Bu isteksizlik mi?

Ayy bence söylemesi garip kocam bana şık giyin ya da şöyle şöyle çamaşır giy dese bozulurum asıl. Nasıl yani ben beceremiyor muyum da o beni yönlendiriyor olurum... herkesin algılayış biçimi farklı tabii olayları :) tatlı dil yılanı deliğinden çıkartırmış güzel sözleri sakınmayın o da sakınmasın sizden

Aslında ben devam ettirmeye çalıştırın daha heyecanlı oluyor
Tahrik et,oynas kıvama gelsin çekil kenara sonra kocan düşünsün.
Yeni evliyken bende de ami gelsin,sürekli olsun diye düşünürdüm ama böylesi daha kalıcı oluyo inan bana aklına girmiş oluyorsun.
Mutfakta,salonda,hatta kapıda bile oynasiyorum orada kalıyor ama bazen dayanılmaz olunca devamını getirirsin böyle yani

Peki bu jartiyer işini falan ne zamandır devreye soktunuz :) ne ara giyincez nasıl olcak giyinip yanına mı gidicem öylece hahah hic anlamıyorum ki ben
Benim evde kızım yokken ben direk gecelikle dolaşıyorum evde
Ama genelde yatmaya hazırlanırken dişimi falan fircaliyorum,geceliği giyiyorum,hadi gel yatalım artık diyorum zaten üstten baştan belli yatağa geçiyoruz.
Bazen giyinip yatıyorum sesleniyorum hadi uyu diye geliyor supriz
Bazen pijamalarimin içine giyiyorum tam yatarken pijamaları çıkartıyorum supriz yumurta gibi

Peki bu jartiyer işini falan ne zamandır devreye soktunuz :) ne ara giyincez nasıl olcak giyinip yanına mı gidicem öylece hahah hic anlamıyorum ki ben
Bu konusa eşime rezil olmuştum ya ilk defa giyeceğim zaman...giymek de ne zormuş var ya googlea arattım o da bi şey bakarken geçmişimde görmüş arattığımı çok utanç verici giyiyosun üstüne sabahlığını geçiriyosum saç baş tarıyosun aniden karşısına çıkıyosun bacım çok basittt millet topuklu ayakkabıyla yatağa giriyomuş valla ben şaşırıyorum sana bana da jartiyer bile tuhaf ekstra gelirken yani biz mi tuhafız topuklu ayakkabılı kesim mi

Ay hahahahahahaha sürpriz yumurta kız senin kocan zaten sansli masallah fkgşgğgş çok eğlendim. Hava soğuk değil mi ya nası gezcem öyleee dd

Ay bilsem shhshshs hayal edince cok utandırıyo daha hayal ederken bilee hahaha

Bu konuyu okuyun siz yorumlardan çok taktik alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…