Bu kadar kokmak zorundamıyız?

Bir de bana sorun... hamileyim ve kokuya +1000 kat hassasım.
Bayramda ziyaret ettigimiz evlerden birinin merdivenlerinden inerken bir dairenin önünden geçene kadar öğürdüm... allah ım o nasıl ayak kokusu...
yada sokaklara insanların attığı çöpler.
Çöp poşeti icadından haberi olmayan insanlar...
Geçen hastaneye gittim, tahlil sonucu alırken bir kadın yaklaştı, kadının kokusu 5 metreden geliyor... hiç mi duş almıyorsun? Yada çok terliyorsun diyelim, gün içinde git bir koltuk altını sil, temizle, deodorantını kullan....
İğrenç yer ve sigara kokusunun üzerine sıkılan parfümleri söylemiyorum bile...
Bir de saçına fon çektirip 3-4 gün kullanmaya çalışanlar var. Onlar da kokuyor...

Eki Görüntüle 2167012

Kocam gitgide karikatürdeki kadına dönüştüğümü söylesene, hayır. Anormal olan ben değilim. Sudan sabundan bihaber yaşayanlar...
Konudan bağımsız olarak, yeni bebiş hayırlı olsun ❤ ufaklık yaşına girdi mi, çok hızlı olmuş sanki 3 numara ;) cinsiyeti belli mi? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤ :nazar:

Bu konunun abartıldığını düşünürdüm. Ta ki güzel Ankarada bir gün Kızılayda dolmuşa binene kadar anamm ekşi ekşi burnum kesildi kokudan.

Bu siteye pis kokan biri üye olmaz ki zaten :KK59:

herkes temizse nerede bu kokanlar onu merak ettim ben de.herkes bakımlı ayrıca bu sitede

hayır varlar.. bir iki sene önce regl dönemi boyunca yıkanmayıp bir de üzerine "hepi topu 10 gün yıkanmıyorum ne var yani" diyen üyeler ve o mesajı beğenen destekçileri vardı.. ben de "alt sınır 10 günse üst sınır ne" deyip polemiğe girmiş ve ban yemiştim :27: yani 25 sayfadaki 50 tane üye değil ki geneli, inanın yıkanmayıp bir de bu bilgiyi kamuya açan tipler de gani..

Konudan bağımsız olarak, yeni bebiş hayırlı olsun ❤ ufaklık yaşına girdi mi, çok hızlı olmuş sanki 3 numara :KK66: cinsiyeti belli mi? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤ :nazar:

3 yaş,11 ay oğlanlar.
3 aylık da hamileyim, cinsiyeti henüz belli değil.
Ama ilk defa merak ediyorum :)

Sürpriz gebelik, yakın oldu epey. 3 numara aklımızda hep vardı ama bir 5-6 yıl sonra :)
Biraz planlarımın ertelenmesi haricinde ilk şoku atlattıktan sonra mutluyum :)

hayır varlar.. bir iki sene önce regl dönemi boyunca yıkanmayıp bir de üzerine "hepi topu 10 gün yıkanmıyorum ne var yani" diyen üyeler ve o mesajı beğenen destekçileri vardı.. ben de "alt sınır 10 günse üst sınır ne" deyip polemiğe girmiş ve ban yemiştim :KK53: yani 25 sayfadaki 50 tane üye değil ki geneli, inanın yıkanmayıp bir de bu bilgiyi kamuya açan tipler de gani..
10 gün mü :deli:
Yapma bunu... lütfen.
Kokusu buraya geldi.

3 yaş,11 ay oğlanlar.
3 aylık da hamileyim, cinsiyeti henüz belli değil.
Ama ilk defa merak ediyorum :)

Sürpriz gebelik, yakın oldu epey. 3 numara aklımızda hep vardı ama bir 5-6 yıl sonra :)
Biraz planlarımın ertelenmesi haricinde ilk şoku atlattıktan sonra mutluyum :)
Gönlüne göre versin Rabbim :) sen güçlü ve aklı başında bir kadınsın. Başa çıkarsın her türlü ❤

kuzum sizin gibi magazinsel düşünmem ben olayları berna laçini sadece isim olarak biliyorum nedir ne değildir bilmem tanımam takipte etmem
tavsiyem size sizde magazinden sıyrılın azıcık objektif olarak gözlem yapın
magazin ile ne alakası var sosyal medyanın günlük hayatımızda yer almasından sonra orada olup bitenler ile ilgili haber gazetelerinde okuyabilirsiniz

hayır varlar.. bir iki sene önce regl dönemi boyunca yıkanmayıp bir de üzerine "hepi topu 10 gün yıkanmıyorum ne var yani" diyen üyeler ve o mesajı beğenen destekçileri vardı.. ben de "alt sınır 10 günse üst sınır ne" deyip polemiğe girmiş ve ban yemiştim :KK53: yani 25 sayfadaki 50 tane üye değil ki geneli, inanın yıkanmayıp bir de bu bilgiyi kamuya açan tipler de gani..

Deme öyle deme deme :kusmuk:

Ya bi insan reglken niye yıkanmaz. Asıl o zaman yıkanacaksın. :oha:

Insanimiz pis kokuyor diye diye gezenlerdendim. Basima geldi.

17 aylik kizim var. Banyo yaptiriyorum giydirmeye calisirken ter icinde kaliyor ensesi les gibi ter kokuyor. Lavanta yagi falan denedim fayda etmedi. Hatta daha kotu oldu. Vucudu terlesede kokmuyor.

Bu ense kokusunada varmi bir oneriniz. Yazik, kizimin arkadindanda kokuyor diye konusacaklar:olamaz:
Ense kokar mi ya? Ilk defa duyuyorum

Reglken ozellikle yaz kis her gun yikanmak lazim. Gecen gun dk tuttum valla en fazla 3 dk mi aldi. Cok fazla su gitmiyo bile, saclarida yikamazsan ki her gun yikanmaz bence. su gibi aziz ol demisler. Su cok aziz birsey..

Belki kötü niyetle söylememistir ama bi cafenin önünden gecerken yada bi kahvehane ne bilim kuaför yada pazardan gecerken de olabilirdi niye özellikle cami bende merak ettim. Bende cok camiye gittim tam tersi camiler daha ferah daha temiz gelir bana cünkü oraya girenler ibadet etmek icin giren insanlar güzelce temizlenir abdest alınır öyle gidilir mesela benim esim cuma namazına giderken ayrı bi özen gösterir duşunu alır temiz kıyafetlerini giyer abdestini alır öyle gider benim babam da öyledir cevremde ki insanların cogu öyle. O kadar camiye gittim hic kötü kokanını görmedim ve imamlar genelde cami lojmanında kalırlar kötü kokan bi camiye göz yumacaklarını sanmıyorum öyle olsa bile yüzlerce insan girip cıkıyor içlerinden birileri illaki rahatsız olup şikayet etmiştir ama dimi?
Aynen yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum eşim de cumaya giderken özen gösterir duşunu alir temiz giyinir hatta kapıdan çıkarken cumamızı tebrikleriz tertemiz kokar S su-doku cami tuvaletleri diyebilirdiniz

Aynen yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum eşim de cumaya giderken özen gösterir duşunu alir temiz giyinir hatta kapıdan çıkarken cumamızı tebrikleriz tertemiz kokar S su-doku cami tuvaletleri diyebilirdiniz

Olayi cok fazla kisisellestiriyorsunuz.. kimse camiye laf atmiyor burada konusulan cemaat.. sizin esinizin yikanmasi da geneli yansitmiyor.. bunu babasi, kardesi ve esi cumaya gidip bu konuda surekli sikayet dinleyen biri olarak soyluyorum ki insanlar kokuyor.. hatta imam bir ara “hadi herkes birbirine sarilsin” diye sacma bir sey cikartmisti ki esim gidip “aylarca yikanmayan adamlara sarilmayacagim” demisti imama.. yani cumle icinde cami, iman, muslumanlik gecince atmaca olan adamlar reelde bunlara zerre deger ve onem vermiyor.. tipki Berna Lacin olayinda oldugu gibi..

Edit: imla

Son düzenleme:

Bi ara çalışmıyordum ramazanı boş geçirmiyim diye camide mukabeleye başladım. Yaz günü naylon çorabını giyen gelmiş. İnanılmaz bir ayak kokusu! Onu geçtim çoğusu mukabele başından sonuna kadar aynı kıyafetle geldi. Kadının ter kokusu yıllanmış artık başka bir şeye dönüşmüş. Namaz kılıcam Allah affetsin secdede midem kalktı o ayak kokusundan (evet huşu ile kılmıyorum, o kokuda mümkün mü). Zaten zor sabrediyordum son gördüğüm şeyden sonra devam edemedim. Mukabele bitti hoca bişeyler anlatıyor. Karşıda kadın elini yakasından içeri soktu kirlerini kabarttı kabarttı eliyle dışarı silkeledi :kusmuk:Kadının gözünün içine baktım utanır bırakır diye nerdee...

O yüzden hiç genellemeyin bence. Eşiniz o şekilde gidiyor olabilir ama babamdan duyduğuma göre işkembe çorbasını lahmacununu yiyip dişlerihi fırçalamadan giden de çok varmış. Keşke olmasa, ama varlar yani.

Bi ara çalışmıyordum ramazanı boş geçirmiyim diye camide mukabeleye başladım. Yaz günü naylon çorabını giyen gelmiş. İnanılmaz bir ayak kokusu! Onu geçtim çoğusu mukabele başından sonuna kadar aynı kıyafetle geldi. Kadının ter kokusu yıllanmış artık başka bir şeye dönüşmüş. Namaz kılıcam Allah affetsin secdede midem kalktı o ayak kokusundan (evet huşu ile kılmıyorum, o kokuda mümkün mü). Zaten zor sabrediyordum son gördüğüm şeyden sonra devam edemedim. Mukabele bitti hoca bişeyler anlatıyor. Karşıda kadın elini yakasından içeri soktu kirlerini kabarttı kabarttı eliyle dışarı silkeledi :kusmuk:Kadının gözünün içine baktım utanır bırakır diye nerdee...

O yüzden hiç genellemeyin bence. Eşiniz o şekilde gidiyor olabilir ama babamdan duyduğuma göre işkembe çorbasını lahmacununu yiyip dişlerihi fırçalamadan giden de çok varmış. Keşke olmasa, ama varlar yani.

Ay allahim ruh teslim ettim isinlayin beni :KK53: ya o degil de o an resmen yaninda oturuyormusum gibi canlandi gozumde :KK70:

Ay allahim ruh teslim ettim isinlayin beni :KK53: ya o degil de o an resmen yaninda oturuyormusum gibi canlandi gozumde :KK70:

Ya o an nasıl oldum anlatamam. Dedim acaba bu kadın daha önce benim oturduğum yerde oturmuş mudur... Oturmamışsa ya başkası oturmuşsa aynı şeyi yapmışsa... Daha da gidemedim.

Banyo=cinsel birliktelik mantigi olabilir :işsiz:

Peygamberimiz 1400 sene önce misvak demiş sakalı kokulandırın demiş temiz elbiseler giyin demiş. Bunların hepsi insanlar kötü kokmasın diye. Bakın bu 1400 sene önce de rahatsız edici birşeymiş. Bu kadar temizliğe önem veren bir dinin mensuplarına bakın. Bir de ecnebilere derler "onlarda gusül yok taharette almıyorlar!!!" diye. Ecnebiler duş almadan evden çıkmıyorlar kusura bakmasınlar da. Temizlik kültürü ilk gelişmiş milletten geldiğimiz noktaya bakın.

Ailede ve okulda güzelce temizlik egitimi de verilmeli, off egitim sistemi off, daha neler neler var yapilmasi gereken. Insana saygi, dogaya cevreye saygi..
Simdinin annelerine büyük görevler düsüyor, evet ben de kücükken sobali evde sadece pazar günleri yikanirdim. Kisin hele her yer buz gibi olurdu, bazen sicak su bulmak dert olurdu, sular kesik olurdu..
Simdi sartlarimiz genis.
Ben önceden bu kadar cok kiyafetlerimi yikamazdim, cok da terlemezdim ama sacma sapan huylarim vardi. Evlendim coluk cocuga karsitim hele ki hamileliklerde kokudan cok cektim, simdi bircok aliskanligi degistirdim.
Bir giydigim tsörtü bir daha cok nadir giyerim, ic camasiri en az günde bir kere degisir.
Esim de ben de hergün corap ve ic camasiri ve tsört degistiririz bu sekmez.
Elektrikli dis fircasi cok güzel bir yatirim oldu. Cabucak temizleniyor disler.
Deodorant kokusu bile bana agir geliyor bu arada, evde dogal deodorantimi yapiyorum.
En gec gün asiri dus.
Cocuklariniza yapin alistirin, baska cözümü yok galiba.

Back
X