- 12 Mart 2024
- 35
- 48
- Konu Sahibi uzaklardanbiri
direkt konuya gireceğim. Bazı sebeplerden dolayı 5 sene evvel ilişkimiz bitmek zorunda kaldı ve gerçekten hak verdiğim bir meseleydi (devlet meselesi diyebilirim) ben ona kırıldım ama o hiç vazgeçmedi aslında o da benim hep aklımdaydı. Bu sene birbirimize yeniden şans vermek istedim ve herşey mükemmel başladı. Kendisi yurtdışında ama bunu dert etmedim yuva kurarsak ben de giderim diye düşünüyorduk. Herşeyimizle birbirimize uyumlu bir çiftiz. Ailesine söyleyince istememişler, sebebi ise internetten tanışıyor olmamız. Bu süreçte bana karşı hala son derece ilgili fakat güzel sözleri kesti, seni seviyorum bile demez oldu. Sevdiğini biliyorum ama hem halledeceğim hemde ümit vermekten kaçıyorum şuan nasıl hallederim diye düşünüyorum dedi. Bunun iltifatla ne ilgisi var çözemedim. Tartışmalarımız arttı ama alttan alıyor. Bende kendimi törpülemeye çalışıyorum. Sürekli dua edelim diyoruz, ediyoruz. Biraz yıprandık. Bu süreçte ona nasıl davranmam gerekir bilmiyorum ben iltifat etmeyi bırakayım mı ne yapayım. İstihare namazı kıldım bebek beklediğimizi falan gördüm. Sonra bir daha kıldım kılarken iyi hissiyat geldi. Zaten herşey Allah'ın izniyle ama böyle davranması beni üzüyor konu açılınca tartışıyoruz. Birbirimize olan bağı kuvvetlendirmek istiyorum.Yol göstermenizi ve dua etmenizi çok isterim.