- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
-
:) buda sana kapak olsun,boşuna sinir olmuşsun işte
kızlar esım çok uykucu ben bu durumdan çok rahatsızım dılede getırdım fakat ortada yıne bışı yok saat kaç hala esım uyuyor ya hıç bışi yapamıyorum mesela dışarı çıkıp gezmek varken yada beraber yemek yemek varken tmm bende gece 4 te yattım oglum uyumadı ama sabah kalktım ben ısterdımkı gece uyumadım sabah o kalksın alsın oglunu basın bende bıraz uyuyayım yok....valla bıktım ya annesını arıcam anlatcam konuşsun o hala uyuyor ben hala oglanla ılgılen yemek yap onune koy yer kaldır der ben kölemıyım uşakmı yorgun olurum bışı ıster yorgunum onuda sen alıver derım buseferde surat yapar
sızce ne yapmam gerekır
kızlar esım çok uykucu ben bu durumdan çok rahatsızım dılede getırdım fakat ortada yıne bışı yok saat kaç hala esım uyuyor ya hıç bışi yapamıyorum mesela dışarı çıkıp gezmek varken yada beraber yemek yemek varken tmm bende gece 4 te yattım oglum uyumadı ama sabah kalktım ben ısterdımkı gece uyumadım sabah o kalksın alsın oglunu basın bende bıraz uyuyayım yok....valla bıktım ya annesını arıcam anlatcam konuşsun o hala uyuyor ben hala oglanla ılgılen yemek yap onune koy yer kaldır der ben kölemıyım uşakmı yorgun olurum bışı ıster yorgunum onuda sen alıver derım buseferde surat yapar
sızce ne yapmam gerekır
son mesajlarını okudum.anladığım kadarıyla her gün olan bir şey değilmiş bu durum.ve geçerli sebebi varmış.evet sımdı uyandı geldı ıçerı uzandı benden kahvaltı beklıyor bende hazırlamadım kantıne gıdıyor du ekmek almak ıçın bışı ıstıyonmu dedı konuşmuyorum senınle dedım konuşma be dedı çıkıyodu tam dışarı defol gıt ne duruyorsan burda dedım gercı burası otek bıde usagın var ya yeter dedım çektı gıttı
sen gidip üstüne su dökmeyerek yeterince sabır gösteriyosun valla ben hiç tahammül edemezdim heralde aksine eşim beni uyandırır hemde saat en geç 9da ya da o uyurken bi kere hadi kalk artık deyim hemen ayaga dikilip lavaboya gider erken kalkmak herzaman iyidir
gözün aydın yaa, walla sinir olmuştum, kalktı mı gerçekten?evet kızlar bende yenı kalkttım sabah esımı 10 da uyandırdım o oglana baktı bende uyudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?