Bu kadar ağır makyaj ve hiç bozulmayan fönlü saçlar!daha neler!

ben kaçtım şekerler ...
size doyum olmuyor...
iyi geceler...
allah rahatlık versin sizlere...
baş baş...:92::92:

:))hehe:)) çok hoşsunuz deminden beri okuorm da bi yorum yapim dedim:))) ayrıca haluka romantk deilsin şölesn bölesn dio ama kendi de yapmadıını sölemediini bırakmıo:))) garibim adam yazık kılıbıkta taş fırın olmaya çalışırken araya sıkışmış gibi:)))

tamam canım bende kalkıyorum hoşçakalın muhabbet çok güzel ama geç oldu scent su perim:89: hoşçakalınn

:))hehe:)) çok hoşsunuz deminden beri okuorm da bi yorum yapim dedim:))) ayrıca haluka romantk deilsin şölesn bölesn dio ama kendi de yapmadıını sölemediini bırakmıo:))) garibim adam yazık kılıbıkta taş fırın olmaya çalışırken araya sıkışmış gibi:)))

teşekkürler cnm yorumun için çok mercii romantik falan değil artık meltem tamamen hırçın bir kadın olmuş:))

ayyy hayatım o kadar '''mükemmel ''' eşe adam dayanamayıp hala sıyırmadıysa kafayııı bence haluk on numara adam kimse laf etmesinnn:66:

mükemmel eş, harika bi iş kadını, kusursuz anne, en iyi fikirler onda, saglıklı beslenir spor yapar, hatta o derece düzgün ki saçı uyurken bile bouzlmaz makyaja gram hata olmaz... say say bitmezz...
çok kıskanıyorummmmm:52:

mükemmel eş, harika bi iş kadını, kusursuz anne, en iyi fikirler onda, saglıklı beslenir spor yapar, hatta o derece düzgün ki saçı uyurken bile bouzlmaz makyaja gram hata olmaz... say say bitmezz...
çok kıskanıyorummmmm:52:

dimi yaaaw:36: bi kere de o bozulsn bi kere de haksız taraf o olsun sanki arada kaynatıolar aslında o kadar ortada kaldığı ve saçmaladığı durumlar oluo ki garip işte:))) amanııııınnn ne diom ben yaaaa o türk hanımının sembolüüü o kiii mükemmel ev, iş kadını mikemmmel anne:))

Üniforma gibi her bölümde ayni sac ayni makyaj bide kaslari cok yukarda hic bi sekilde surat ifadesi degismiyo gülüncede ayni sinirlenincede yapmacik geliyo banada:6:

yalnız ben anımsıyorum da Pınar Altuğ dizinin eski bölümlerinde makyajsız çıkıyordu hatta bir keresinde bir sahnede banyoda Haluk ile konuşurken makyajını temizliyordu Meltem.Gayet güzeldi cildi.O zamanlar bu ayrıntı vardı yani.Yeni Çocuklar Duymasın'da atlamış olabilirler.
ama bence de makyajla uyuyan bir kadın çok mantıksız...:32::35:

Back