- 23 Haziran 2024
- 140
- 34
- 20
-
- Konu Sahibi soruyorumoyleysevarim
Ben benBaşlığı görünce iş dalı konusunda konuya korkarak giren tek ben değilimdir heralde dimiçok şükür korktuğum iş çıkmadı
Aynen benim de aklıma kötü kötü şeyler geldiBaşlığı görünce iş dalı konusunda konuya korkarak giren tek ben değilimdir heralde dimiçok şükür korktuğum iş çıkmadı
Kızlar selam. Ben üniversite öğrencisiyim. Part time iş arıyordum. Bi kafede maskotluk, oyun ablalığı gibi eğlendirme sektörü üzerine bir iş başvurusunda bulundum. Hafta sonları 1 ya da 2 gün, günde 4 saat olmak üzere çalışıcam. Yarın görüşmeye çağırdılar. Lakin benim kafama takılan sorun şu. Bu sektörde hiç bulunmadığım için teklif edecekleri ücreti bilmiyorum. Bu işin ederi günlük 300-400 gibi bir ücret mi yoksa 600-800 arası mı beklemeliyim? Daha önce çalışan varsa yardımcı olursa sevinirim
Kızımın doğum gününde kreşe animatör oyun ablası çağırdık. Balon, yüz boyama, halat çekme vsden oluşan 1,5 saatlik etkinlik için 1600₺ ödedik.Kızlar selam. Ben üniversite öğrencisiyim. Part time iş arıyordum. Bi kafede maskotluk, oyun ablalığı gibi eğlendirme sektörü üzerine bir iş başvurusunda bulundum. Hafta sonları 1 ya da 2 gün, günde 4 saat olmak üzere çalışıcam. Yarın görüşmeye çağırdılar. Lakin benim kafama takılan sorun şu. Bu sektörde hiç bulunmadığım için teklif edecekleri ücreti bilmiyorum. Bu işin ederi günlük 300-400 gibi bir ücret mi yoksa 600-800 arası mı beklemeliyim? Daha önce çalışan varsa yardımcı olursa sevinirim
Teşekkür ederimBen oğlumun doğum günü için geçen sene çağırmıştım. 2 saat palyaço 800, bir de bubble show yapıyorsanız 1200 de bubble show ücreti toplam 2000 ödemiştim.
Evet asgari tutarlar mı bilmiyorum 150 200e de razıyım benAsgari ücrete göre sanırım 400 lira civarı ediyor
Ay yanlış anlaşılmaya mahal verdiysem affola günlük ücret saat üzerinden hesaplanıyor ya o yüzden yazmıştımBaşlığı görünce iş dalı konusunda konuya korkarak giren tek ben değilimdir heralde dimiçok şükür korktuğum iş çıkmadı
Haklısınız öyle teklif ederlerse kabul etmeyi düşünmüyorum4 saate 400lira çooook az olur. 400 lira icin 4 saat cocuk mu eglendirilir.
Evet teşekkür ederim sigorta yapacaklarını düşünmüyorum. Aaa fuarları da araştırayım çok sağolunSaatlik değil günlük veriyor olmaları lazım. Maaş+sigorta alacaksın. Bu kitap fuarı tarzı yerlerde, danışmalarda çalışanlarda günlük çalışıp iyi para alıyorlar onlara da göz atabilirsin.
Beklediğimden yüksekmiş teşekkür ederimKızımın doğum gününde kreşe animatör oyun ablası çağırdık. Balon, yüz boyama, halat çekme vsden oluşan 1,5 saatlik etkinlik için 1600₺ ödedik.
Tamamdır teşekkür ederimBenim arkadaşım 8 saatlik 550 alıyordu geçen aylarda. Şimdi daha artmış olması lazim. Senin saat daha az ona göre hesapla istersen
İnş en üstten tutarlarEvet asgari tutarlar mı bilmiyorum 150 200e de razıyım ben