstımm kk ya : (
Bunun sebebi uykuculuk degil de
annelerini suçu biliyor musunuz?
o kadar hazıra alıştırmışlar o kadar tembel alıştırmış ki bu anneler oğullarını
çilelerini biz cekiyoruz arkadaslar(
maalesef baska hiç bir acıklaması yok
benim eşim de aynı seninkinden hiç bir farkı yok aynı!!
bıkaç gundur yorgunlugunu attı olsa gerek 10 da kalkıyor
kızlar yıllardır uykucu uyumayı çok sevıyor
kendısıylede göruştum ama yıne aynı
sabah kalksın dıye neler yapıyorum ama suclu ben oluyorum kızıyor sonra bana
AY YA RABBİM YA DERT ETTİĞİ KONUYA BAK YA..DERDİN YOK HER HALDE DERT ARIYORSUN SEN ALLAH DA VERMESİN ZATEN DE YANİ HANIMMM HANIMMM BIRAK UYUSUN YA NİYE KISKANIYORSUN HERİFİ..ne zararı var sana bak işi gücü yok belliki seninde ayağına dolaşmamak için uyuyor yada öyle değil uyuşukluluğna uyuyor bırak uyusun....erkenden kalksa ne olacak kalkıp sana kahvaltı mı hazırlayacak yada seni gezmeye mi götürecek yada aşkım sen yoruldun çocuğa biraz ben bakıyımda sen uyumu diyecek yooooooo eline ayağına buluşacak ikinci çocukda o olacak seni yoracak alacak eline kumandayı oturacak tlv başına sanada şunu getir bunu götür onu niye öyle yaptın şöyle yapsaydı bu niye böyle offfff işde bırak uyusun ya....bence en iyi evdeki erkek hali o uyuyan erkek....:içelim:
hoşunuza gitmeyen yorumlara karşı neden bu kadar tepkilisiniz (genel anlamda forumda çoğu insan böyle)
buraya bi konu açıyosanız her türlü yoruma açık olmanız gerekir
sizden yana olanlarda olacaktır olmayanlarda
bu kadar mahalle ağzı olmayın lütfen!!!
sözüm sadece konu sahibine değil herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?