Bu İşte Bir Gariplik Yok mu?

ayyy resmen ağzım açık okudum konuyu yaaa
Ayy o tür insanlarla kimseyi karşılaştırmasın Rabbim

Peşini kesinlikle bırakmayın bu zararı sizinle sınırlı kalmaz böylesi koca bir aileye ifrit olarak yeter

Ne değişik insanlar var yaa

bende tutamıyorum kendımı ama beklemelıyım sınırle bısıler yapmamalıyımmm

aminnn ınssss gorsenız yuzunu melek zannedersınız cıddennn şaşırdım kaldımmmmmmmm peşini bırakmayı dusunmuyorum şuu telefon numaralarını bulabılırsem çokk ıyı olacak kayınpederıne anlatacağımmm

canım bu işlerin hanımefendiliği olmuyo seninki suyunu çıkarmış olayın dola eline saçlarını bak bida yapıyomu aaaa

canım bu işlerin hanımefendiliği olmuyo seninki suyunu çıkarmış olayın dola eline saçlarını bak bida yapıyomu aaaa

valla eğer kanıtlarsam hiçççç hanımefendiliği takabıleceğimi düsünmüyorum ne yaparım o sınırle bılemıyorummm boşuna dememişler işte akıl yaşta değil baştadır diye yaşı var 27 28 ohooooooooo

o kadın olabilir ya belli biraz dengesizmiş ama yinede günahını almayalım.fakat hiç sesinden anlamadınızmı??? telekomdan ayrıntılı fatura dökümü isteyin. şirketi arayan kadın size düşmanlık besliyor, bu kadının ne yapacagı belli olmaz yarın bigün dedikodu yayıp eşinizle aranızda sorunlar bile cıkarabilir

İllaki göreceğim ama kayınvalidemin gunlerı olur eder tum gelınler toplanır eskıden boyleydı şimdi nasıl olur tabii bilemiyeceğim ama yani yüzüme nasıl bakacak

bunu düşünüyorum??

Bakar arkadaşım bakar hemde utanmadan gözünün içine içine bakar... Aman uzak dur munattap olma başına bela olacak bu kadın yoksa

Telefon numarasını öğrenip savcılığa verirsiniz, bir daha da ağızlarını açmaya cesaret edemezler.Bu kadar basit

hayatta ne tehlikeli insanlar var,Allah herkesten uzak tusun..ben böyle tiplerin varlığına hiç inanmazdım,gelip beni mi bulacak,insanlar bu kadar düzenbaz ve çamur olamaz derdim ammaaaa pek de uzak olmayan bir zamanda yaşadığım bir olaydan sonra daha göreceğimiz şeyler varmış demek ki dedim:)çok takıntılı,ruh hastası insanlar var ve tedavi olmak yerine en yazıkki çevreye saldırarak yaşamlarını sürdürüyorlar.sizin eltiniz gibi genelde kimse tarafından sevilmeyen ve yalnızlıkla boğuşan insanlardır bunlar.siz siz olun bu bayandan uzak durun,eşinize anlatın ve o ilgilensin.artık eşiyle mi konuşur ne yapar bilemiyorum..çünkü sizinle uğraşmayı iş edinmiş,iftiralara bile baş vurmaya başlamış..siz ona cevap verdikçe daha da abartacak ve kötülüklerine devam edecek...bence hiç muhatap olmayın,Allah büyük kimsenin hakkı kimsede,yaptığı da yanına kalmaz!

aaa pes artık
eğer işyerini arayıp böylesine yüz kızartıcı bir şeyle sizi suçlayan o ise pess
ne çirkin şey yaa
çok ayıpp
Allah korusun böylelerinden

duvarlara çarpar öteye geçmez ya nesne aynen öyle yap uğraşılmaz bu gibilerle seviyesine inme

Açın bir manevi tazminat davası , iftiraya uğradığınızı, şahsınıza hakaret edildiğini belirtin. Sürtsün burnu. Aklı başına gelsin korksun azıcık ta belki elini eteğini çeker bu rezil oyunlardan.
Yazık günah ne kadar üzüldüm o bebeğini düşüren bayan için.. Allah bunun cezasını bu dünyada verir, yanına bırakmaz..

İşyerinizi bu şekilde aratmasındaki amaç belli zaten.Uzaktan elti gerçekten çok tehlikeliymiş.14 Yaşındaki kızı bile muhatap alıp dedikodu yapan bir kadının çok bol vakti olduğu da belli.Sessiz kalmayın sakın ..

Ben olsaydım,

Kesinlikle arayan numarayı bulmak için ne gerekiyorsa yaptırırdım firma sahiplerine.
Konuyu da tüm aileyi toplayıp bir akşam şöyle anlatırdım;
"Çok ciddi bir olay oldu iş yerinde. Personel müdürüne gitmiş olay. Sapığın biri arayıp benim hakkımda atıp tutmuş. Şimdi şirket avukatı bana gelip dava açmak isteyip istemediğimi sordu. Gelecek haftaya numarayı da bildirecekler, savcılığa verdiler. İşin sonunda yüklü tazminat var deniyor. Size de haber vermek istedim. Numara bir gelsin, kim bunu yaptı, şaka mı yapmak istedi, gerçekten sapık mıydı ortaya bir çıksın, karar vereceğim."
Madem büyükler cahil, f...booktan bile anlamıyorlar, hukuki şeyleri hiç bilmezler.. Kadınların arasında bunu yapın... O da olsun hatta.. yüzüne bir bakın.. Bir hafta bekleyin...
Yine de ses çıkmazsa.. arada taciz edin.. Numarayı aldım ben, kim olduğunu da biliyorum diye... Canını yakmak istemediğim için bu kez susacağım, ama dökümanlar ve telefon kayıtları (şirket olduğu için dinleniyor) hepsi elimde.. Kimin tanıdığı çıktığını bilseniz inanamazsınız... der.. ortaya birşey atar.. susarım...

Ama yerinizde olsam.. Kesinlikle ve kesinlikle numarayı alırım...
Onun tanıdıklarından biri çıkacak... Ve bu çıkınca da aile içinde olayı ifşa eder, büyük gibi ona akıl vererek "Canım bunu bir daha yapma.. Bak ben senin yakınınım, alttan alıyorum.. ama başkasına da yaparsan canın yanar.. tamam mı tatlım?" der.. sanırım ezer geçerim...

Önünü alın..

Böyle terbiyesiz insanlara haddini bildirmek lazım.. Ya daha kötüsünü de yaparsa, diyor insan...
Bilemiyorum.. ben çok kuşkulandım kendisinden...

Allah sabır versin

Hepinize katılıyorum destekleriniz görüşleriniz için çok teşekkur ederım ...

Tabiki kımsenın gunahını almak ıstemem ama bu kadar da tesadüf olamaz değil mi??

Herzaman insanın aklına gelen ilk şey doğrudur derlermiş psikologlar bakalım inşş çıkartacağım

Ben kendi eltime ruh hastası diyodum.Seninki valla şeytana pabucunu ters giydirir. Şaka bi yana da bnm sana tavsiyem Bütün aile büyüklerini topla halaları fln bütün yaşananları anlat herkes onun ne olduğunu bilsin ve kesinlikle onunla muhatap olma.Allah bölelerinin şerrinden korusun

Haddini bildir tespit ettirirsen ve gözü korksun yoksa bugün işyerini arayıp iftira atan daha neler neler yapar aman dikkat canım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…