Bu kadar ağır makyaj ve hiç bozulmayan fönlü saçlar!daha neler!

Bize ne ki?
Elalemin derdi sizi mi gerdi derler adama.
Tamam eleştirmek hakkımız, ama o kendi halinden memnunsa-ki öyle gözüküyor-bizi ilgilendirmez.
:37:

Son düzenleme:
Bize ne ki?
Tamam eleştirmek hakkımız, ama o kendi halinden memnunsa-ki öyle gözüküyor-bizi ilgilendirmez.

benim ve arkadaşların sinirlerini germiş ki eleştiriyoruz.bizim eleştirimiz sizin sinirlerinizi germiş belli:68:

yalnız ben anımsıyorum da Pınar Altuğ dizinin eski bölümlerinde makyajsız çıkıyordu hatta bir keresinde bir sahnede banyoda Haluk ile konuşurken makyajını temizliyordu Meltem.Gayet güzeldi cildi.O zamanlar bu ayrıntı vardı yani.Yeni Çocuklar Duymasın'da atlamış olabilirler.
ama bence de makyajla uyuyan bir kadın çok mantıksız...:32::35:

cnm ozaman yedi sene önce falandı ve daha gençti meltem.. şu anda yılların kusurlu çizgilerini kapatmak için ağır makyajda buluyor püf noktayı..ama izleyicilerin gözlerini yoruyorlar farkında değller.:36:

birinin saçı bası nee güzell. aa kızlar bunun saç rengi harika.. yada bunun oyunculugunu çok begeniyorum diye söz ederken.. gözümüze batan abartıları neden konusmayacagız kiiii....

birinin saçı bası nee güzell. aa kızlar bunun saç rengi harika.. yada bunun oyunculugunu çok begeniyorum diye söz ederken.. gözümüze batan abartıları neden konusmayacagız kiiii....

scentçim herzaman güzel şeyler konuşulmalı demek.aa bu süper şu harika şuna bayıldım v.s birşeyleri eleştirdiğimizde elalemin derdi.. diye iğrenç bir cümle kullanılıyor.:68:

Bize ne ki?

bizim derdimizde sizi gerdi galiba...
burda sadece hoşlanmadığımzı dile getiriyoruz
ne var bunda anlayamadım.
yani mutlaka konuyu saptıracak biri çıkıyor her zaman..
neyse arkadaşlar boşverin..

bende küllerimden doğmaya çalışırken karnım acıktı.biraz yesem bişeyler küllerimden doğamaz mıym acaba:9:

ben çıkıyorum kızlar yarın sınava girecem hala burdayım..
scentcim kurdelam öpüldünüz...:16::16:
kendinize cici bakın...iyi geceler baş baş:64::92:

ben güzel makyaj yaparım.kaliteli durur yaptığım scençim.ama artık yap yap hevesimi aldım pek yapasım yok:63:sen heveslisin öğren bakalım:))

Back