Bu kadar mi duyarsiz olduk?

Smoother

zamanın en deli hanımefendisi :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
467
197
Cok sinirlerim bozuldu 5 dakika once alt katta dukkanda calisan bir cocugun kopegi var daha 8 aylik falan bazen yan bahceye cikartir bahcede bize aittir yani tum apartman kullanabilir. Her neyse cocuk kopegi gezdirirken bizim apartmanda ki bi kadin balkondan noluyor lan burda deyip 2 kere tekrarlatti basin gidin babanizin mali mi lan burasi diye saydirdi cokkk sinirlendim bahcede bahce olsa yani tam bir copluk yuvasi. hadi tamam diyebilir ama bir uslup sekili vardir... Daha once de apartmana "kedileri apartmana alip yemek verenler doktor kapisindan ayrilmasin insallah" yazmislar di. Kedi apartmanda dogurdu diye yavrulari bile disari atmislardi ya. Anlamiyorum ya agizlari var dilleri yok sanami zarar verdiler de bu kadar ofke yasiyosun???? Allah bizi boylelerinden korusun!

aynı çirkefliği siz ona yapın. deli deliyi görünce sopasını saklar :KK66:
ha bu arada sevmeyenlere; dünya sadece size ait değil. diğer canlıların yaşam alanlarının bozulmasıyla oluşan yapılarda yaşıyor olmanız, onların da oralara sığınmasına engel değil.

İğrenç buluyorum böyle davranan dünyayı sadece kendine ait sanan insanları

Hayvan sevmek zorunda degil ama bunun da bir üslubu olur.

Bu tip insanlarla ayni ortamda yaşayacağıma bir sürü masum kedi köpekle aynı ortamda yaşamayı tercih ederim.
Tabiki de, saygili bi sekilde soylemek zor bisey degil ki. Kopek havlamiyor etmiyor diski yaptigi zaman orada da birakmiyolar daha ne derdi varsa!

Kediler 2 senedir bodrumda yasiyor ? HAYVAN BU INSAN DEGIL! dogurdu diye o hayvanlari firlatarak sokaga mi atmak gerekir?
Yöntemi yanlış şikayetle belediye gelip götürüyor. Kimsenin zarar vermeye hakkı yok ama herkes sevmek zorunda da değil

Cok sinirlerim bozuldu 5 dakika once alt katta dukkanda calisan bir cocugun kopegi var daha 8 aylik falan bazen yan bahceye cikartir bahcede bize aittir yani tum apartman kullanabilir. Her neyse cocuk kopegi gezdirirken bizim apartmanda ki bi kadin balkondan noluyor lan burda deyip 2 kere tekrarlatti basin gidin babanizin mali mi lan burasi diye saydirdi cokkk sinirlendim bahcede bahce olsa yani tam bir copluk yuvasi. hadi tamam diyebilir ama bir uslup sekili vardir... Daha once de apartmana "kedileri apartmana alip yemek verenler doktor kapisindan ayrilmasin insallah" yazmislar di. Kedi apartmanda dogurdu diye yavrulari bile disari atmislardi ya. Anlamiyorum ya agizlari var dilleri yok sanami zarar verdiler de bu kadar ofke yasiyosun???? Allah bizi boylelerinden korusun!
Beddua etmek nedir ya ?

Ne denir bilemiyorum gerçekten sevgiden yoksun insanlar!

Ben de sevmem apartmanda kedi niye doğursun?

Yavruları kütüğüne geçirmeyeceksin ya bu soğukta apartmanda dursa sana ne zararları var? Dünya sadece bize mi ait? Konuşamıyorlar haklarını savunamıyorlar diye bu onların rahatça yaşama hakkı olmadığı anlamına mı gelir?

X