Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Bu ispatlanmış bilimsel bilgiyi mutlaka arastırmalıyız

zehre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
308
0
]Tıptaki gelişmeler doğal maddelerle göğüs büyüten hiçbir riski olmayan ameliyatsız bir tedavi alternatifi ortaya çıkarmıştır. Kadında hormon aaaabolizmasında dengeleyici etkisinden dolayı uzun yıllardır kullanılan yan etkisiz 8 bitkinin uyumlu kompozisyonu ile elde edilen preparat (Probust) bugün göğüs büyütmek için başarıyla kullanılmaktadır.

California Bradford Research Institute'den Prof. Dr. Robert Bradford'un araştırmasına göre bu bitkisel karışımla yüzde 82 olguda 9 ay içinde göğüslerde 75 santimetre büyüme olmuştur. Aynı preparat regl dönemi gerginliğini de vakaların yüzde 95'inde çok aza indirmiştir. Bitkisel kompozisyon damiana melek otu (Dişi Ginseng) oğul otu aslan kuyruğu bostan otu testere palmiyesi yams kökü kara hindiba bitkileri karışımını içermektedir.

Bu bitkileri tek tek incelediğimizde ise ne işe yaradıklarını şöyle açıklayabiliriz:

Damiana:

Özellikle afrodizyak olarak tanınır. Günümüzde birinci sırada kadın rahatsızlıklarında kullanılmaktadır.

Melek otu:

Kadın rahatsızlıkları en önemli kullanım alanıdır. Dolaşım bozukluğu kabızlık diyabet kanser de kullanılmaktadır. Kadında hormon aaaabolizmasına etki gösterir.

Oğul otu:

Anti mikrobik özelliği vardır. Huzursuzluk korku ve yara iyileşmesinde kullanılır. Kas kramplarını çözer.

Aslan kuyruğu:

Çayı yıllardır kalp problemleri ve kadın rahatsızlıklarında etkin bir tedavi olarak kullanılmaktadır.

Bostan otu:

Çok eski yıllarda sarılık böbrek/ mide rahatsızlıkları migren problemlerinde kullanılıyordu. Uzun yıllardır kadın rahatsızlıklarında kullanılmaktadır.

Testere palmiyesi:

Çok sayıda sağlık problemlerinde kullanılmaktadır. Erkeklerde prostat sorunlarında kısırlık ve iktidarsızlık için kullanılıyor. Bu etkin bitki kadında da bir dizi tedavi olanakları sağlamaktadır. Meme bezlerinin gelişmesine neden olur.

Yam kökü:

Meksika'da eski yıllarda Chiapas kabilesi kadınların doğum yapması sırasında bu bitkiyi kullanıyordu. Kadınlarda hormon yapımını uyarıcı etkisi vardır ve memeleri büyütür.

Kara hindiba:

En önemli etkisi karaciğer üzerinedir. Safra akışını düzenler. Hindistan'da karaciğer hastalıklarında sıklıkla kullanılır. Vitamin ve mineralin zengin kaynağıdır. Avrupa'da salata şeklinde tüketilmektedir. Zararlı kimyasal ilaçlara operatif müdahalelere ve implantlara karşı doğal bir alternatif olup güzel göğüslere sahip olmak için ideal bir yöntemdir. Kapsüllerinden 6 ay süresince günde 2 kez 3'er kapsül alınır. Etkiyi artırmak için kremleriyle birlikte kullanılabilir. Daha sonra 3 ila 4 ayda bir 2-3 hafta süreyle alınmalıdır.

Son düzenleme:
Kızlaaar bu bılgı gÖzardı edılemez ama ben bu bıtkılere ulasamıyorum ne ısım ne marka var sadece en sonunda krem ve kapsÜllerın kullanım seklı verılmıs.
GÖreyım sızı kızlar en kısa zamanda belkıde yenı bır metodumuz olur.bu arada su dıkkatımı Çektı 9 ayda 7bucuk cm. Yanı Şu bızım uyguladıklarımız sankı daha cabuk ve daha cm.lı.ama gerıye dÖnÜŞÜ olma dÜŞÜncesı nı aklımıza getırmek ıstemıyoruz bu suna benzıyo hanı Çabuk verılen kılolar alınır yaaa.sankŞ bu profosÖrÜn formÜlÜ kalıcı gıbı ...
Arastırma ve bılgılerınızı beklıyorum.

Frauengesundheit Kadın sağlığı

Probust ® Probust ®
strafft und vergrößert die Brust auf natürliche Weise etkin ve doğal bir şekilde meme artırır
reguliert den weiblichen Hormonhaushalt kadın hormon dengesini düzenler
vermindert prämenstruelle und postmenopausale Beschwerden adet öncesi belirtiler ve postmenopozal düşüş
Dieses Produkt erhalten Sie in Apotheken oder über die Firma Pharmatrans . Bu ürün, eczanelerde mevcuttur veya şirket Pharma Trans aracılığıyla.

Produktnr. Ürün. Produktbeschreibung Ürün Inhalt Içerik Menge Miktar Preis Fiyat
LHP15111 LHP15111 Probust ® Probust ® 60Tab 60Tab 69 € 69 €
LHP15113 LHP15113 Probust ® Probust ® 3x60Tab 3x60Tab 165 € 165 €
LHP15121 LHP15121 Probust ® Creme Probust ® Krem 120ml 120ml 49 € 49 €
LHP15123 LHP15123 Probust ® Creme Probust ® Krem 3x120ml 3x120ml 117 € 117 €

yukardaki tercüme diye biraz bozuk sizde girin ve bakın VıTA BASıX DıYE Bı SıTE hani şu profosorun 8 bitki karısımı vardı ya işte ona kısaca preperat yanş probust diyolar

kızlar bu saate kadar arastırdım probust bi marka türkçe sitelerde fiatı 90 civarı jel bu 8 bitkiden olusmus.ama yukarda bahsedilen yabancı sitedeki jel ile bu türkce sitedeki jelin kutusu ve reSmi tamamen farklı sanki yabancı sitedeki daha gercekçı sonucta bunu bulan ve deney yapanda yabancı bi prof.maalesef bizim türklere güvenim yok kutusuna bi afrodit resmi koymuş belkide güvenimi bu sarstı.yabancı sitede49 euro yani 100 lira off offf kızlar hem pahalı hemde sipariş vereceksek bu yabancı siteden nasıl verebiliriz ingilizcesi iyi olan bi arkadas arıyorum bu yabancı siteye ulasırsam bu jeli almayı düşünüyürum deneme amaclı.yardımcı olun bu siteye ulasmamda bende gelişmeleri muhakkak paylasıcam.bu adam çoook ünlü kızlar bi arastırın profosör. ROBERT BRADFORDkafamçokkarıştı
SıTENıN ADI VıTABASıX HORMONLAR BÖLÜMÜNDE BULDUM PROBUST U

kızlar bu saate kadar arastırdım probust bi marka türkçe sitelerde fiatı 90 civarı jel bu 8 bitkiden olusmus.ama yukarda bahsedilen yabancı sitedeki jel ile bu türkce sitedeki jelin kutusu ve reSmi tamamen farklı sanki yabancı sitedeki daha gercekçı sonucta bunu bulan ve deney yapanda yabancı bi prof.maalesef bizim türklere güvenim yok kutusuna bi afrodit resmi koymuş belkide güvenimi bu sarstı.yabancı sitede49 euro yani 100 lira off offf kızlar hem pahalı hemde sipariş vereceksek bu yabancı siteden nasıl verebiliriz ingilizcesi iyi olan bi arkadas arıyorum bu yabancı siteye ulasırsam bu jeli almayı düşünüyürum deneme amaclı.yardımcı olun bu siteye ulasmamda bende gelişmeleri muhakkak paylasıcam.bu adam çoook ünlü kızlar bi arastırın profosör. ROBERT BRADFORDkafamçokkarıştı
SİTENİN ADI VİTABASİX HORMONLAR BÖLÜMÜNDE BULDUM PROBUST U

bana özelden anlamak istediğin sitenin linkini yolla. ben sana sitenin içeriğini özetlerim.

kızlar gelişme varmı anladınızmı ne olduğunu bizide bilgilendirin nolur

kızlar gelişme varmı anladınızmı ne olduğunu bizide bilgilendirin nolur

canım ben yabancı siteden istetmeyi düşünüyorum bizim yasımız 30un yukarısı
daha kalıcı çözüm bulmalıyız ama buda coook pahalı ne yapıcaz bilmiyorumyaaa:sinifsinif:

canım ben yabancı siteden istetmeyi düşünüyorum bizim yasımız 30un yukarısı
daha kalıcı çözüm bulmalıyız ama buda coook pahalı ne yapıcaz bilmiyorumyaaa:sinifsinif:

canım gitti.... sitesinde 59 tl ye gördüm bundan yaklaşık 2 sene önceydi bi arkadaş taksimde bi eczanede sanırın bakmaya uğraştığı krem bu heralde tr ye yeni gelmiş heryerde yoktu o yazıları aradım ama bulamadım

a.s.
canım gitti.... sitesinde 59 tl ye gördüm bundan yaklaşık 2 sene önceydi bi arkadaş taksimde bi eczanede sanırın bakmaya uğraştığı krem bu heralde tr ye yeni gelmiş heryerde yoktu o yazıları aradım ama bulamadım

tatlım googleye robert bradford 8 bitki yaz bulursun birde PROBUST YAZ TÜKÇE SATIŞ SİTESİ ÇIKAR BEN İNTERNET TÜRKÇE SİTESİNE GÜVENMEDİM RESİMLERİ YABANCI SİTEDE GÖRDÜĞÜME BENZEMİYO ABARTILIDI ÇIPLAK KADIN RESMİ FALAN KOYMUŞ YABANCI SİTEYE ULASMAYAA CALISCAM BAKALIM

kizlar bu ürün almanyadami yoksa avusturyadami üretiliyo almanca yazilari onun icin sordum

kizlar bu ürün almanyadami yoksa avusturyadami üretiliyo almanca yazilari onun icin sordum

öyledir tatlım ben dil konusunda cok emin olamıyorum.almanca diyosan almancadır eğer sipariş vermeyi bulursan banada haber ver güzelimvereliniortak

slm kizlar ben kizlar denendi onaylandi topigindekileri uyguluyorum farrk ediyo

bende sadece gögüslerimde asiri derecede sicaklik yapti asiri kasinti yok ama benimki yanlis galiba kasinti olmassa yanlis yapmis oluyomusuz introm dedi ben yagsiz krem ariycam belki kremden oldu

SıTENıN ADI VıTABASıX HORMONLAR BÖLÜMÜNDE BULDUM PROBUST U

evet bende şimdi baktımda farklı ama yabanacı olan sitedeki yayın tarihi önemli ürünlerin ambalajları sürekli değişiyo çünkü göğüs için ayrı bi ambaljlı ürün çıkarmış olablirler çünkü tablet olanı ve jel olanı olarak ayırmşlar anladığım kadarıyla tabletin ek olarak adetleri rahat geçirmeye,ruhsal rahatlamaya da iyi geldiği yazıyor.yani göğüs jeli için ayrı paket çıkarılmış olabilir yabancı sitede satış kısmı yok bulamadım ben

Son düzenleme:
X