kızlar daha öncede bi konu açmıştım nub teorisi için şimdi kuzum 2 hafta daha büyüdü :) 2 gün önce gittik yani 12+6 günlükken doktor %100 erkek dedi ilk resimdekide pipisiymiş.sanırım popodan görünüm bi bacağı ve pipisiymiş.Şimdiden bacağının yarısı kadar pipi olabilirmi??? ve hala içimdeki his kız diyo bi türlü erkek olduğuna kendimi inandıramıyorum..Tabiki önce beden ve zihin sağlığı ama insanın içine doğarya hiç erkek diye düşünmedim..bide bukadar erken bi haftada doktor nasıl %100 diyor ona anlam veremedim..Bebeğim daha 6.48cm ve kocaman bir pipi :S Lütfen bide siz bakın..Şimdiden teşekkür ederimm
bence de erkek ama korkma çok büyük değil :) normal
bebek çok minik ondan öyle duruyor.
benim oğullarımda böööyle açıp göstermişlerdi 12 ve 13 haftayken
ben de seninle tamamen aynı durumdayım.. 16. haftaya kadar içime kız doğuyordu doktor erkek dedi böyle bir resim verdi alttan.. bu da pipisi diye.. bana da kocaman geldi biraz.. bakalım önümüzdeki süreçte değişecek mi aynı mı kalacak doktorun teşhisi?
ben de seninle tamamen aynı durumdayım.. 16. haftaya kadar içime kız doğuyordu doktor erkek dedi böyle bir resim verdi alttan.. bu da pipisi diye.. bana da kocaman geldi biraz.. bakalım önümüzdeki süreçte değişecek mi aynı mı kalacak doktorun teşhisi?
Geçen hafta gittim cinsiyeti söylemişmiydim dedi evet ama söylemicem siz söyleyin dedim buarada bacak arası görunüyo ve pipi falan hiçbisey yok..kızmı demiştim dedi hayır hatta %100 erkek dediniz dedim ozaman yanılmam dedi iyice baktı etti sonra bacak arasinda bişey göründü bak erkek dedi..böyle olunca iyice aklım karıştı cuma günü yine gidicem bakalım bu sefer ne dicek
Geçen hafta gittim cinsiyeti söylemişmiydim dedi evet ama söylemicem siz söyleyin dedim buarada bacak arası görunüyo ve pipi falan hiçbisey yok..kızmı demiştim dedi hayır hatta %100 erkek dediniz dedim ozaman yanılmam dedi iyice baktı etti sonra bacak arasinda bişey göründü bak erkek dedi..böyle olunca iyice aklım karıştı cuma günü yine gidicem bakalım bu sefer ne dicek
ben tee ekimde gidebilcem doktora.. bankacı olduğum için bi de doktorum yaşadığım şehirde olmadığı için her kafama estiğinde gidemiyorum.. burdaki doktorlara da güvenmiyorum.. onun için anca ekimde kesin belli olur o zamana kadar da erkekle ilgili hayaller kurarım.. rabbim hayırlısını versin sağlıkla sıhhatle doğsun da şu saatten sonra cinsiyetinde değilim.. sadece ugaktan hazırlık yapcam cinsiyetini kesin bilmek istiorm..
Cinsiyet konusunda net olamamarını anlayamıyorum. 22 haftalık hamıleyım hala net bırsey soyleyemıyorlar kıza benzıyor ama bır cıkıntı var erkekte olabılır denılıyor. 1 degıl 2 degıl 4 doktor aynı seyı soyluyor :/ cok merak edıyorum ya tabıkı saglık onemlı ama ınsan merak etmeden duramıyor malesef..
Cinsiyet konusunda net olamamarını anlayamıyorum. 22 haftalık hamıleyım hala net bırsey soyleyemıyorlar kıza benzıyor ama bır cıkıntı var erkekte olabılır denılıyor. 1 degıl 2 degıl 4 doktor aynı seyı soyluyor :/ cok merak edıyorum ya tabıkı saglık onemlı ama ınsan merak etmeden duramıyor malesef..
Valla benim doktor erkek demeye devam ediyor artik alıştım oğlum diye seviyorum karnımı isimi zaten belli..eğer kıza dönersede mutlu olurum oğlum olucağı içinde mutluyum :)