yaaaa evettt halukta bi insaat sirketinde çalışıyordu sankiiii
ya sizinkilerrr??
konuları ben baglarım siz devam edin
ben gece diye hatırlıyorum canım..
laylaya soralım bi ara bizi aydınlatsın...
inşallah canım......................sorarız şekercim eşimin gğzel bir işi var Allah devam ettirsin inşallah
:))hehe:)) çok hoşsunuz deminden beri okuorm da bi yorum yapim dedim:))) ayrıca haluka romantk deilsin şölesn bölesn dio ama kendi de yapmadıını sölemediini bırakmıo:))) garibim adam yazık kılıbıkta taş fırın olmaya çalışırken araya sıkışmış gibi:)))
:))hehe:)) çok hoşsunuz deminden beri okuorm da bi yorum yapim dedim:))) ayrıca haluka romantk deilsin şölesn bölesn dio ama kendi de yapmadıını sölemediini bırakmıo:))) garibim adam yazık kılıbıkta taş fırın olmaya çalışırken araya sıkışmış gibi:)))
teşekkürler cnm yorumun için çok mercii romantik falan değil artık meltem tamamen hırçın bir kadın olmuş:))
ayyy hayatım o kadar '''mükemmel ''' eşe adam dayanamayıp hala sıyırmadıysa kafayııı bence haluk on numara adam kimse laf etmesinnn
mükemmel eş, harika bi iş kadını, kusursuz anne, en iyi fikirler onda, saglıklı beslenir spor yapar, hatta o derece düzgün ki saçı uyurken bile bouzlmaz makyaja gram hata olmaz... say say bitmezz...
çok kıskanıyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?