- 24 Eylül 2011
- 282
- 0
- Konu Sahibi sirinler12
kızlar ya bunu bir derdim vara açsam topa tutulurum diye buraya açıcam hayatınızda sinir olduğunuz insan tipleri var mı acaba?örneğin ben heryerde kendinden bahseden herşeyde kendini öven insanlara sinir oluyorum ve ister istemez ön yargım oluşuyor o insan iyi bir insan olsa bile onu sevemiyorum hemde kendi kendime kurup ona kinleniyorum.örnek vermek gerekirse mesela bir arkadaşımın ablası var sürekli anksiyetesi olduğundan bahseder herşeyi buna bağlar filan.bir ilaç alır bu anksiyeteme çok iyi geldi.benim anksiyetem var ya ondan bende panik bozukluğuda var vs vs sürekli böyle konuşuyor sanki hastalık bir ayrıcalıkmış bir tek onda varmış gibi davranıyor yada mesela bir eğlence bir doğum günü oluyor 50 gün anlatıyor herkes konuştu kimse böyle bir doğum günü görmemiş harikaydı herkes hala bunu konuşyor filan halbu ki sıradan bir doğum günü işte..insanlar kendilerini olduklarından farklı mı görüyor nedir ? bide mesela şu tipleride sevmem " herkes beni yanlış tanıyor çok kıskanıyor halbuki ben öyle değilim " diyip karşısındakine sanki kendisini üstün göstermeye çalışıyormuş gibi geliyor.ne biliyim tuhaf yani sizinde var mı böyle gıcık olduğunuz şeyler