• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Kızdan Nasıl Kurtulacağız?

Böyle birşeyi kaldıramam ve ayrılırım demesi ne demek? Bu kaldırılamayacak birşey demek. Peki sizin erkek arkadaşınızdan ne farkınız var da kaldırabileceğinizi düşünüyor? Böyle bir çifte standart olabilir mi ya.. Daha net ve kararlı bir tavır takının.

Annesinin bu şekilde davranmasını kıskandığımı düşünüyor hiç kıskanç biri olmadım ve açıkçası kızda kıskanabileceğim biri değil, annesine de çok meraklı değilim beni sevip sevmemesini umursamıyorum fazla ama bu kadar rahat davranılması tuhaf geliyor. Belki burda benim gibi bir sıkıntı olan biri varsa diye akıl danışmak biraz da rahatlamak istedim.

Ayyy bizde eşimin eski sevgikisiyle tam 2 yıl uğraştık. Manyak evlendi de kurtulduk. Evlendiğimiz gece yanlışlıkla takip isteği yollamış bana sonra engellemiş ama düştü neticede bildirime :) Valla senin işin bi derece daha zor kız tam ruh hastasıymış fotoları silmemiş falan ve üstüne sevgilinin annesinin yorum yapması :skandal::oha:

Siz kurtulmuşsunuz oh :KK28: benim yapmayacağım hareketleri yaptığı için bana enteresan geliyor :110: erkek demek dert demek resmen

Bence bir erkek isterse bu durumu çözebilir ve kız yüz görmüşki annesiyle karşılılı yorum bile yapabiliyorlar; anneside erkek arkadaşında çok rahat bence senin kadar düşünmüyorlar sen anca kendi kendini yiyorsun ve sen üzülüyorsun. Konu da basit bi konu değil yani gönül işi. Erkek arkadağın istese çoktan annesine resti çekerdi çekmiyosa ben anlarımki erkek karakter olarak yapısı çok pasif ve vurdumduymaz ya da bu kızı gerçekten çok fazla sevmiş..

Annesinin bu şekilde davranmasını kıskandığımı düşünüyor hiç kıskanç biri olmadım ve açıkçası kızda kıskanabileceğim biri değil, annesine de çok meraklı değilim beni sevip sevmemesini umursamıyorum fazla ama bu kadar rahat davranılması tuhaf geliyor. Belki burda benim gibi bir sıkıntı olan biri varsa diye akıl danışmak biraz da rahatlamak istedim.

Anlıyorum ama dediğim gibi kendisinin kaldıramam dediği bir durumu siz neden kaldırasınız ki? Böyle bir cevap vermemiş olsa hani tamam görmezden gelin boşverin derdim ama erkek arkadaşınız bencilce davranıyor bence. Bu çifte standardı can sıkıcı bence. Bunun kıskançlıkla zaten alakası yok, kadın - erkek farketmez kim olsa rahatsız olur. Ben sizin yerinizde olsaydım bu şekilde anlatırdım erkek arkadaşıma, herşeyi geçtim size saygı duyma zorunluluğunu hissettirmelisiniz ona.

Bana kötü davranmadı hiç yada istemediğine birşey hissettirmedi. Hep davet eder zaman zaman hediyeler gönderir. İnsan ister istemez soğuyor.

işte cidden tehlikeli
kötü davranmıyor ama huzurunu kaçıracak diyaloglara giriyor
kadın olarak bundan rahatsız olacağını biliyor
ama bi yandan iyi davrandığı için sana oğlunun gözünde melek
Allah sabır versin valla

bence bu işi bir rest çözer
fikirlerinin dinlenmesini istiyorsan mecburen rest çekeceksin
zaten seviyorsa bu durumlar düzelecek ama az buçuk seviyorsa önümüzdeki yıllarda mutsuz olmanın önüne geçeceksin ayrılarak
cesaretin varsa ve göze alıyorsan dene derim yoksa kendi kendini yer durursun bu ana oğul varken
bugün bu olay olur yarın başka

bana da eski eşim kız arkadaşı ile ilgili sürekli kızın kardesının ıntıhar etmesını getırıyordu
destek oluyordum dıyordu
bıgun konusmalarını bır gordum hiç kardeşle ilgili konuşmalar yok
kız hala seni bekliyorum filan demiş
bunu görünce bitti dedim ama göze almıştım kesin karar vermiştim bitirdim
öyle herkesi sildi eski çıktıklarını filan özürlerle

Arkadaşım bak çok net konuşuyorum.
Senin bu sevgilin bir şeyleri eksik yapıyor. Bazı insanlar net tavır koymaz her zaman açık bırakır. Eski sevgililer de böyle sülük gibi yapışır işte. Tecrübeyle sabittir.

Hele bu annesiyle hala konuşuyor olması kısmını hiç anlamadım. Çok saçma ya. Kıskanç biri olmaman çok güzel ama bu tip vurdumduymazlıklar insanın karakterini zayıf gösteriyor bence. Seni höt zöt demeye davet ediyorum:) Cool olmakla enayi olmak arasındaki ince çizgiye dikkatini çekerim. Benden söylemesi;)

1 yıl iyi dayanmişsın ya Sevgilimi ya o kızı ya kaynanayi katlederdim :sinirli: işin şakası tabi ama kıza sert konussun annesini uyarsin o kız saplantı yapmış sanırım

Haklısınız kızlar aslında bu kız için saplantı haline gelmiş. Annesi de belli ki göstermeden alttan alttan yapacağını yapıyor. Baya düşündüm bu konuyu ben mi abartıyorum diye ama sizde söylüyosunuz kim olsa rahatsız olur diye. Karşımdakine çok dayatmalarda bulunan biri değildimdir ama kendi sınırlarımı tekrar hatırlatmakta fayda var anlaşılan. Teşekkür ederim hepinize :KK23::KK23:

Eğer erkek arkadaşını seviyorsan kızı sen de engelle gormezsin ona yapılan yorumları falan hatta gerekirse annesini de engelle .
Sorarsa aciklarsin rahatsız oldum sizin yorumlarinizdan dersin.
Böylece sinirin bozulmaz ilişkine huzurla devam edersin o kız da elbet bigun pes eder unutur zaten.
Ama anne de direkt bi art niyet sezdiysen konuş nisanlin yanindayken.
Teyzecim böyle böyle yapıyorsunuz ve ben amacınizi anlayamadım üzülüyorum filan diye.
Vereceği cevaba göre de ya devam edersin ya ayrikirsin.
Iyi niyetliyse kızım hiç olur mu öyle şey ben öylesine yazıyordum ama dusunemedim bundan sonra yazmam der .
Kötü niyetliyse seni tersler fesat olduğunu iddia eder zaten.

Kızlar hepinize merhabalar, erkek arkadaşımla yaklaşık 1 senedir birlikteyiz. Eski sevgililerinden biri ilişkimizin başından beri sürekli arayıp mesaj atıyor ve erkek arkadaşımla görüşmeye çalışıyordu. Sürekli beni gerçekten sevip sevmediğini, mutlu olup olmadığını soruyormuş. Bende bikaç konuşmalarını gördüm. Defalarca o kızın aramasından rahatsız olduğumu anlattım. Kız beni de sosyal medyadan sürekli takip ediyor. Daha önce muhtemelen yanlışlıkla yapmıştır ama fotoğrafımı beğenmişti. Erkek arkadaşıma söylediğimde benim bir iletişimim yok ama o ulaşmaya çalışıyor gibi bi cevap verdi. Baktığımda sosyal medyada hala birlikte oldukları eski fotoğraflarının durduğunu gördüm. Ve kızın şu an başka bir erkek arkadaşı varmış. Erkek arkadaşımın annesi sürekli kızın fotoğraflarına yorum yapıyor, kızım seni çok özledim çok güzelsin gibi. 1 yıldır bu dertle uğraşmaktan gerçekten çok sıkıldım, midem bulandı artık ve bir çözüm yolu da bulamadım. Belki akıl verirsiniz diye düşündüm.
Ben degil bir yil 1 ay bunlari yasamama sebep olan fotolarini silmeyen adama yol verirdim.
Yar saclarin lüle lüle x sana güle güle sarkisi esliginde hayatimdan cikarirdim.

Kızlar hepinize merhabalar, erkek arkadaşımla yaklaşık 1 senedir birlikteyiz. Eski sevgililerinden biri ilişkimizin başından beri sürekli arayıp mesaj atıyor ve erkek arkadaşımla görüşmeye çalışıyordu. Sürekli beni gerçekten sevip sevmediğini, mutlu olup olmadığını soruyormuş. Bende bikaç konuşmalarını gördüm. Defalarca o kızın aramasından rahatsız olduğumu anlattım. Kız beni de sosyal medyadan sürekli takip ediyor. Daha önce muhtemelen yanlışlıkla yapmıştır ama fotoğrafımı beğenmişti. Erkek arkadaşıma söylediğimde benim bir iletişimim yok ama o ulaşmaya çalışıyor gibi bi cevap verdi. Baktığımda sosyal medyada hala birlikte oldukları eski fotoğraflarının durduğunu gördüm. Ve kızın şu an başka bir erkek arkadaşı varmış. Erkek arkadaşımın annesi sürekli kızın fotoğraflarına yorum yapıyor, kızım seni çok özledim çok güzelsin gibi. 1 yıldır bu dertle uğraşmaktan gerçekten çok sıkıldım, midem bulandı artık ve bir çözüm yolu da bulamadım. Belki akıl verirsiniz diye düşündüm.
Tamam erkek arkadaşınız konuşmasın ama kv nizle iyi anlaşmış benimde çok iyi anlaştığım eski erkek arkadaşımın annesi vardı ben artık demiştim konuşmayalım diye çok üzülmüştü arada çiçek gönderirim seviyorum iyi kadın
kadın beni insan olarak seviyordu kv den bunu beklemeniz bana bencillik geldi kadın sevmiş konuşsun erkek arkadaşınız konuşmuyorsa sorun yok

Aynı durumu yaşadım. Tek fark annesi görüşmüyordu ablaları görüşüyordu. Benimki de onun kardeşleriyle ve kızla arkadaştı. Yani eski sevgilisi ile arkadaş kalmışlardı. Bir geldim pir geldim tarumar ettim ortalığı. Şimdi kimse kimseyle konuşmuyor. :)) İsteyen bana uyar ya da hayatımdan çıkar dedim.

Erkeklere arkadasinizin annesine ne oluyor bende bunu anlamadim.. kizin fotolarina yorum yazmalar vs.. eski sevgilisiyle ciddimiydi aralari ?

Kızın araması dışında bir problem yok.
Annesi arar yazar konuşur bu sizi ilgilendirmez ki.
Aramasını istemeyen adam kesin çözüm numarasını değiştirir.

Erkek arkadaşıda varmış bu kız ne istediğini bilmiyo görünen o

O erkek arkadasiniz olacak kisi annesini uyarmiyor mu. Arkadasim gorurse uzulur yapma diye. Veya sizden haberi yok mu.

anne kızı sadece oğlu vesilesi ile mi tanıyor? Hani komşu kızı, arkadaş kızı falan değil değil mi?

erkek arkadaşımın annesi erkek arkadaşımın eski sevgilisine beni bildiği halde özledimli kızımlı canımlı yorum yaparsa kesinlikle o ilişkiyi bitiririm. Sizin bunu yapmayışınızın sebebi muhtemelen erkek arkadaşınızdan yana bi şikayetiniz olmadığı için. Yani onu suçlamıyorsunuz. Ama bence durum bu kadar basit değil. Birincisi Allah esirgesin sizin bu ilişkiniz ilerlerde ciddi bi boyuta varırsa şimdiden görüldüğü üzere annesinin sana ve sizin ilişkinize bi saygısı olmadığı için muhtemelen kişilik onurunu zedelicek daha bir çok olayada ailesi tarafından maruz kalıcaksın çünkü bence annesinin yaptığı yakışıksız. İkincisi bu tarz bir durumda erkek arkadaşımdan annesi için "bişe yapamam" gibi bi yorum duymak isticeğimide hiç sanmıyorum, böyle bi durumun ortasında kalsam erkek arkadaşımın annesiyle konuşarak bu tavrına bi son verdirmesini beklerim. Bu yüzden bana göre "yapıcak bişe yok annem seviyo" gibi bi açıklama kabul ediceğim bişey yine değil. Gerçi yaşlarınızı bilmiyorum fakat eğer küçük yaşta dahi böyle bir çifte standarda maruz kalsam bunu gururuma yediremiceğim için yine bitiririm ille ileriye yönelik düşünmeme bile ihtiyacım yok. Fakat bunlar benim görüşüm karakterlerimiz bakış açılarımız farklı olabilir, ama yinede bana sorarsan özsaygını yitirme derim içinde bulunduğum durum çok yakışıksız. Kıza bişey diyemiyorum o oğlanda o anne varken senin bu konuda bazı şeylerin önüne geçebilmen imkansız gibi duruyor. Umarım aklın başına gelir çevresinden dahi değer gördüğün sevildiğin bir insanın yanında varolmaya karar verir bu nahoş durum ortam ve insanlardan da kendini kurtarırsın. Hayırlısı olsun.

Benzer bi olay yasadim esimin eski kiz arkadasiyla gorumcem konusuyodu kiz bende de esimde de engelli seytan durttu engeli kaldirdim baktim gorumcemin facesinde yorumlar gorumcemin cocugunun oldugu resime yorum yazmis aybi dayisina benziyo masallah araba almistik ona yazmis hayirli olsun falan hemen yazdim gorumceme soyle ona bizim arabamizi hayirlamak ona kalmadi benim kocamla alakali hic bir sey yazamaz senin arkadasligin beni baglamaz isterseniz birbirinizin evinden cikmayin ama benim aileme ucu dokunmasin ben uyarirsam fena yaparim utanmaz kendi kocasinin arabasini hayirlasin dedim sana da yakistiramadim dedim esimde soyledim oda kizdi ne yapmaya calisiyosunuz diye en son kizi da benide sildi face den esim kizla gorusurkende aralari hic iyi deyilmis kizi istememisler... sevgilin onunu kessin ben iletisimimi kestim sizde kesin benim iliskime zarar veriyo desin

Back
X