bu insanlar neden bukadar fikirsiz ??(Kedisi olanlar özellikle)

Koptum yaa bunu bende yapıcam

Elti hakkında bişey diyemeyeceğim ama evde hayvan bakanlara böyle acayip yorumlar yapmıyorlar mı sinir oluyorum. Benim de tavşanım vardı. Herkes yok tüyü yok pisliği diye laf edip duruyorlardı. Onlara ne sanki? Şimdi de hint bülbülleri var evimizde. Başkaları laf edecek diye onlardan vazgeçemem.

sen yine iyi dayanmışsın ben olsam o eltiyi döverdim, kaynana ile görümceyide kapıya koyuverirdim valla... benimde 4 patili bir kızım var ve evladım olsa daha fazla sevemezdim...

bana kedi besleyeceğine doğur çocuk besle, çocuk olunca atarsın kediyi falan diyenleri zaten ciddiye almıyorum ne çocuk nede kedi beslenmez onlar allahın bize emanetidir çocuk geldi diye kedi atılmaz emanete ihanet edilmez diyip tıkıyorum lafı ağızlarına...

zaten kedi sevmeyen insanıda kabul etmiyorum evime...

kediden korkan ama kedime laf etmeyen arkadaşlarımda var onlar gelince kedimi banyo ve ona ayırdığım odanında bulunduğu tarafa koyup antrenin kapısını kapatıyorum yada salonun kapısını kapatıp arkadaşlarla salonda oturuyorum...

kedi evladının başına gelenlere çok üzüldüm umarım iyileşmiştir... diğer kişileride kafana takma çünkü değecek yaratıklar değiller... insan demiyorum özellikle...

şu konuda, hayvanlara zarar verenlere sinir olanlar ve hayvanlara bayılanlar olarak toplanıp koca bir apartmanda komşu olarak yaşasak, tadından yenmezdi

kedi sevesim mi var in 2 kat aşağı, gir komşuna mıncır kedisini, tavşan mı sevicem hop 3 kat yukarı tavşan sevmeye kendi aramızda mutlu mesut yaşardık.

Ay anneler hep ayni heralde kedilere sinirlenince yada insanlar okadar kediye niye bakiyosun at onlari deyince ,ilayda alistirdi onlari oluyo birine bisey olsun abartisiz evden cenaze cikmis gibi oluyo

Annemlerinde imdi kuzulari vr yeni dogdular nsil tatlilar eskiden kecide bakmislardio keci yavrulari kadar sevimli hayvan yok yaa insan gibiydiler resmen bende bikere faza kucuk bi keci yavrusu dogmustu onu kacirip kacirip odamda yatirirdim annem bi gun kalkmis ortaligi ayaga kaldiriyo yavruyu calmislaaaaar diye odama bi girdi ortami siz dusunun hertaraf keci moku dolmustu

İnsandan sogutuyolar boyleleri
Bikerede bi akraba gelmisti yeni evlendigimde esimin tarafindan ozaman kedileri cok seviyodum ama esim karsiydi duvarlarimda alt taraflarinda kedi sticerlari vardi ,kadin e vime yeni gelmis aayyy bunlarr nee edi kadar nalet hayvan varmi dedi o an yemin ederim agzinin ortasinacaasim beldi bitane yasinabakmadan be saygisiz adin sana fikrini soran oldumu banane senin dusundenden saygisiz sey insanlar nekadar bencil hazimsiz kendileri biseyi istemiyosa diger insanlarda istemesin istiyolar ,

Yerim ben onu ,benim annemlerdeki kedimde ayagimin oraya koyardim ille gelirdi basimin ustune yatardi oyle yakin hissediyolr heralde

Helal olsun annenize en iyisi boyle insanlari tiye alip ciddiye almamak

ben hayvan sevmeyenleri anlayamıyorum ya

Bende anlamiyorum canim niye sevmez bi insan hayvan bu kibir ne Allah isteseydi seni bocek bile yapabilecekken insan olarak dunyaya yollamis ,onlarin hepsi bize emanet bizim hizmetimize yollanmis biraz sefkatmi faza geliyo

Kiyamam ona , ama cocugunuz cok sansli sizin gibi anne ve babasi oldugu icin ,vatana millete ailesine hayirli evlat olur insallah

Duzgunce soylense canim
Rahatsiz oluyorum koruyorum kaparmisin dense tama ama filozof edasiyla bide o igrenc ifadeyle elestriye gectiklerinde hepsine abartisiz tekvando yapasim geliyo

Ayyyyy canim benim ya bak hayal ettimde nasil guzel olurdi cennet gibi huzursuz sevgisiz insanlardan uzak

bencede iyi yapmıssın düşünememiş olabilir de sen hiç bilmiyorsan ne yer nasıl yer ne diye veriyorsun o zaman karısma hem evde bakılmasına karsı hem yemek verıyor ?? ne alaka

arkadaslar bız birbirimizi anlarız anlarız da hıerkes bilemez işte benim hiç böyle bir sevdam yoktu 2007 yılında biriyle tanıstım iş arkadasımdı evde ıkı tane köpegı vardı ben tırsıyordum az az :) bıde ıkısıyle beraber uyurdu nasıl yaaa derdım sonra bıkac gunlugune bakmam gerektı bırıne oda bana hastaydı zaten benım geldıgımı kokumdan falan anlar yanımdan kalkmazdı o yuzden eve geldıgımızde hıc yabancılık cekmedı ama görmenız lazım wc gırıyorum kapının onunde beklıyor neyse yatma zamanı geldı ben yorganı actım atladı kıvrıldı hemen aha dedım yandık yatamamm nasıl yatayım o gece urkek urkek uyuduk koyun koyuna onunla gecen gunlerden sonra sayıklamaaya basladım ben tabı sonra sevgılımın suprızı ıle fıstık geldı daha ıkı bucuk aylıktı :) hayatımın en guzel gunlerı baslamıs oldu 1,5 yıl sonra yalnız kalıyor dıye cılek geldı barınaktan :)
acıkcası ılk baslarda daha dogrusu sadece ilk gün dedim ki fıstık baska bıseydı nasıl alısıcaz ama o daha ılk gun kendını öyle bır sevdırdıkı insanlar gibi değillerki kosulsuz onlar sevgısı görmenız lazımdı ılk gun yataga aldık kalbi nasıl atıyor heyecandan :) sımdıde ınmıyor artık yataktan :)

kimseye anlatamazsınız ben kendım dogursam bu kadar sever emek verırdım fıstık ben aglasam yanıma gelır patısını omzuma atar gözyaslarımı yalar en yakın dostum o benım sevgılımle bı kavga etsek hemen bana dogru aramıza gırer gözlerını ayırmaz yuzumden aglayacakmıyım dıye çok baska onlar

fıstık ve çilek çekti canım birden

köpüş sahibi olmayan adlandıramıyor bu duyguları, hak veriyorum, kızmıyorum. ama anlamadan laf söz etme hakkını bulanlar oluyor ya, boğazına yapışasım geliyor. umurumda değil gerçi. 1000 insana değişmem kızımı

kimselere değişmem onlarııııı kuzişkolarım onlar :) benım evde hıtaplarımı duysanız cok guluyorlar ama bız anlasıyoruzz :)

kimselere değişmem onlarııııı kuzişkolarım onlar :) benım evde hıtaplarımı duysanız cok guluyorlar ama bız anlasıyoruzz :)

yok yok gülmem, kendimden bilirim çünkü

minik dana, bulaşık, şerla, hassas tosbiş bazıları

Son düzenleme:

yok yok gülmem, kendimden bilirim çünkü

minik dana, bulaşık, şerla, hassas tosbiş bazıları

minik dana bendede var gercekten öyle yerlere sıgmaya calısıyorkı :)

zirzop ufaklıga cok soylerım ben :) tontırıklı pompıslerım var :) annesının kuzusuk kızı var :) nasılda anlıyorlar bı bılsen çişemi gitsek acaba sözü evde senlık baslatıyor hemen kapıya kosuyoruz ben kalkıp gıyınene kadar koltuklardan bes kere zıplanıyor :)

hahahaha ya o çişe mi gitsek bizde de var çiş kaka? denirse, vııın kapıda hoplar zıplar, dans ede ede bekler.

zaten bazı kelimeleri kullanamaz olduk, türkçeyi söktü maşallah. yasaklı kelime listemiz;

gezme, araba, dışarı, gitsek, çıkalım, yemek, veteriner, sucuk... bunlar bazıları

sığmaya çalıştıkları ve başardıkları yerler şaka gibi zaten daracık alana o popiş sığıyor zannediyor ama sağdan soldan taşıyor yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…